Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir nevaisingumas

O as irgi dazniausiai turiu atsargini plana,bet jo neprireikia,taigi,nera taip ir blogai atsarginis planas,nes juk ir pinigus visada turim truputi atsideje,nes maza kokia beda gali istikti ir prireiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2011 02 15, 14:13)
...Tokia profesija bara  biggrin.gif sako, taip negerai daryti  rolleyes.gif

QUOTE(egk @ 2011 02 15, 16:46)
Aš irgi kažkaip dažniausiai turiu atsarginį planą ir, žinoma, jo prireikia g.gif
Na dabar kai kitą kartą ką nors darysiu, pasistengsiu daryti kaip Tokia profesija liepia tongue.gif

Prajuokinot biggrin.gif

Gal mums būtų laikas susibėgti, m? Temą sugalvotume pakeliui smile.gif Rašykit man asmeniškai arba tiesiai čia, skaičiuosim kiek mūsų ir nuspręsim kada.
Atsakyti
Tokia profesija, Klaipėdoj po truputį buriasi grupelė - trys kol kas. Ar bebūtų galimybė Jums atvykti? Kiek mūsų reikėtų?

Pelargonija, tai koks tokiu atveju atsarginis planas - bedarbių birža ? Aš pasvaigstu kurdama atsarginius planus, o paskui apsiraminu, nes nieko patikimesnio nei dabartinis darbas nesugalvoju, kas garantuotų man pajamas. Kad kiek nusiraminčiau pagalvoju, kas blogiausio galėtų atsitikti, jei ... Va už šitokias mintis irgi turbūt gaučiau barti nuo Tokios profesijos ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif ?

Blanka1, tavo mintys apie darbą, kad "jis nėra jau toks baisus" turbūt kaip ir daugelio iš mūsų mintys, kuriomis tik ir belieka save palaikyti, jei norisi vis dar uždirbti pinigėlių gydymui.

Štai kodėl nepaleidžiu šios temos, nes kažkas šituo klausimu pas daugelį mūsų yra bendro. Gal čia kažkokių sąsajų yra su psichologinėm problemom ir nevaisingumu ?
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2011 02 16, 01:31)
Prajuokinot  biggrin.gif
Gal mums būtų laikas susibėgti, m? Temą sugalvotume pakeliui smile.gif Rašykit man asmeniškai arba tiesiai čia, skaičiuosim kiek mūsų ir nuspręsim kada.

Siūlau susibėgimą iš dviejų dalių:
1. Rimti pokalbiai
2. Daug vyno biggrin.gif

QUOTE(Glamour @ 2011 02 17, 01:03)
... Pelargonija, tai koks tokiu atveju atsarginis planas - bedarbių birža ? ...

Mano atsarginis planas šiuo metu - norvegų kalbos kursai... Nes nežavi nei darbai už pusę minimumo, nei darbo birža.
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2011 02 16, 02:31)
Prajuokinot  biggrin.gif

Labas vakaras 4u.gif

man būtų įdomu susibėgti, nors praktiškai esu tik skaitytoja šios temos. O kokio formato būtų susibėgimas? Kažkurioje žinutėje minėjote, kad galima pasikonsultuoti / padiskutuoti ir skype. Gal jau yra tokia galimybė?

Beje, jeigu jau išlindau į eterį, noriu pasakyti, kad gera analizuoti Tokios profesijos patarimus, bandant pritaikyti savo situacijai. Ir labai linksma skaityti Nakvišos ir kitų merginų pasisakymus su sveiku jumoro jausmu. Juk taip gyventi linksmiau. Ačiū Jums smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebetoja: 17 vasario 2011 - 21:34
QUOTE(Pelargonija @ 2011 02 17, 13:23)
Siūlau susibėgimą iš dviejų dalių:
1. Rimti pokalbiai
2. Daug vyno  biggrin.gif

Oj, Jūsų valia rinktis, žinome galime daryti ir dviejų dalių susitikimą biggrin.gif

Mąstau apie 03.05 arba 03.19.
Lauksiu Jūsų visų pasiūlymų dėl temos.

QUOTE(stebetoja @ 2011 02 17, 22:33)
O kokio formato būtų susibėgimas? Kažkurioje žinutėje minėjote, kad galima pasikonsultuoti / padiskutuoti ir skype. Gal jau yra tokia galimybė?

Manau tai bus diskusija. Pradžioje pateiksiu teorinę medžiagą, pastebėjimus Jūsų pasirinkta tema, o po to diskutuosime, dalinsimės patirtimi.
Dėl skype, parašysiu Jums žinutę.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 02 17, 01:03)
Tokia profesija, Klaipėdoj po truputį buriasi grupelė - trys kol kas. Ar bebūtų galimybė Jums atvykti? Kiek mūsų reikėtų? 

Taip, vis dar yra galimybė mums susibėgti Klaipėdoje, dažnai ten būnu.
Kad vyktų darbas grupėje, kad galėtume viena iš kitos ko nors išmokti, turėtume būti bent 6.
Aš labai vertinu klaipėdiečių iniciatyvą, tikrai nepamiršau Jūsų, turiu visų kontaktus, galime pabandyti dar kartą susiorganizuoti smile.gif
Atsakyti
Bandom bandom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2011 02 18, 00:04)
...
Lauksiu Jūsų visų pasiūlymų dėl temos.
...

Rudenį būvo pasiūlytos visai neblogos temos:
QUOTE(euromergele @ 2010 07 16, 12:14)
...
“Myliu save tokią, kokia esu...“ Patyrimo grupė moterims.
„Kada gydytojai nevaisingumo priežasčių neranda...“ Patyrimo grupė moterims.
„Kiti motinystės/tėvystės būdai“. Apie dirbtines apvaisinimo procedūras, įvaikinimą, donorystę, apie gyvenimą dviese. Emocijas, dvejones ir etinius klausimus. Į diskusiją kviečiami tiek vyrai, tiek moterys.
...

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 02 18, 21:47)
Bandom bandom wink.gif

Gerai, aš paplanuosiu smile.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2011 02 19, 15:41)
Rudenį būvo pasiūlytos visai neblogos temos

Temų gali būti labai daug, įvairių. Dar likau skoloje diskusiją apie baimes, apie pyktį, apie vyrų ir moterų santykius.
Na pažiūrėsim, gal kuri tema natūraliai taps karšta.
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2011 02 17, 23:24)
Taip, vis dar yra galimybė mums susibėgti Klaipėdoje, dažnai ten būnu.
Kad vyktų darbas grupėje, kad galėtume viena iš kitos ko nors išmokti, turėtume būti bent 6. 
Aš labai vertinu klaipėdiečių iniciatyvą, tikrai nepamiršau Jūsų, turiu visų kontaktus, galime pabandyti dar kartą susiorganizuoti  smile.gif

as buciau 4 smile.gif ,rasykite man i pasta je ka retai uzsuku neturiu kada ,man atrod Profesija turi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 20 vasario 2011 - 22:04
Labas vakaras visoms,

pasislepusi, kaip Jūs gyvuojat?

Papildyta:
Paskaičiau, kad ir Vilnietės, ir Kaunietės buvot susibėgusios. Na kaip smagu, kad bendraujat, džiaugiuosi. Šaunuolės smile.gif
Atsakyti