Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir nevaisingumas

QUOTE(Pelargonija @ 2011 02 04, 13:03)
...Tik nereikia manęs taip greit nurašyti  nono.gif ...

Na va, dabar lyg ir mažą ugnelę akyse pamačiau. Bet labai mažą biggrin.gif Dabar dar keliskart garsiai pasakykit šią frazę ir pirmyn į eilės priekį.

O dėl juokavimo ta tema, ir dėl kažkelinto "paskutinio karto" aš viską pilnai suptantu. O jūs turbūt irgi supratot, ką norėjau pasakyt. Dar turit parako, tik pati tuo tikėkit smile.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą 4u.gif mūsų visų wub.gif
Atsakyti
laba,o mes su vyru dar tik pradejom vaikscioti pas gine,nors nesulaukiam virs 2 metu.bet po kolkas sako lyg viskas gerai o leliaus taip ir ner
+esu stamboka,sako del svorio...

Papildyta:
kaip jus manot?
Atsakyti
Labas vakaras,

taip, yra manoma, kad svoris (per didelis arba per mažas) susijęs su nevaisingumu. Nežinau, ar viršsvoris yra tiesioginė nevaisngumo priežastis; ar priežastis yra kita, kuri lemia ir nutukimą ir nevaisingumą kartu. Turbūt išsamiau galėtų pakomentuoti medikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokia profesija: 07 vasario 2011 - 23:13
Sveikutes!

Kaip idomu paskaityti jusu diskusijas 4u.gif

O man neseniai i rankas pakliuvo knyga apie musu pasamones galias - matyt taip atkeliavau ir iki jusu pasnekesiu smile.gif

Ir atrodo tikiu, kad reikia save nuteikti pozityviai, "itikinti", kad viskas pries akis, laiko i valias, pinigai proceduroms uzdirbami, reikia visom priemonem siekti uzsibrezto tikslo ir t.t.
bet man pastoti pavyko butent Tinos minetu metodu - nusizliumbiau keliolika posmeliu ir trumpam susitaikiau su liudnu likimu, ieskojau kuo idomesniu uzsiimti smile.gif gaila tik, kad nepavyko grudelis ne vietoj prikibo...

cia ne moralas - tikiuosi niekas nepapilkuos nuo mano patirties ax.gif

Nakviša, tavo knyga butinai paskaityciau - protingo sarkazmo doze privercia pasiziureti kitu kampu. kartais tas sarkazmas siek tiek supykdo, nes dauguma esam baisiai jautrios ta tema - betgi pyktis irgi geriau nei apatija, ane?
Atsakyti
Ui kiek daug spėjot prikalbėti. Iš viso to, ką perskaičiau dar ir senojoje temoje šiandien man aktualiausia buvo tai, kad pasirodo ne aš viena kankinuosi darbe, vardan TO tikslo. Pasirodo ir Pelargonia ir Lin4ia tai išgyvena.
Lin4ia, kai ėjau dirbti į sąvąjį valdišką darbą irgi tikėjausi, kad jis bus RAMUS. Bėda ta, kad plėšausi dabar tarp : 1) varianto, ar apskritai verta bandyti ieškoti kito darbo, nes bijau nuo meškos bėgdama užsirauti ant dramblio - viršininko, kuris keikiasi ir aukštais decibelais bendrauja ar 2) bandymo kžkokiu būdu pakeisti požiūrį.
Vienu momentu taip aiškiai suvokiau , kad be galo pykstu , kad negaliu pastoti ir dėl to vis neišeinu iš darbo, kuris veda mane į neviltį, bejėgiškumą, agresiją, nepasitikėjimą savimi ir keičia mane į neigiamą pusę. Per visą savo darbo laiką ten tik ir bandau prisitaikyti, keisti požiūrį ir vis blaškausi tarp to , ką daryti: spjauti į viską ir išeiti, ar dar kartą bandyti keisti požiūrį, keisti save. Jaučiuosi įsprausta į kampą, nes, atrodo, neturiu iš ko rinktis. O į tai niekada negalėjau ir negaliu ramiai reaguoti. Aš avinas pagal horoskopą, stumsiu sieną su ragais įsispyrusi, nors ir ji nepajudinama būtų. Negaliu niekaip pakeisti to požiūrio, bet vis bandau keisti, keisti ir dar kartą keisti - parsiduodu dėl stabilumo, tradicinių darbo valandų ir algos. Bet vis dažniau pagalvoju, kad gal pakeitus darbą, pavyktų atsikratyti didelio streso šaltinio ir tapčiau nestuke.gif Ale juk būtų kitas stresas - iš ko gyvent ir gydytis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 14 vasario 2011 - 01:10
QUOTE(Tino @ 2011 02 03, 12:04)
................. o dėl realizacijos. kad man jos asmeniškai jau kaip ir nebereikia. manau, kad aš jau dirbu mėgstamą darbą, esu vertinama ir oficialiai turinti padėtį. man jau šis klausimas nebeaktualus, tik kai pamatau, kad merginos rašo, kad dirba nemėgstamus darbus, tai ir norisi akcentuot, kad reikia bent jau savo sugebėjimus realizuot ir kažką kitiems nuveikt, tada ir mes būsim apdovanotos tuo mažu rėkiančiu. nu bet jei tai daugeliui nepriimtina, tai ir toliau dirbkit nemėgstamus darbus, taupykit IVF ir kt. procedūroms...

Vis prisimenu Tino patarimą... galvoju, ką ji norėjo pasakyti g.gif
Žinoma, džiaugiuosi, kad jai pasisekė save įdomiai ir naudingai realizuoti.
O va ką daryti toms nevykėlėms, kurios sėdi nemėgstamuose darbuose ir taupo eiliniam IVFui? rolleyes.gif
Kažką kitiems nuveikti - ir būsim apdovanotos? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2011 02 14, 02:04)
....Bet vis dažniau pagalvoju, kad gal pakeitus darbą, pavyktų atsikratyti didelio streso šaltinio ir tapčiau  nestuke.gif Ale juk būtų kitas stresas - iš ko gyvent ir gydytis?

thumbup.gif
Pati vieną kartą, kai darbdavys labai prišiko į dūšią padėjau pareiškimą ant stalo ir išėjau darbo tą pačią minutę (beje, per patį Rusijos krizės įkarštį). Dabar, planuojant eilinį IVFą, lyg ir būtų per drąsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2011 02 14, 19:16)
Vis prisimenu Tino patarimą... galvoju, ką ji norėjo pasakyti  g.gif
Žinoma, džiaugiuosi, kad jai pasisekė save įdomiai ir naudingai realizuoti.
O va ką daryti toms nevykėlėms, kurios sėdi nemėgstamuose darbuose ir taupo eiliniam IVFui?  rolleyes.gif
Kažką kitiems nuveikti - ir būsim apdovanotos?  g.gif

Papildyta:

thumbup.gif
Pati vieną kartą, kai darbdavys labai prišiko į dūšią padėjau pareiškimą ant stalo ir išėjau darbo tą pačią minutę (beje, per patį Rusijos krizės įkarštį). Dabar, planuojant eilinį IVFą, lyg ir būtų per drąsu  biggrin.gif

oi kiek cia musu tokiu,kurios sedi nemielam darbe,o ka eiliniam IVF reikia taupyti,IUI arba i konsultacija nueiti,nes ji ir nepigiai kainuoja.Vis guosdavau save ,na pastosiu iseisiu i dekretines ,pakeisiu darba.O vis sedziu tame paciame darbe ,ir vis laukiu kol pastosiu.na viskas jau nusprendziau,atsibodo ,bandysiu keisti darba tkiuosi pavyks,nebegaliu jau.
Atsakyti
Gal čia koks mėnulis ar planetų išsidėstymas tokias mintis masiškai įtakoja.
Man tai smegenis sujudino tai, kad mano bendraamžė kolegė sugebėjo susirasti kitą darbą ir išėjo iš šito. Nors dabar uždirba mažiau, bet pagaliau jaučiasi laiminga.
Stiprybės ,Prince, ir sėkmės tau ieškant kito darbo. 4u.gif
Atsakyti
Žinai, Pelargonija, kiek tokių "nevykėlių"??? Aš sėdėjau savo nemielame darbe prieš gimstant mano dukrai, laukiau nevilty apie tris metus. Sulaukiau po IVF. Dabar mąstau,kad neverta bėgti iš darbo, nes dabar krizės uodega, o aš jau noriu antro. Ir vėl dėlioju mintis, kad darbas nėra jau toks baisus, juk namie laukia dukrelė, o gal pasirodys ir antras vaikelis. Ir taip be galo...
Atsakyti
Aš visada geriau jaučiuosi, kai turiu pasiruošus atsarginį planą... gal nepasinaudoju, bet žinau kad yra kita galimybė.
Bet Tokia profesija bara biggrin.gif sako, taip negerai daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2011 02 15, 14:13)
Aš visada geriau jaučiuosi, kai turiu pasiruošus atsarginį planą... gal nepasinaudoju, bet žinau kad yra kita galimybė.
Bet Tokia profesija bara  biggrin.gif sako, taip negerai daryti  rolleyes.gif

Aš irgi kažkaip dažniausiai turiu atsarginį planą ir, žinoma, jo prireikia g.gif
Na dabar kai kitą kartą ką nors darysiu, pasistengsiu daryti kaip Tokia profesija liepia tongue.gif
Atsakyti