Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliai statosi svajonių namus **

as plyteles va cia ziurejau, gal kam pravers nuorodele.
http://www.vokiskake...rindu-plyteles/
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 10, 20:33)
Berze, fainas isskirtinis virtuvinis.
Cia http://www.neriba.lt...di-97170-w.html ta pati ar kita dziovykle? Man irgi uzsireike biggrin.gif dar noriu siurblio roboto biggrin.gif Ir dar masinkos,kur pati valgi gamina biggrin.gif Vyras klause, o ka tu tada veiksi namuose biggrin.gif biggrin.gif

kaip tai ka blink.gif lotuliukas.gif ziuresi ar viskas ijungta ir veikia cool.gif 4u.gif
Papildyta:
nu va sitos tai visos mano skonio : http://www.vokiskake...terme-etrusche/
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 10, 21:39)
kaip tai ka  blink.gif  lotuliukas.gif  ziuresi ar viskas ijungta ir veikia  cool.gif  4u.gif
Papildyta:
nu va sitos tai visos mano skonio : http://www.vokiskake...terme-etrusche/

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tiesa, mergikes, kuri cia (gal Osera) klause su kuo baltas zymes nuo statyb medziagu nuo plytku nuplaut? Po savaites namu sveitimo atsakingai galiu pareikst, kad visai neblogai nuima lietuviskas statybiniu medziagu likuciu valiklis ,,Blicas" . Jo visose statybiniu medziagu pardese prie visokiu glaistu buna.
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 02 10, 19:45)
Tiesa, mergikes, kuri cia (gal Osera) klause su kuo baltas zymes nuo statyb medziagu nuo plytku nuplaut? Po savaites namu sveitimo atsakingai galiu pareikst, kad visai neblogai nuima lietuviskas statybiniu medziagu likuciu valiklis ,,Blicas" . Jo visose statybiniu medziagu pardese prie visokiu glaistu buna.

aga as,na reikes nusipirkti ,nes po baldu virtuves statymo laukai generalinis grindu plovimas ...nes dabar jau nebeplaunu ju,nes vistiek dar vis kazkas prinesa kazkokiu baltumu
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 02 10, 20:45)

aciu uz patarima 4u.gif laukia greitai manes tas malonumas... vyrui sakiau, kad liks skolingas deze vyno, jei pati viska isvalysiu cool.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 02 10, 16:22)
.Man kazkada anyta Zepter kazka tokio siule, bet issigandau del kainos tai zulinam su  paprastu Philipsu...  ax.gif

Pas mane tas pats ax.gif Funkciju ivairiu atlieka daug daugiau. Nuo iprasto lyginimo iki valimo santechnikos, keramikos, plyteliu ir kitokiu dayku karstais garais po spaudimu, tik pastaruosius as tingiu taip valyti. Bet jauciu kad reikalas pribrendo.
Neisivaizduoju kuom isvalyti staljuostes krastus doh.gif

QUOTE(Beržė @ 2011 02 10, 18:57)
Lyginimo sistema turi mano broliene - labai dziaugiasi. As nebandziau, bet itariu, kad daiktas geras.

Na, neblogas. As ir vilnonius daiktus juo atnaujinu, ir man buvo atnese vilnoni palta lyginti (stipriai suglamzintas buvo).

Vnz kai daikta naudjamas tai ir nauda jauciama. O jei ne, tai kaip vienas zmogus pasake: ir zelionke nepades jei tik spinteleje stoves.

QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 10, 19:22)
o kaip del kokybes dvarcioniu? nera nusiskundimu?
[

ka as zinau??? plyteles kaip plyteles.... meistrai del geometrijos nesiskunde, gana tiksli. valosi neblogai. o visa kitka.... bute turejau ispaniskas (pargabentas is Vokietijos), niekuom nesiskiria prieziuros prasme.

Atsakyti
[quote=aulina,2011 02 10, 10:45]

Papildyta:
mamylio, jau gyveni name

ne name dar negyvenam.
Atsakyti
Na as irgi leptelsiu del dziovykles, tai jei tik turit galimybes butinai pirkit. nepamainomas dalykas, kaip ir Feme sake, ranksluosciai kaip pukelis,patalyne lyginti nereikia.... ir dar daug gerio. jos veikimo cikla galima reguliuoti. viska plaunu ir dziovinu kaldras, pagalves, striukes, batus....

Pas mus skalbykla antram aukste prie vonios kambario ir drabuzines.

Berze, nuostabi virtuve, tikrai padirbeta is peties 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip Biesas sake,perspjovei visus. Ziurejau kelis sykius thumbup.gif as irgi darau su sala virtuve tik mano bus mazesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 10 vasario 2011 - 22:28
QUOTE(biesas66 @ 2011 02 10, 13:37)
Zojux, labai ačiū už kilimėlio kontaktus, jau turiu  4u.gif
Matot kartais ir is oziu pieno buna..Tai yra is musu,vyru,naudos  lotuliukas.gif

Kokius kilimėlius čia visi turit? lens.gif Kažką pražiopsojau doh.gif Gal ir aš noriu oro_buckis.gif Zojux

Beržės virtuvė - kaip iš katalogo thumbup.gif Įrašykit meistrą į sąrašą albume thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 10 vasario 2011 - 23:00
QUOTE(Dovis @ 2011 02 10, 20:33)
Berze, fainas isskirtinis virtuvinis.
Cia http://www.neriba.lt...di-97170-w.html ta pati ar kita dziovykle? Man irgi uzsireike biggrin.gif dar noriu siurblio roboto biggrin.gif Ir dar masinkos,kur pati valgi gamina biggrin.gif Vyras klause, o ka tu tada veiksi namuose biggrin.gif biggrin.gif
Skalbykes nestatyciau Ia  Jau ir dabar kai tenka is skalbyklos i spintas sunesiot doh.gif O jei dar is auskto i auksta doh.gif Vasara i balkona.

Ir aš tą žiūrėjau thumbup.gif
QUOTE(airise @ 2011 02 10, 23:46)
Kokius kilimėlius čia visi turit?  lens.gif  Kažką pražiopsojau doh.gif Gal ir aš noriu oro_buckis.gif Zojux
Beržės virtuvė - kaip iš katalogo thumbup.gif  Įrašykit meistrą  į sąrašą albume thumbup.gif

Airise, kilimėlis plastikinis, permatomas, dedamas po kėde su ratukais, kad grindys neišsibraižytų mirksiukas.gif

lotuliukas.gif imsim visi urmu kilimėlius ir džiovykles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos kazkas cia minejote apie ileidziama kaitlente, gal galima kokia nuoruoda blush2.gif

Noriu 4u.gif

Noriu ir tos dziovyklos, bet siai dienai dvieju galingu elektros pretaisu mano piginininei perdaug doh.gif

Kaip tik surasiu alternatyvas boileriui, rimciau pagalvosiu apie dziovykla.

Dovis, vyra gali nuraminti. Ne tu viena tiek ir to paties nori. Yra ir daugiau norinciu...O ka tuomet veiksi? Valdysi, vadovausi, mygtukus spausi, nukreipsi reikiama linkme.... vnz... kaip gi armija (nesvarbu ko) be generolo?! Palaida bala 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 11 vasario 2011 - 06:51