Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvė.Kokia?

Laba diena! noreciau isiterpti...Mano dydzioji miegojo be pagalves gal iki 2 metu,mazyliams taip dar ju nesiulysiu iki kitos vasaros.Tada persikels i kita lova ir duosiu nedideles pagalveles.Ortopedes klausiau,kaip ir kokias.Ji sake,kad kaip tevai pripratina taip ir miega vaikai.Fiziologiskai mums nereikia labai aukstu pagalviu...Tai mano nuomone smile.gif Gero dienos! smile.gif
Atsakyti
Keista, kažkodėl galvojau, kad dauguma dedat didesnes pagalves, pasirodo visai ne rolleyes.gif Matyt ir mes dar palauksim.
Atsakyti
Maniškei jau tuoj bus trys metai, bet ji dar miega be pagalvės. Jau galvoju apie jos pirkimą, bet pirksiu tik labai plonytę. Man regis, kad aukštį pagalvių nereikia. Sūnus jau virš keturių, o miega irgi tik ant plonytės pagalvės ir tai jei pataiko biggrin.gif Nes naktį kaip papuola, taip ir miega. Ta pagalvė visai vienodai smile.gif
Atsakyti
Mums 2.2metai,turim plonyte pagalve,bet paciai mazajai patinka miegoti be jos mirksiukas.gif
Atsakyti
Ant aukštesnių pagalvių pradėjo miegoti abi vienu kartu prieš gerą pusmetį. Kai vienai buvo beveik penki, o kitai tik ką sueję trys. Paprašė pačios, kai prisižiūrėjo reklamos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramik: 31 liepos 2009 - 15:10
aš perskaičiau, kad pagalvę rekomenduoja nuo 2 metų. iki to laiko galima ir be jos. mano vaikas 1m.5 mėn. miega be pagalvės, tačiau dabar pastebiu, kad jam ne patogu. naktį jis apsiverčia kojomis ir galvą deda ant antklodės, o pats lieka neužklotas. matyt jam taip patogiau, bet ryte būna vėsiau ir ji reikia užkloti. jis lieka vėl be savo "pagalvės - antklodės". taigi planuoju nupirkti normalią pagalvę. tik nežinau kur ją pirkti, kokio storio, iš kokios medžiagos? gal pagelbėsyte?
Atsakyti
mes pirkom su antklode pagalvyte merisono vilnos labai gerai miegasi ji neauksta kesukaista ax.gif kriksto tevai padovanojo reklamuojama dormeo tai oj kaip aukstai ji tikrai ne vaikuj schmoll.gif
Atsakyti
Maniske iki 2m.miegojo be pagalves.Paskui pasieme mano ir pasidejo savo lovyteje..Tai dabar miega kelias dienas ant jos,paskui pasiima ta plona,kur naujagimiams galima,o kartais sako,kad pagalves nereikia ir miega be jos.
As kaip tik galvojau apie panasia i Dormeo g.gif Pati miegu,tai man ji super thumbup.gif Ir maze megsta ant jos paguleti.Bet dar neapsisprendziau..
Atsakyti
manau kad geriausia be pagalves arba nat labai zemos 4u.gif
Atsakyti
nuo metuku miegam ant labai plonos pagalves,kaip mb vis sako,patiesk tik uzvalkaliuka bus tas pats lotuliukas.gif i storesne keist dar neketinu
Atsakyti
musu maziukas kadangi pastoviai ant pilvo miega tai kaip ir nereikia pagalves.kartais ant uzklotelio pasideda galvyte ir netiesa kad vaikas maziukas nemoka parodyt kad pagalves nori.metinukas koks laimingas isitaises ant tevu pagalviu.bet mes viena dar problema turim kad betkokia netinka nes palieka visa galvyte ziauriai slapi. dabar mastau kokia tiktu labiausiai, gal vilnos ar grikiu lukstu
Atsakyti
Miegam ant plonokos pagalves, nes kai pakisu kokia riebesne, tai matau, kad vaikui neimiega ant jos kazkaip. g.gif
Atsakyti