Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(Minerva @ 2011 03 11, 17:45)
Estijoje yra kiti parfumeriniai dievai: yra tokių įdomybių, kurių Lietuvoje ir Latvijoje nelabai rasi smile.gif Hamletą radau Taline, "saulutę" - Tartu.

ka turi galvoje? bigsmile.gif
Saulute, patvirtinu, tikrai yra- ta, geltonoji
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2011 03 11, 20:06)
ka turi galvoje?  bigsmile.gif

Kvepalų įvairovę smile.gif Latvijos ir Lietuvos parfumeriniai asortimentai itin panašūs, o Estijoje galima rasti visokio senokai matyto gėrio kaip Krizia Time, Dior itin platų asortimentą, visi Carla Fracci, Leonardo "Tamango", etc. Nustebino itin didelis pasirinkimas kokybiškų kvepalų 10-30 eurų ribose.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 11 kovo 2011 - 18:20
QUOTE(rutuliukas j @ 2011 03 11, 18:17)
Man tai pats tikroviskiausias, kiek imanoma, eglisakiu aromatas, padabintas ziupsneliu leliju ir zvakiu vasko. Saltas. Liudnokas. Laidotuviskesnio kvapo ir melancholiskesnio buti ar nebuti nezinau.

verysad.gif ir aš noriu verysad.gif
Atsakyti
Kenzo "jungle l'elephant" uosciau is miniatiuros, ant saves nebandziau
smilkalai ir pertusinas biggrin.gif

Kristianoje Mugler "alien" tai skaiciau , kad i Angel nepanasus - man panasus , kartokas saldus sunkus (vyrui ant popieriuko nepatiko) nors kita diena visai nebloga man tas popieriukas kvepejo.
Atsakyti
user posted image
Maja by Myrurgia

tikėjausi labai aštraus, bobutinio ir labai kartaus (visur ypač akcentuojamas gvazdikas) kvepalo, bet tai, ką užuodžiu, sakyčiau - diedukiškas odekolonas, susimaišęs su muilo kvapu. ant mėginuko neužrašyta, bet, spėju, kad testuoju šiuolaikinę Maja versiją ir dabar suprantu, kodėl daug kas rašo, kad tai "sugadintas reikalas". kažkoks kadaise buvusių puikių kvepalų šešėlis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 12 kovo 2011 - 14:13
user posted image

Labai patiko, gaivus, švelnus, lengvas, galvoju pasirinkti šitą kvapą vasarai, tik neaišku kaip jis laikytusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2011 03 13, 10:40)
Labai patiko, gaivus, švelnus, lengvas, galvoju pasirinkti šitą kvapą vasarai, tik neaišku kaip jis laikytusi blush2.gif

Vasarą ir šventintas vanduo kvepia - karštis ir saulė atlieka savo darbą ir sustiprina visų kvapų sklaidą smile.gif
Atsakyti
Šiandien susipažinau su dviem man visai naujais kvapais (kol kas nieko daugiau iš Byredo nesu net užuodus...):

user posted image

Ingredients:

Top: White rose, pink pepper, aldehyde
Heart: Violet, neroli, peony
Base: Blonde woods, sandalwood, musk

Ryškus kvapas su kažkokia labai aštria nata. Ir ta nata man asocijuojasi su ryškia oranžine - rožine spalva baltam fone... Nieko "innocent" ar švelnaus. Drąsu, įžūlu... Ne popsiška, bet ir ne damiška...

Man per aštru...

user posted image

Ingredients:
Top: Bergamot, lemon, neroli, african marigold, bucchu
Heart: Violet, jasmin petals, cyclamen
Base: Black amber, musk, vetiver, moroccan cedarwood

Labai turtingas ir ryškus kvapas. Taip pat drąsus ir ne damiškas. Sultingas (kažkokie labai saldūs ir gaivūs vaisiai), šiek tiek begėdiškas... Žinant pavadinimą labai afrikietiškas, bet ne Paryžietiškas...
Kai nuvėsta, švelnėja, lengvėja - vaisiai ne tokie ryškūs - tarsi vakaras ateina...
Man kvapas malonus, bet neatrodo, kad mano...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j'aime: 13 kovo 2011 - 14:48
QUOTE(Kazarnienė @ 2011 03 11, 10:10)
Kalpana, prašom dažniau ir daugiau rašyti  smile.gif  labai gerai skaitosi prie rytinės kavos  smile.gif
Man J. C. Brosseau tie kvepalai, kuriuos norėčiau pirkti net neuosčius, tik dėl buteliuko. Labai smalsu pačiupinėti  smile.gif  Deja kvapai nesužavėjo, na gal tik Fleurs d`Ombre Rose, bet ne tiek, kad skubėčiau pirkti.

Deja aš neturiu talento taip gražiai poetiškai, kaip kai kurios mūsų forumietės, atpasakoti įspūdžius smile.gif Dabar testuoju 17 Parfums de Rosine kvapų. Kai visapusiškai ištyrinėsiu, parašysiu kokį nors ilgesnį komentarą. Kaip sakant, jų daug ir jie panašūs, tad reikia laiko kokybiškam išuostymui biggrin.gif
Iš J. C. Brosseau užkabino tik Jasmin-Lilas, bet ne tiek, kad pulčiau pirkti (bent jau artimiausiu metu).
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 03 09, 10:13)
J. C. Brosseau - Fleurs d`Ombre Rose
user posted image
Pagal pavadinimą tikėjausi, kad rožė dominuos ar bent kiek ryškiau jausis, tačiau čia užuodžiu puokštę gėlių, vaisius, bet ne rožę. Man ryškiausi čia: serbentai, persikas. Vėliau - jazminaitis ir atskirai neidentifikuojamų vaisių kokteilis. Laiko palyginti trumpai. Rekomenduočiau pabandyti gaivių vaisinių kokteiliukų mėgėjoms.

Labas rytas, dėkoju už nuomonę 4u.gif
Būtent ji mane paskatino užsisakyti atsitiktinai užtiktus laaabai gera kaina šiuos kvepalus.
http://www.fragrance...__products.html
kai gausiu-galėsiu pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Kai nera ka veikti per pietus, tai eini i salia esancia Sarmyte ir testuoji viska is eiles.. biggrin.gif

Manau, tikrai ras savo auditorija. Ganetinai idomi pradzia, metine (man) arbata ir vaisiai, prieskoniukai.. Aisku, baze tokia saldi ir tiek.. gaila.. Noretusi to idomumo ir veliau.
Atsakyti
Testuoju:

user posted image

Maniau, bent jau roze bus geri, o gavosi atvirksciai, rozeje labai slykstus rabarbaras islenda. Po kiek laiko isvis miela roze.

Pakalnute labai svelni, nieko panasaus i diorisimo ar naslaites monoaromata.

Irise is pat pradziu jauciasi aldehidai, citrusas, prieskoniai. Siltas iriso kvapas, nepanasus kaip nisoje, vos ne morkos.

Aguona... net negaliu apibudinti. Kazkas sukasi ant liezuvio galo. Ir siltas, su prieskoniukais, ir pragaivintas.

Man ispudis teigiamas. rolleyes.gif
Nieko intektualaus, jeigu ka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seeme: 17 kovo 2011 - 18:52