Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 14, 21:40)
Sveiki  4u.gif
pradejau ir as naudoti Clinique.. Is nevilties  ax.gif turiu tokia problema, beria nuo vandens

Tai jeigu butent nuo vandens beria, tai gal jum net nereikia priemoniu nuo spuogu, uztektu vandeniu neprausti veido - valyti pieneliu, hidrolatu, arba nusipirkt mineralinio buteli veidui. Kunui, aisku, jau nieko nepadarysi...
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 14, 22:13)
Tai jeigu butent nuo vandens beria, tai gal jum net nereikia priemoniu nuo spuogu, uztektu vandeniu neprausti veido - valyti pieneliu, hidrolatu, arba nusipirkt mineralinio buteli veidui. Kunui, aisku, jau nieko nepadarysi...

Kad su mineraliniu vandeniu nelabai kas gaunas, veidas jautrus pasidare saltam vandeniui, jau kelias dienas bandau praust su virintu vandeniu, veidas atrodo geriau, bet dabar nzn nuo ko.. ar vanduo padejo, ar kauke, ar 3 step pradejo veikti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 14, 23:27)
Kad su mineraliniu vandeniu nelabai kas gaunas, veidas jautrus pasidare saltam vandeniui, jau kelias dienas bandau praust su virintu vandeniu, veidas atrodo geriau, bet dabar nzn nuo ko.. ar vanduo padejo, ar kauke, ar 3 step pradejo veikti.. blush2.gif

o tai jus visa gyvenima nuo vandens beria? ar siaip tik dabar prasidejo? gal jums cia ne acne spuogai, o kazkokios rusies elergija? gal vertetu pas dermatologa kreiptis, juk visa gyvenima nesikan kinsit taip - jei istiesu kaltas vanduo.
Atsakyti
As jau ne pirma zmogu girdziu, kuris skundziasi vandeniu UK.. kad labai beria ir oda tik susitvarko, grizus i Lietuva g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 11 14, 23:00)
o tai jus visa gyvenima nuo vandens beria? ar siaip tik dabar prasidejo? gal jums cia ne acne spuogai, o kazkokios rusies elergija? gal vertetu pas dermatologa kreiptis, juk visa gyvenima nesikan kinsit taip - jei istiesu kaltas vanduo.

Ne, anksciau nebere.. Tik kai i UK atvaziavau.. Dermatologe tikrino, sake nuo vandens.. Kad dideliu problemu po oda nemato, dave tepaliuka kazkoki, naudojau virs savaites, labai isdziovino veida, meciau lauk, grizau prie iprastos kosmetikos, nes net prisiliest prie veido negalejau, tada nusprendziau pabandyt clinique kelionini rinkinuka, jau dvi savaites naudoju, tai dabar geriau biski, bet kai pradejau virint vandeni, greiciau gyja seni spuogai, tik va randai nuo senu like.. megeja juos spausti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 14, 20:40)
Sveiki  4u.gif
pradejau ir as naudoti Clinique.. Is nevilties  ax.gif turiu tokia problema, beria nuo vandens

"meskit" vandenį. Naudokit makiažo valymo servetėles. Nežinau sutapimas ar kas, bet kai nebeprausiu vandeniu veido (tik kaukes kartą į savaitę tenka), tikrai spuogų stipriai apmažėjo. Per PMS išdygstantys tai savaime aiškus dalykas, bet šiaip neatsiranda naujų smile.gif gyvenu LT
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 15, 23:25)
"meskit" vandenį. Naudokit makiažo valymo servetėles. Nežinau sutapimas ar kas, bet kai nebeprausiu vandeniu veido (tik kaukes kartą į savaitę tenka), tikrai spuogų stipriai apmažėjo. Per PMS išdygstantys tai savaime aiškus dalykas, bet šiaip neatsiranda naujų  smile.gif gyvenu LT

Jus man siulot makiaza ir prausimosi putas servetelem valyti? Atsiprasau, bet man cia tikra nesamone.. Ypac tom kas naudoja pudras ir pan.. 4u.gif
Atsakyti
gi dar būna visokie nenuplaunami pieneliai..
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2011 11 16, 21:06)
gi dar būna visokie nenuplaunami pieneliai..

bet tokie nenuplaunami pieneliai gali poras uzkimsti
ir servetelem as nepasitikiu, nemanau, kad jos nuvalo visus nesvarumus
Atsakyti
Aš nuvalau su vatos diskelių ir dvifazių valyklių akys (Clinique), toliau rankom imasažuoju pienelį (Clinique)-nuvalau su vatos diskelių, toliau su tonikų valau , kad kuo švaresnis diskelis liktu ( tonikas vienintelis ne Clinique, nes labai stiprus), jeigu jau labai norisi, kad oda "trašketu" nuo švaros prausiu su skystų muilų (Clinique) ir nuplaunu vandenių, bet dažniausia be muilo užtenka smile.gif Vandens ne naudoju, jeigu su muilų ne plaunu. Spuogeliu tikrai sumažejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 16, 18:49)
Jus man siulot makiaza ir prausimosi putas servetelem valyti? Atsiprasau, bet man cia tikra nesamone.. Ypac tom kas naudoja pudras ir pan.. 4u.gif

yra servetėlės makiažui valyt, jau suvilgytos kuom reik. Naudoju ir aš pudrą, kasdien. Vakare nuvalau veidą makiažo valymo servetėlėm, apipurškiu terminiu vandeniu ir nusausinu, nes nepatinka tas jausmas po servetėlių, norisi gaivos

QUOTE(astulka1 @ 2011 11 16, 21:34)
bet tokie nenuplaunami pieneliai gali poras uzkimsti
ir servetelem as nepasitikiu, nemanau, kad jos nuvalo visus nesvarumus

ir kremas gali kimšt poras, tai dabar nenaudosit?

ieškot išeities, bet jums niekas netinka. Tai prauskit toliau veidą vandeniu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 18, 11:43)
yra servetėlės makiažui valyt, jau suvilgytos kuom reik. Naudoju ir aš pudrą, kasdien. Vakare nuvalau veidą makiažo valymo servetėlėm, apipurškiu terminiu vandeniu ir nusausinu, nes nepatinka tas jausmas po servetėlių, norisi gaivos
ir kremas gali kimšt poras, tai dabar nenaudosit?

ieškot išeities, bet jums niekas netinka. Tai prauskit toliau veidą vandeniu user posted image

man viskas tinka manes neberia nuo vandnes, as naudoju ckinique step3 ir esu laabai patenkinta; as ten tik garsiai masciau, i pasiulyma, kuris buvo skirtas ne man. doh.gif
ir nemaisykit dvieju visiskai skirtingu dalyku:
kremas - skirtas drekinti oda;
pienelis valyti; (jei plaunant indus su indu valikliu paliktume jo siek tiek gerai nenuvale ant indu - idomu labai fainas jausmas butu)

tai nenuplaunamu balzamu galva ne tik drekinti reiktu plaukus bet ir plauti juos (jei jus taip sekmingai derinant du visiskai skirtingus dalykus - krema ir pieneli? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 18 lapkričio 2011 - 20:59