QUOTE(tokia profesija @ 2011 02 26, 12:36)
rugegele1,
Asmeniškai aš visada esu už tiesą, už tiesų kelią. Man įdomu, kodėl nepaklausėte savo vaiko tiesiai, kodėl pasirinkote štai tokį jeigu taip galima pavadinti šnipinėjimo kelią?
Mano mergaitė visada žinojo ,kad aš čia skaitineju,nes patarimu iš piršto neišlausi ,bet jinai kaip ir dauguma vaikų, jauciau ,pasakoja bet ne iki tiek kad mama pergyventu,tai sakydavo nieko tokio -reiskia mano toks likimas...O as jauciaus del to likimo kazkodel kalta...Zinote mes mamos visko prisigalvojam ,nuo gimimo akimirkos pergalvodavau visa jos gyvenima ,gal kur mano kalte?... Veliau prisijungiau ,nes kildavo daug klausimu beskaitant mergaiciu isgyvenimus,oi kaip truko info ir aciu visoms kurios patare ir toms kurios aprase savo bedas o is ju galima buvo daryti isvadas.Kodel -snipinejimas? as gal taip nepavadinciau
Norejosi ,kad mergaites bendrautu kaip su savo bendraamze-tokio pacio likimo drauge ir nejaustu diskamforto...Atsargiai ,bet proto ribose visur su vaikais vaziuodavau i operacijas ,kalbejaus ir su daktarais ir kaip dabar pagalvoju kiek reikia vaikui kad ir psichologines pagalbos vyras -puiku,nuostabu bet mama po vyro ,aisku ,jauciau ir jauciu kad as ir dabar dar labai reikalinga ,mes abu su vyru del jos isgyvenam ir jei kas lektumem nesvarbu kokiu paros metu kad tik viskas butu gerai ,ko ir tikimes... Prisipazinsiu ,retkarciais galvodavau nustosiu skaityti ,nerasysiu,bet mergaites as jusu dauguma jau ,,pazystu''ir labai linkiu issipyldyti svajonems ,smalsumas nugali -kazin

kaip tai -o kaip anai pasiseke...Gavau keleta zinuciu i asmenini su klausimais -aisku galejau atrasyti nes beveik viska iki smulkmenu zinau,bet...atleiskit jei kuri manes nesuprantat ,esu jau tokia mama kuri del savo vaiko galeciau negalvodama gyvybe paaukoti ,nekalbant apie smulkmenas kaip daiktai,pinigai...SU nuosirdziausiais linkejimais visoms tapti

ir pacioms laimingiausioms mamoms