Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

QUOTE(Vitulka @ 2011 11 18, 08:43)
yra servetėlės makiažui valyt, jau suvilgytos kuom reik. Naudoju ir aš pudrą, kasdien. Vakare nuvalau veidą makiažo valymo servetėlėm, apipurškiu terminiu vandeniu ir nusausinu, nes nepatinka tas jausmas po servetėlių, norisi gaivos
ir kremas gali kimšt poras, tai dabar nenaudosit?

ieškot išeities, bet jums niekas netinka. Tai prauskit toliau veidą vandeniu user posted image

Vitulka,o jus nebandet vandens kaip nors apdorot,na filtruot,virint ar zinau kiti uzsaldo,po to atlaidina?
Atsakyti
Gal galite parasyti, kiek kainuoja Douglase 3 step tonikas, prausiklis, kremas (pvz dramatically different moisturising gel) ? Nes mastau, ar pigiau siustis, ar cia pirkti? Gal kas isvis turite kainininka?
Atsakyti
QUOTE(melynasuknele @ 2011 11 20, 18:36)
Gal galite parasyti, kiek kainuoja Douglase 3 step tonikas, prausiklis, kremas (pvz dramatically different moisturising gel) ? Nes mastau, ar pigiau siustis, ar cia pirkti? Gal kas isvis turite kainininka?

ziurint koks kiekis
mazas - apie 80/90 lt.
didesnis atitinkamai brangiau, mazdauk dvigubai.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 11 20, 19:19)
ziurint koks kiekis
mazas - apie 80/90 lt.
didesnis atitinkamai brangiau, mazdauk dvigubai.

125ml kainuoja 177lt, tonikas 400ml 107lt smile.gif o prausiklio nežinau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partena!: 21 lapkričio 2011 - 17:08
savaitgali douglase ziurejau 3step mini rinkinuka - 99lt kainavo.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 11 18, 20:33)
man viskas tinka manes neberia nuo vandnes, as naudoju ckinique step3 ir esu laabai patenkinta; as ten tik garsiai masciau,  i pasiulyma, kuris buvo skirtas ne man. doh.gif
ir nemaisykit dvieju visiskai skirtingu dalyku:
kremas - skirtas drekinti oda;
pienelis valyti; (jei plaunant indus su indu valikliu paliktume jo siek tiek gerai nenuvale ant indu - idomu labai fainas jausmas butu)

tai nenuplaunamu balzamu galva ne tik drekinti reiktu plaukus bet ir plauti juos (jei jus taip sekmingai derinant du visiskai skirtingus dalykus - krema ir pieneli?  g.gif

aš tik pacitavau jus ir parašiau savo nuomonę, kaip jūs kad savąją parašėt ax.gif
kremų ne tik drėkinančių yra, bet ir drėkinantys kemša poras taip pat sėkmingai kaip pieneliai skirti veidui valyti. Bet pieneliai pagal jus kemša poras, o kremas jau nebe? Aš žinau kam skirtas pienelis ir ne visi jie nuplaunami. Galim po to odą nuvalyt toniku ax.gif

jei balzamas plaukams nenuplaunamas, tai jo ir nereik plaut. Skirtingai nei pienelis makiažui valyti, jį nori nuplauni, nori tiesiog nuvalai su toniku, jei trūksta gaivos.
aš pienelių nenaudoju, tik makiažo valymo servetėles, terminį vandenį ir gelį smile.gif o jei ateity naudosiu pienelį, jo vandeniu neplausiu, nes negaliu smile.gif

QUOTE(NIDCKA @ 2011 11 18, 21:19)
Vitulka,o jus nebandet vandens kaip nors apdorot,na  filtruot,virint ar zinau kiti  uzsaldo,po  to atlaidina?

ne, nebandžiau. Labai užknisantis dalykas, servetėlės paprasčiau smile.gif
Atsakyti
pritariu Vitulkai, pirma reikia išbandyti, kad kažką pasakytum. jei jau beria nuo vandens, reikia bandyt apsieit be jo. Gal tie pieneliai nekimš porų, o jei vienas kemša, gal kitas nekimš..
Atsakyti
O as siandien nuejau i sarma tonalaus kremo, galvojau pasiulis ka nors is lorealio ir pan. Taciau pasiule sia kosmetika, ir butent anti-blemish solutions, matyt vien del to kad spuogu turejau smile.gif na nzn, pasitepiau - patiko kaip tepesi, spalva irgi atitiko oda, taciau ryt pamatysiu ar tikrai ideali pudrytete smile.gif kas naudojo tokia?patiko? siaip kaina tai brangi smile.gif taciau kazkaip surizikavau pabandyt. dave meginuku 3 etapu, tai labai susidomejau, noreciau isbandyt taciau brangi kosmetika studentei lotuliukas.gif ar verta tu pinigu? siaip pas mane misri oda, yra tu spogiuku, naudoju siuo metu the body shop kosmetika juros dumbliu serija, na negaliu ziauriai jos girti, ispradziu vasara gerai buvo, dabar zandus ir net kakta (kuri ziauriai riebi yra) dziovina. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Moringo @ 2011 11 21, 23:41)
O as siandien nuejau i sarma tonalaus kremo, galvojau pasiulis ka nors is lorealio ir pan. Taciau pasiule sia kosmetika, ir butent anti-blemish solutions, matyt vien del to kad spuogu turejau smile.gif na nzn, pasitepiau - patiko kaip tepesi, spalva irgi atitiko oda, taciau ryt pamatysiu ar tikrai ideali pudrytete smile.gif kas naudojo tokia?patiko? siaip kaina tai brangi smile.gif taciau kazkaip surizikavau pabandyt. dave meginuku 3 etapu, tai labai susidomejau, noreciau isbandyt taciau brangi kosmetika studentei lotuliukas.gif ar verta tu pinigu? siaip pas mane misri oda, yra tu spogiuku, naudoju siuo metu the body shop kosmetika juros dumbliu serija, na negaliu ziauriai jos girti, ispradziu vasara gerai buvo, dabar zandus ir net kakta (kuri ziauriai riebi yra) dziovina. sad.gif

Mėginkite 3 stepus, man tikrai tai puiki linija ir verta savo kainos thumbup.gif
Atsakyti
idomu ar sumazes poodiniu inkstiru jei naudosiu ta 3 stepu? g.gif
Atsakyti
kai nuejau i douglas nusipirkti 3step sistemos, mane konsultante atkalbejo. Motyvavo savo nuomone tuo,kad mano oda nera problematiska, kad valyciau ja tokiom priemonem. g.gif g.gif
Atsakyti
katik pasitepiau pudra kuria vakar nusipirkau, na ir ka gi matau, o ta kad spalva visgi netinka.... doh.gif
Atsakyti