Sakykit, o vyriski CK irgi padidinti kaip ir moteriski? Jauciu busiu prasovus su dydziais

Turiu odine trumpa striukyte. Nesiojasi kuo puikiausiai, skustis negaliu

QUOTE(enura @ 2012 03 27, 09:43)
Sakykit, o vyriski CK irgi padidinti kaip ir moteriski? Jauciu busiu prasovus su dydziais 

vyr sakyciau atitinka.
O kas liecia ju kokybe,tai pasitaike visokiu. Turejau palta juoda, velesi kaip nezinau kas, pardaviau. O ir siaip kaip kurie rubeliai, kiti kokybiski,kiti kokybe neblizga.
Paskutine striukyte esu labai patenkinta.
Anuos batelius,kur brokuotus ikeliau anksciau sioje temoje, priima pardavejas atgal, tiesa susigrazinsiu pinigeliu vos trecdali...
Nes i USA siuntima pati susimokesiu,tai tiek ju ir liks...
Zodziu, bereikalingi rupesciai.
Penktadieni gautais kitais is USA pirktais CK bateliais esu labai patenkinta, kokybe ju visai kita.Jau laukiu atsilimo.Trejetu naujai isigytu CK bliuzeliu taip pat dziaugiuosi (dvi is ju marskineliu tipo, o viena puosnesne, su pagrazinimais)
Papildyta:
dalis vidinio pamusalo ir kapisono vidus tai tigrinis
Tikrai liuks nesiojasi,patenkinta siuo metu laiku vaikstineju

Penktadieni gautais kitais is USA pirktais CK bateliais esu labai patenkinta, kokybe ju visai kita.Jau laukiu atsilimo.Trejetu naujai isigytu CK bliuzeliu taip pat dziaugiuosi (dvi is ju marskineliu tipo, o viena puosnesne, su pagrazinimais)

Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2012 03 26, 15:47)

QUOTE(enura @ 2012 03 27, 10:43)

Ne visi vyriški padidinti.
Kiek MB turi marškinių - atitinka, trumpikės atitinka - ir žymiai kokybė vyriškų pasitaikė geresnė nei Tommy Hilfiger (būtent apatinių). Megztukai su merino vilna irgi atitinka, paltą turi - padidintas, džinsai atitiko. Labai patiko vyriška avalynė - kokybė puiki.
QUOTE(_Kere_ @ 2012 04 09, 17:27)
Ne visi vyriški padidinti.
Kiek MB turi marškinių - atitinka, trumpikės atitinka - ir žymiai kokybė vyriškų pasitaikė geresnė nei Tommy Hilfiger (būtent apatinių). Megztukai su merino vilna irgi atitinka, paltą turi - padidintas, džinsai atitiko. Labai patiko vyriška avalynė - kokybė puiki.
o kaip su avalynes dydziais? pvz, jei Timberland perka 11 dydi, tai toki ir CK reiktu imti?

QUOTE(Semilga @ 2012 04 09, 16:28)
Anuos batelius,kur brokuotus ikeliau anksciau sioje temoje, priima pardavejas atgal, tiesa susigrazinsiu pinigeliu vos trecdali...
Nes i USA siuntima pati susimokesiu,tai tiek ju ir liks...
Zodziu, bereikalingi rupesciai.
Papildyta:
Tikrai liuks nesiojasi,patenkinta siuo metu laiku vaikstineju 

Papildyta:

wow, tigrinis

QUOTE(enura @ 2012 03 27, 09:43)

Pati paklausiau, dabar pati atsakysiu

QUOTE(Semilga @ 2012 03 24, 01:02)
O naujoji mano CK striuke Sdydzio atrodo man lygiai taip pat,kaip ant manekenes
patenkinta
http://s019.radikal....e01d1191acd.jpg

http://s019.radikal....e01d1191acd.jpg
Gal galima nuoroda? Su kokiais ismatavimais S dydis tinka?
Man idomu,kaip su vyriskom boxer tipo kelnaitem. Nera pamazintos kartais?
QUOTE(enura @ 2012 04 11, 15:37)
Pati paklausiau, dabar pati atsakysiu
Gavom vyr.CK apatinius, tai as sakyciau kad visgi didinti, gal ne visu dydziu bet puse tai tikrai. Emiau toki dydi koki nesioja, tai laisvoki. Nesiot galima bet noretusi mazesniu 

didinti
aš savo vyrui esu pripirkus, tai bumba kad per dideli

Hmm, MB visuomet CK apatinius perku, tai dydis kaip ir atitinka..
Kokybe puiki
Taip pat MB turi daugybe CK top'u ilgom rankovem, tai irgi patenkintas... neissitampo, nenusiskalbia.. Pirksim ir toliau
Gundausi ka nors nusipirkti ir sau

Taip pat MB turi daugybe CK top'u ilgom rankovem, tai irgi patenkintas... neissitampo, nenusiskalbia.. Pirksim ir toliau

Gundausi ka nors nusipirkti ir sau