Įkraunama...
Įkraunama...

Calvin Klein: pasidalinkim

Sakykit, o vyriski CK irgi padidinti kaip ir moteriski? Jauciu busiu prasovus su dydziais doh.gif
Atsakyti
Turiu odine trumpa striukyte. Nesiojasi kuo puikiausiai, skustis negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2012 03 27, 09:43)
Sakykit, o vyriski CK irgi padidinti kaip ir moteriski? Jauciu busiu prasovus su dydziais  doh.gif

vyr sakyciau atitinka.

O kas liecia ju kokybe,tai pasitaike visokiu. Turejau palta juoda, velesi kaip nezinau kas, pardaviau. O ir siaip kaip kurie rubeliai, kiti kokybiski,kiti kokybe neblizga.
Paskutine striukyte esu labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 09 balandžio 2012 - 15:00
Anuos batelius,kur brokuotus ikeliau anksciau sioje temoje, priima pardavejas atgal, tiesa susigrazinsiu pinigeliu vos trecdali... verysad.gif Nes i USA siuntima pati susimokesiu,tai tiek ju ir liks... verysad.gif Zodziu, bereikalingi rupesciai.
Penktadieni gautais kitais is USA pirktais CK bateliais esu labai patenkinta, kokybe ju visai kita.Jau laukiu atsilimo.Trejetu naujai isigytu CK bliuzeliu taip pat dziaugiuosi (dvi is ju marskineliu tipo, o viena puosnesne, su pagrazinimais) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2012 03 26, 15:47)
jūsiškė irgi įdomi thumbup.gif pamušalas juodas drinks_cheers.gif

dalis vidinio pamusalo ir kapisono vidus tai tigrinis ax.gif Tikrai liuks nesiojasi,patenkinta siuo metu laiku vaikstineju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 09 balandžio 2012 - 15:24
QUOTE(enura @ 2012 03 27, 10:43)
Sakykit, o vyriski CK irgi padidinti kaip ir moteriski? Jauciu busiu prasovus su dydziais  doh.gif

Ne visi vyriški padidinti.

Kiek MB turi marškinių - atitinka, trumpikės atitinka - ir žymiai kokybė vyriškų pasitaikė geresnė nei Tommy Hilfiger (būtent apatinių). Megztukai su merino vilna irgi atitinka, paltą turi - padidintas, džinsai atitiko. Labai patiko vyriška avalynė - kokybė puiki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Kere_: 09 balandžio 2012 - 16:28
QUOTE(_Kere_ @ 2012 04 09, 17:27)
Ne visi vyriški padidinti.

Kiek MB turi marškinių - atitinka, trumpikės atitinka - ir žymiai kokybė vyriškų pasitaikė geresnė nei Tommy Hilfiger (būtent apatinių). Megztukai su merino vilna irgi atitinka, paltą turi - padidintas, džinsai atitiko. Labai patiko vyriška avalynė - kokybė puiki.

o kaip su avalynes dydziais? pvz, jei Timberland perka 11 dydi, tai toki ir CK reiktu imti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2012 04 09, 16:28)
Anuos batelius,kur brokuotus ikeliau anksciau sioje temoje, priima pardavejas atgal, tiesa susigrazinsiu pinigeliu vos trecdali... verysad.gif Nes i USA siuntima pati susimokesiu,tai tiek ju ir liks... verysad.gif Zodziu, bereikalingi rupesciai.
Penktadieni gautais kitais is USA pirktais CK bateliais esu labai patenkinta, kokybe ju visai kita.Jau laukiu atsilimo.Trejetu naujai isigytu CK bliuzeliu taip pat dziaugiuosi (dvi is ju marskineliu tipo, o viena puosnesne, su pagrazinimais) 4u.gif
Papildyta:
dalis vidinio pamusalo ir kapisono vidus tai tigrinis ax.gif Tikrai liuks nesiojasi,patenkinta siuo metu laiku vaikstineju 4u.gif

wow, tigrinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2012 03 27, 09:43)

Pati paklausiau, dabar pati atsakysiu smile.gif Gavom vyr.CK apatinius, tai as sakyciau kad visgi didinti, gal ne visu dydziu bet puse tai tikrai. Emiau toki dydi koki nesioja, tai laisvoki. Nesiot galima bet noretusi mazesniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2012 03 24, 01:02)
O naujoji mano CK striuke  Sdydzio atrodo man lygiai taip pat,kaip ant manekenes 4u.gif patenkinta wub.gif
http://s019.radikal....e01d1191acd.jpg

Gal galima nuoroda? Su kokiais ismatavimais S dydis tinka?
Atsakyti
Man idomu,kaip su vyriskom boxer tipo kelnaitem. Nera pamazintos kartais?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2012 04 11, 15:37)
Pati paklausiau, dabar pati atsakysiu  smile.gif Gavom vyr.CK apatinius, tai as sakyciau kad visgi didinti, gal ne visu dydziu bet puse tai tikrai. Emiau toki dydi koki nesioja, tai laisvoki. Nesiot galima bet noretusi mazesniu  unsure.gif

didinti
aš savo vyrui esu pripirkus, tai bumba kad per dideli doh.gif
Atsakyti
Hmm, MB visuomet CK apatinius perku, tai dydis kaip ir atitinka.. g.gif Kokybe puiki thumbup.gif
Taip pat MB turi daugybe CK top'u ilgom rankovem, tai irgi patenkintas... neissitampo, nenusiskalbia.. Pirksim ir toliau cool.gif

Gundausi ka nors nusipirkti ir sau rolleyes.gif
Atsakyti