QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 22, 19:09)
s dabar nesuprantu apie ka jus kalbate.. Clinique yra 3step jautriai, sausai, misriai ir riebiai odai, tai neskaitau kad problema, tiesiog odos tipas (nu gal ir problema, bet man dabar problema tai spuogai..)

ir yra 3 step buten gydyti spuogus anti-belemish solutions, tai jei nera tu spuogu, tada naudoji 3 step pagal savo odos tipa, o jei jau yra tu ''draugu'' naudoji keta.

gal kas man paaiskins, as gal ko nesuprantu tada..
tai cia viskas paprasta kaip du kart du...
jei jus kankina labai didelis berimas ir jums nera daugiau kitokiu problemu su oda, esate jauna (nei papilkejimas, nei prarastas elastingumas, rauksles ir pan.,) - tai jums ir verta naudoti tik antiblemish clinique linija, kuri kovoja tik su spuogais ir yra 100 prc., oreintuota tik i sia problema,
clinique step-3 - tai linija, kuri skirta jau problemiskesnei odai, t.y. kai jau oda nebejauna, praradusi savo elastinguma, papilkejusi, reikia drekinti...ir prie to pacio ji padeda ir nuo spuogu, nes amzius spuogams ne riba - todel step-3 linija ir yra skirtingiems odoms tipams, nes cia sprendziama kelios problemos iskarto skirtingais budais, skirtingiems odos tipams(tame tarpe ir spuogai), o antiblemish - kovoja tik su spuogais.
Papildyta:
QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 23, 00:06)
Na uk galima, be problemu. Todel ir uzklausiau

beto esu girdejus kad zmones istinsta veidas, raudonoja ir persti po vieno panaudojimo.. As kai pirkau anti-blemish 3 step man pasake grizt po poros dienu ir paziures ar padeda, jei ne, grazins pinigus ir parinks kazka kito jei noresiu
nu jei butu galima....tai cia manau puse pirkeju grazintu...reiks uzklausti....del smalsumo.
Jei nežinai kur eini, kaip gali neklaidžioti...