Įkraunama...
Įkraunama...

idomi tiek vyru tiek moteru nuomone

QUOTE(mamyciuke34 @ 2011 02 04, 11:13)
Sirdi jauciu lyg ir nuoskauda, nesijauciu, saugi ivertinta.....

Del ko jauciat nuoskauda? Kodel nesijauciat saugi ir ivertinta? Jei salia Jusu yra mylimas ir mylintis zmogus - Jus turetumet but laminga. wub.gif Jei Jus labai trokstat isteket, tai pasikalbekit su savo antraja puse. Bet ar santuoka kazka pakeis? Man Jus tokia pat seima ir kitos thumbup.gif Svarbiausia, kad butumete mylima ir gerbiama, o ar su "zmonos etikete" ar be jos, tai jau jokio skirtumo. ax.gif Laimes Jum drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 04, 09:13)
del dievo sakai reiktu?  g.gif nu pamastysiu... 

is prigimties piktas... meluoji oij meluoji  lotuliukas.gif

pati tu meluoji. ar tave kas kutena kad ridinėjies kiauras dienas
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 04, 11:26)
Kaip susitvarkai su isizeidimais aplinkiniu kai atsisakai pasakoti?  ax.gif mane tai zudo tiesiog.. as isvis neprivalau kazka aiskintis juk.. o tie ima dar ir priekaistu kruva paberia,atseit vos ne seimos savos issizadejusi esi del svetimu... jauti kaip krauna per smegenis  doh.gif ...
As nekreipiu demesio. Visiskai apsiriboju. Tiesiog as gyvenu taip, kaip man komfortabilu ir nematau jokio reikalo save prievartauti, akd kitiems butu gerai. juk jie nepagalvoja apie mane kai "eda" savo klausimais, ane? kodel as tureciau kreipti demesi i ju isizeidimus? tai yra ju pasirinkimas - bendrauti su manimi ar ne. As nieko neverciu, niekam nesipersu i draugus. As tai as. Niekada neturiu menkiausio noro keisti zmones, priimu visus be isimties su ju tarakonais, todel manau, turiu teise to laukti ir is aplinkiniu. Jeigu jiems netinka - jie laisvi su manimi nebendrauti ir as net neisizeisiu.

QUOTE(State @ 2011 02 04, 11:34)
atgal jums nieko nepasakė? aš pasakyčiau
Papildyta:

tinkamo vyro rankose šilkine taptumėt.
o ka galetu pasakyti? Net neisivaizduoju ka jis galetu pasakyti. Matot, mes su draugu labai panasus. Vertinam laisve, nepriklausomybe. Musu santykiai monogamiski (nes daug kas traktuotu butent taip). vertinam i gerbiam vienas kito erdve, jokios prievartos, jokiu "tu privalai". visada kalbames, niekada nekeliam balso. Atsisakityti uz pavelavima neprivaloma, bet paaiskinimai sveikintini - juk visko gyvenime buna. O bjauri as savo tevams, nes jie labai spaudzia ir kaip dauguma tevu vis svajoja mano saskaita igyvendinti savo svajones. Jiems, pvz, pagrindinis "tinkamo vyro" kriterijus yra pinigai. Daug pinigu. man tas nepriimtina. na ir daug kitu niuansu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 04 vasario 2011 - 11:29
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 04, 11:27)
As nekreipiu demesio. Visiskai apsiriboju. Tiesiog as gyvenu taip, kaip man komfortabilu ir nematau jokio reikalo save prievartauti, akd kitiems butu gerai. juk jie nepagalvoja apie mane kai "eda" savo klausimais, ane? kodel as tureciau kreipti demesi i ju isizeidimus? tai yra ju pasirinkimas - bendrauti su manimi ar ne. As nieko neverciu, niekam nesipersu i draugus. As tai as. Niekada neturiu menkiausio noro keisti zmones, priimu visus be isimties su ju tarakonais, todel manau, turiu teise to laukti ir is aplinkiniu. Jeigu jiems netinka - jie laisvi su manimi nebendrauti ir as net neisizeisiu.

Aij tu saunuole,as zinojau... kaip ir as thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 04, 09:27)
o ka galetu pasakyti? Net neisivaizduoju ka jis galetu pasakyti. Matot, mes su draugu labai panasus. Vertinam laisve, nepriklausomybe. Musu santykiai monogamiski (nes daug kas traktuotu butent taip). vertinam i gerbiam vienas kito erdve, jokios prievartos, jokiu "tu privalai". visada kalbames, niekada nekeliam balso. Atsisakityti uz pavelavima neprivaloma, bet paaiskinimai sveikintini - juk visko gyvenime buna. O bjauri as savo tevams, nes jie labai spaudzia ir kaip dauguma tevu vis svajoja mano saskaitai igyvendinti savo svajones. Jiems, pvz, pagrindinis "tinkamo vyro" kriterijus yra pinigai. Daug pinigu. man tas nepriimtina. na ir daug kitu niuansu.

tai jūsų vyras biednas?
iš kur toks piktas kategoriškumas jei esat tokia pagarbi, laisva ir pan?
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 04, 09:27)
priimu visus be isimties su ju tarakonais

blink.gif pažinojau vieną žmogų kuris taip sakydavo blink.gif tik jis ne lietuvis
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 04, 12:29)
Aij tu saunuole,as zinojau... kaip ir as  thumbup.gif
nu jau biggrin.gif Kur gi ne biggrin.gif

QUOTE(State @ 2011 02 04, 12:31)
tai jūsų vyras biednas?
iš kur toks piktas kategoriškumas jei esat tokia pagarbi, laisva ir pan?
Papildyta:

blink.gif pažinojau vieną žmogų kuris taip sakydavo  blink.gif  tik jis ne lietuvis

ne, jis nebiednas, normaliai uzdirba. Nieko mums netruksta. kai kurie tikrai tiek neturi, ypac siuo metu. As patenkinta. man uztenka.

O kodel piktas kategoriskumas? Kame piktis? O kame kategoriskumas? Na, nebent egzistuoja kategoriska laisve - tada taip.

Ta issireiskima as irgi peremiau is vieno ne-lietuvio. Zinojau anksciau, bet nesinaudojau... bet kai po 60 kartu per diena girdi - tai ir perimi nesamoningai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 04, 09:41)
nu jau biggrin.gif Kur gi ne biggrin.gif
ne, jis nebiednas, normaliai uzdirba. Nieko mums netruksta. kai kurie tikrai tiek neturi, ypac siuo metu. As patenkinta. man uztenka.

O kodel piktas kategoriskumas? Kame piktis? O kame kategoriskumas? Na, nebent egzistuoja kategoriska laisve - tada taip.

Ta issireiskima as irgi peremiau is vieno ne-lietuvio. Zinojau anksciau, bet nesinaudojau... bet kai po 60 kartu per diena girdi - tai ir perimi nesamoningai.

gal irgi iš moldavo lotuliukas.gif
nes daugeliu klausimų atsiliepiat aštriai. toks jausmas kad nukertat ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(State @ 2011 02 04, 12:43)
gal irgi iš moldavo lotuliukas.gif
nes daugeliu klausimų atsiliepiat aštriai. toks jausmas kad nukertat ir viskas.

ne ne, jis ne is moldavo biggrin.gif nu gal tada as pati? gal is manes girdejote?
Jums atrodo, kad astriai, nes negirdite intonacijos, o rinkti smailika tingiu. Bet is esmes jus teisus - nukertu ir viskas. As mielai pakeisciau nuomone, jeigu man butu pateikti svarus argumentai ir irodymai. I am not so stubborn as it seems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 04 vasario 2011 - 11:48
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 04, 10:57)
jūs - ne jo moteris.

o kodel jus manot, kad as ne jo moteris?
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2011 02 04, 11:15)
O jus dabar jauciates nesaugi,nes tik vestuviu negaunat? po vestuviu kas pasikeistu?pasijustumet saugesne vertingesne...nemanot,kad tada vel ieskotumet kazkokios vinies,prie ko uzsikabinti.

mes nesusituokia ir su vaiku, jauciuosi saugi,vertinama ir mylima.kazkaip niekas nesikisa.Nes susituokia ar ne, palikti gali betkada, pagarba manau ne ziedu parodoma,o darbais kasdieniniais ( nors buna nemaza dalis vyru,kurie uzdeda zieda ir pagarbos moterei neberodo,nes ji tampa tarsi ju nuosavybe/daiktas)
vestuves ne esme, o ir pavarde neesme.Iskeliau sau si klausima, del to, kad nesijauciu saugi, nesijauciu mylima ir gerbiama.
Ir musu santykiai neidelus, ir kuo toliau atrodo tuo blogiau...Pataret ir ne viena siame skyrelyje atvirai nuosirdziai pasikalbet...Zinot turejau temu ir be sios, kai norejau pasikalbet ir kalbejau atvirai, nuosirdumo ir atvirumo nesulaukiau is jo. Arba vengs temos, arba meluos issirietes, nors pati zinau, kad viskas kitaip yra.
Aciu uz issakyta nuomone.
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke34 @ 2011 02 04, 14:54)
o kodel jus manot, kad as ne jo moteris?

Panašu, kad jis abejoja. Juk jei viskas aišku, jei myli ir nori kartu pasenti-kas per užsispyrimas nevesti? Doveika yra gražiai pasakęs, kad tuokdamiesi mes pareiškiam, jog nuo šiolei esam šeima ir tt ir pan. dabar visko neperteiksiu.
Tai jūsų abiejų reikalas-jei jis žino, kad nesijaučiat saugi-kodėl taip atkakliai nenori suteikti jums tą saugumą? tegu ir popierinį.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 04, 14:04)
Panašu, kad jis abejoja. Juk jei viskas aišku, jei myli ir nori kartu pasenti-kas per užsispyrimas nevesti? Doveika yra gražiai pasakęs, kad tuokdamiesi mes pareiškiam, jog nuo šiolei esam šeima ir tt ir pan. dabar visko neperteiksiu.
Tai jūsų abiejų reikalas-jei jis žino, kad nesijaučiat saugi-kodėl taip atkakliai nenori suteikti jums tą saugumą? tegu ir popierinį.

nezinau ar cia nenoras ar uzsispyrimas :-) O galbut vyrai ant tiek kvaili, o gal tiesiog nenori suprast. Zinau kad kolegiu tarpe apie tai yra diskutaves, ir moterys jam nuomone savo yra issakiusios, ka josm reikstu jei ju nevestu ir panasiai, kaip jos jaustusi ir panasiai. Nezinau gal ne lietuviu kalba reiktu perteikt viska. O gal ir nesu jo moteris kaip kad sakot, tiesiog esu labai nusivylusi musu santykiais ir paciu juo. Gal ir jis manimi. Ir nemanau, kad tas popierelis ka nors pakeistu, net abejoju, kad to popierelio noreciau.
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke34 @ 2011 02 04, 14:03)
vestuves ne esme, o ir pavarde neesme.Iskeliau sau si klausima, del to, kad nesijauciu saugi, nesijauciu mylima ir gerbiama.

Deja, bet vedybos to nepakeis. juk likote viena su savo nuoskaudomis ir mintimis. bandote spelioti, bet speliojimai nera tiesa ir tie speliojimai tik i vienus vartus. Kas jums gali atsakyti i jusu klausimus - niekas, tik jis. O jis neatsako, vengia, siunta. Gal jam reikia uzduoti tik viena teisinga tiesu klausima? I kuri jis gali atsakyti taip arba ne? Ar tiktu "gal nori su mamini issiskirti?"
Paklauskite. jeigu pasiruosiusi isgirsti atsakyma. Jeigu nepasiruosiusi - palikite viska kaip yra ir laukite tos dienos, kai galesite priimti is jo tiesa. Prisiminkite, atsakymas gali jus ir nudziuginti ir nuliudinti.
Atsakyti