Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

QUOTE(Moringo @ 2011 11 22, 10:29)
katik pasitepiau pudra kuria vakar nusipirkau, na ir ka gi matau, o ta kad spalva visgi netinka.... doh.gif

o koki jus nr turite?

Mane dabar irgi labai sudomino ta 3 step sistema.dabar naudoju anti-blemis tonika, bet labai man isdziovino oda doh.gif merginos, gal jus kaip zinoves patartumete kuri man nusipirkti prausimosi veidu, mano oda problematiska,su spuogiukais ant kaktos , bet siuo metu ir dehidratuota. kuris cia tas prausimosi muilas tiktu man?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 22 lapkričio 2011 - 11:43
QUOTE(myglle @ 2011 11 22, 13:33)
o koki jus nr turite?

Mane dabar irgi labai sudomino ta 3 step sistema.dabar naudoju anti-blemis tonika, bet labai man isdziovino oda  doh.gif  merginos, gal jus kaip zinoves patartumete kuri man nusipirkti prausimosi veidu, mano oda problematiska,su spuogiukais ant kaktos , bet siuo metu ir dehidratuota. kuris cia tas prausimosi muilas tiktu man?

Mano oda mišri, aš jaudoju antrą linija (sausai ir mišriai odai) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moringo @ 2011 11 22, 12:29)
katik pasitepiau pudra kuria vakar nusipirkau, na ir ka gi matau, o ta kad spalva visgi netinka.... doh.gif

Teks mėginti parduoti arba pasideginti jei per tamsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2011 11 22, 11:52)
Mano oda mišri, aš jaudoju antrą linija (sausai ir mišriai odai) smile.gif

o sakykite prasau, jusu oda problematiska?ar su spuogiukais? ar padeda jums jis spresti spuogiuku problema?
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 11 22, 12:22)
kai nuejau i douglas nusipirkti 3step sistemos, mane konsultante atkalbejo. Motyvavo savo nuomone tuo,kad mano oda nera problematiska, kad valyciau ja tokiom priemonem.  g.gif  g.gif

keista konsultante, tai ka ji tada vadina "problematiska" oda? g.gif
jei tave beria ne tik per kritines dienas, tai jau problematiska oda, ir clinique 3 step butent ta linija, kuri skirta kovot su tuo. tai gal jus buvot su makiazu, uzmaskavus - ir ji paziurejus nieko nepamacius - padare isvadas. reikejo jai papasakoti kas jus ir kaip kankina.
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 11 22, 11:22)
kai nuejau i douglas nusipirkti 3step sistemos, mane konsultante atkalbejo.

Keista ta konsultante..
mano oda nera problematiska ( tfu tfu tfu aisku ), bet as nusipirkau ta 3-ju zingsniu sistema ir esu laabai patenkinta..
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 11 22, 14:04)
o sakykite prasau, jusu oda problematiska?ar su spuogiukais? ar padeda jums jis spresti spuogiuku problema?

Na spuogelių kartas nuo karto atsirasdavo ant skruostų, o kakta ir smakras būdavo labai sausi. Galiu drąsiai pasakyti, kad tikrai ženkliai apmažėjo berimų smile.gif
Atsakyti
s dabar nesuprantu apie ka jus kalbate.. Clinique yra 3step jautriai, sausai, misriai ir riebiai odai, tai neskaitau kad problema, tiesiog odos tipas (nu gal ir problema, bet man dabar problema tai spuogai..) 4u.gif ir yra 3 step buten gydyti spuogus anti-belemish solutions, tai jei nera tu spuogu, tada naudoji 3 step pagal savo odos tipa, o jei jau yra tu ''draugu'' naudoji keta. Man seip oda sausa, o dar tas ju losjonas man dziovina labai oda, tai as naudoju ant virsaus veido krema misriai odai, negaliu naudot sausai nes tada nepades nuo spuogu.. Tad nesuprantu kodel sake kad negalima 3 step'u naudot, nes nemato problemu.. doh.gif gal kas man paaiskins, as gal ko nesuprantu tada.. ax.gif
Atsakyti
Zinot, mergaites, man tokius pat klausimus galvoj paliko ta konsultante. g.gif Bet meginuku is kitos issiprasiau.
Oda mano misri. Spuogu arba nera, o jei yra- tai smulkus paberimai, daznai atsirandantys tik po saldumynu, ar astraus/riebaus maisto.. Nera postakne zymiu,nera paraudimo ir puliniu. Bet, kai pasidomejau ta 3step sistema- mane graziai atkalbejo...
Nors tai nera pirmas kartas,kai konsultantas is parduotuves,ar vaistines man siulo svelnesnes priemones, nei tas, kuriu as tuo metu bunu atejus ax.gif ir kai sakau: "mano oda problemine!", man dazniausiai atsako:"jus dar nematete turbut, ka reiskia problemos su veidu.."
Bet tai, kiek as domejausi internete, tai didzioji naudotoju dalis yra be akivaizdziu problemu...tiesiog naudoja ,kaip iprastas prausimosi priemones. del to ir as nustebau,kad mane atkalbejo pabandyt ta sistema.nors nemanau, kad mane tai sustabdys rolleyes.gif nes kitam douglas man labai ta sistema isrekomendavo moteris svariausiu veiduku. bigsmile.gif

p.s. jokiu budu nekaltinu tos pirmosios konsultantes! be galo maloni buvo 4u.gif
Atsakyti
O LT jei pvz netinka, grazint negalima ar pakeist? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 22, 21:36)
O LT jei pvz netinka, grazint negalima ar pakeist?  4u.gif

nu butu idomu, kuri cia parduotuve priimtu panaudota krema, pvz uz kokius 200 lt... ax.gif juk nezinosi ar netinka, jei bent savaite nepanudosi...bet manau kad kosmetiniu priemoniu kaip ir vaistu - grazinti negalima...
bent jau nezinau, kad butu galima.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 11 22, 22:59)
nu butu idomu, kuri cia parduotuve priimtu panaudota krema, pvz uz kokius 200 lt... ax.gif juk nezinosi ar netinka, jei bent savaite nepanudosi...bet manau kad kosmetiniu priemoniu kaip ir vaistu - grazinti negalima...
bent jau nezinau, kad butu galima.

Na uk galima, be problemu. Todel ir uzklausiau 4u.gif beto esu girdejus kad zmones istinsta veidas, raudonoja ir persti po vieno panaudojimo.. As kai pirkau anti-blemish 3 step man pasake grizt po poros dienu ir paziures ar padeda, jei ne, grazins pinigus ir parinks kazka kito jei noresiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 22, 19:09)
s dabar nesuprantu apie ka jus kalbate.. Clinique yra 3step jautriai, sausai, misriai ir riebiai odai, tai neskaitau kad problema, tiesiog odos tipas (nu gal ir problema, bet man dabar problema tai spuogai..)  4u.gif  ir yra 3 step buten gydyti spuogus anti-belemish solutions, tai jei nera tu spuogu, tada naudoji 3 step pagal savo odos tipa, o jei jau yra tu ''draugu'' naudoji keta. doh.gif gal kas man paaiskins, as gal ko nesuprantu tada.. ax.gif

tai cia viskas paprasta kaip du kart du... ax.gif
jei jus kankina labai didelis berimas ir jums nera daugiau kitokiu problemu su oda, esate jauna (nei papilkejimas, nei prarastas elastingumas, rauksles ir pan.,) - tai jums ir verta naudoti tik antiblemish clinique linija, kuri kovoja tik su spuogais ir yra 100 prc., oreintuota tik i sia problema,

clinique step-3 - tai linija, kuri skirta jau problemiskesnei odai, t.y. kai jau oda nebejauna, praradusi savo elastinguma, papilkejusi, reikia drekinti...ir prie to pacio ji padeda ir nuo spuogu, nes amzius spuogams ne riba - todel step-3 linija ir yra skirtingiems odoms tipams, nes cia sprendziama kelios problemos iskarto skirtingais budais, skirtingiems odos tipams(tame tarpe ir spuogai), o antiblemish - kovoja tik su spuogais. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 23, 00:06)
Na uk galima, be problemu. Todel ir uzklausiau  4u.gif beto esu girdejus kad zmones istinsta veidas, raudonoja ir persti po vieno panaudojimo.. As kai pirkau anti-blemish 3 step man pasake grizt po poros dienu ir paziures ar padeda, jei ne, grazins pinigus ir parinks kazka kito jei noresiu  ax.gif

nu jei butu galima....tai cia manau puse pirkeju grazintu...reiks uzklausti....del smalsumo.
Atsakyti