Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliai statosi svajonių namus **

QUOTE(masajugi @ 2011 02 10, 23:18)
Na as irgi leptelsiu del dziovykles, tai jei tik turit galimybes butinai pirkit. nepamainomas dalykas, kaip ir Feme sake, ranksluosciai kaip pukelis,patalyne lyginti nereikia.... ir dar daug gerio. jos veikimo cikla galima reguliuoti. viska plaunu ir dziovinu kaldras, pagalves, striukes, batus....

po tokių pasisakymų ir aš užsimanysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 11, 09:00)
po tokių pasisakymų ir aš užsimanysiu  ax.gif

Na,as taippat naudojuosi dziovykle kartais..Bet medvilniniu drabuziu nekisu nes traukiasi.(apie vilna isvis nesneku) Ypatingai tas pasireiskia su darbiniais spec rubais,jei dziovini dziovykleje,po keliu dziovinimu jau vaikstai kaip su bridzais Aisku kaikuriuos dalykus tikrai visai nieko isdziovinti su dziovykle,labai patogu. Bet pas mane jos nebus.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 11, 08:00)
po tokių pasisakymų ir aš užsimanysiu  ax.gif

As jau seniai uzsimanius biggrin.gif pas mus skalbianke su dziovykle ant virsaus stoves katilinej 4u.gif Gailiuosi tik vieno - kad statybu eigoje nepaderem o ale vamzdzio skalbiniam (kaip tik butu iseje is drabuzines daryt i katiline)...
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 02 10, 22:46)
Kokius kilimėlius čia visi turit?  lens.gif  Kažką pražiopsojau doh.gif Gal ir aš noriu oro_buckis.gif Zojux
Beržės virtuvė - kaip iš katalogo thumbup.gif  Įrašykit meistrą  į sąrašą albume thumbup.gif

Na taip ten toks plastikinis permatomas kilimelis, kad nesipbraizytu grindu danga. Ju yra daug kur bet pasakiskomis pripompuotomis kainomis, kaip atrodytu uz plastmases gabala, o cia LT kontotrele pagamino uz protinga kaina.
Papildyta:
QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 10, 19:22)

ir is kur pirkot?
Papildyta:

\Issirinkome Iris, nes ten didziausia ekspozicija. Man atroro, kad pas mane visos plyteles yra Paradyz gamyklos. Kadangi juos atsotvauja LT Iris, taciau normaliu nuolaidu nesugeba duoti tai pirkau Ermitaze su normalia 25% nuolaida (tais ermitazo pinigais). Tai dar jauciau toki vyriska pergales skoni pries tu mausu is Iris normaliu nuolaidu nesuteikima.
Siaip po to ju skupumo is ju per visa namo stayba nieko ir nepirkau... lotuliukas.gif kaip gaila drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zojux: 11 vasario 2011 - 09:17
zojux, komentarus rašyti galima, nes kiti rašo. Bet man irgi deja, neleidžia verysad.gif Einu dar bandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 11 vasario 2011 - 09:23
QUOTE(aulina @ 2011 02 11, 09:22)
zojux, komentarus rašyti galima, nes kiti rašo. Bet man irgi deja, neleidžia  verysad.gif Einu dar bandyti  smile.gif

kur cia neleidzia? ar albume ?

o gal kas pirkote kazkoki plastikiniar gumini patiesaliuka i virtuves stalcius ,kad indai neslidinetu?
Atsakyti
nebuvau pora dienu ,tai oho kiek prirasete biggrin.gif
apziurejau berzes virtuvini wub.gif tikrai labai grazus thumbup.gif
pas mane skalbykle bus pirmame aukste sandeliuke,nes ten salia durys i lauka mirksiukas.gif .Apie dziovykle ir as pamastau g.gif gal ateityje,nes esu girdejus tik gerus atsiliepimus,is tu tas ja naudojasi
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 11, 10:31)
kur cia neleidzia? ar albume ?
o gal kas pirkote  kazkoki  plastikiniar gumini  patiesaliuka i virtuves stalcius ,kad indai neslidinetu?

albume man neleidžia balsuoti, ar visiems daugiau gerai gaunasi?
patiesaliuka turiu, gyriau labai šiame forume, ikejinį.
Atsakyti
[quote=aulina,2011 02 11, 10:33]

as tik ka prabalsavau,kad gautu slaptazodi,veikia puikiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 11, 09:33)
patiesaliuka turiu, gyriau labai šiame forume, ikejinį.

na va as lyg per migla prisimenu akd kazkas kazka sake ,bet kas nebeprisiminiau blush2.gif
o kur pirkai aulina t patiesaliuka?

man atidaro normaliai ir leidzia balsuoti g.gif kazin kodel tau neleidzia
Atsakyti
berže, labai graži virtuvė wub.gif kiek kainavo jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 11, 10:59)
na va as lyg per migla prisimenu akd kazkas kazka sake ,bet kas nebeprisiminiau  blush2.gif
o kur pirkai aulina t patiesaliuka?

man atidaro normaliai ir leidzia balsuoti  g.gif kazin kodel tau neleidzia

Jau leido, iš pradžių per operą neleido smartass.gif
Osera, pirkau Ikejoje, galima siųstis, bet tada prekė brangsta. Tikrai rekomenduoju, labai geras daiktas.
Įkėliau prie rekomendacijų sąrašo naują lapą "Įvairūs buities daiktai". Jame įrašiau apsauginių kilimėlių kontaktus, buitinius valiklius, galima bus pildyti gerų daiktų sąrašą thumbup.gif
Atsakyti