QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 04, 11:26)
Kaip susitvarkai su isizeidimais aplinkiniu kai atsisakai pasakoti?

mane tai zudo tiesiog.. as isvis neprivalau kazka aiskintis juk.. o tie ima dar ir priekaistu kruva paberia,atseit vos ne seimos savos issizadejusi esi del svetimu... jauti kaip krauna per smegenis

...
As nekreipiu demesio. Visiskai apsiriboju. Tiesiog as gyvenu taip, kaip man komfortabilu ir nematau jokio reikalo save prievartauti, akd kitiems butu gerai. juk jie nepagalvoja apie mane kai "eda" savo klausimais, ane? kodel as tureciau kreipti demesi i ju isizeidimus? tai yra ju pasirinkimas - bendrauti su manimi ar ne. As nieko neverciu, niekam nesipersu i draugus. As tai as. Niekada neturiu menkiausio noro keisti zmones, priimu visus be isimties su ju tarakonais, todel manau, turiu teise to laukti ir is aplinkiniu. Jeigu jiems netinka - jie laisvi su manimi nebendrauti ir as net neisizeisiu.
QUOTE(State @ 2011 02 04, 11:34)
atgal jums nieko nepasakė? aš pasakyčiau
Papildyta:
tinkamo vyro rankose šilkine taptumėt.
o ka galetu pasakyti? Net neisivaizduoju ka jis galetu pasakyti. Matot, mes su draugu labai panasus. Vertinam laisve, nepriklausomybe. Musu santykiai monogamiski (nes daug kas traktuotu butent taip). vertinam i gerbiam vienas kito erdve, jokios prievartos, jokiu "tu privalai". visada kalbames, niekada nekeliam balso. Atsisakityti uz pavelavima neprivaloma, bet paaiskinimai sveikintini - juk visko gyvenime buna. O bjauri as savo tevams, nes jie labai spaudzia ir kaip dauguma tevu vis svajoja mano saskaita igyvendinti savo svajones. Jiems, pvz, pagrindinis "tinkamo vyro" kriterijus yra pinigai. Daug pinigu. man tas nepriimtina. na ir daug kitu niuansu.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.