Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(Seeme @ 2011 03 17, 19:48)
Testuoju:
user posted image
Irise is pat pradziu jauciasi aldehidai, citrusas, prieskoniai. Siltas iriso kvapas, nepanasus kaip nisoje, vos ne morkos.
Nieko intektualaus, jeigu ka biggrin.gif

Oh kaip man norisi i tuos Irisus greiciau nosi ikisti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 03 17, 20:20)
Oh kaip man norisi i tuos Irisus greiciau nosi ikisti. ax.gif

man irgi - aš visai nieko prieš morkiškumus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 03 17, 21:31)
man irgi - aš visai nieko prieš morkiškumus biggrin.gif

Man viena tetulite zadejo ju lasiuka, tai as kai gausiu, butinai su tavim pasidalinsiu.

Matot kokia as draugiska! O tai visos jau mano kad as rakstis vienoje vietoje. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 03 17, 21:35)
Man viena tetulite zadejo ju lasiuka, tai as kai gausiu, butinai su tavim pasidalinsiu.

Matot kokia as draugiska! O tai visos jau mano kad as rakstis vienoje vietoje. tongue.gif

Tu - gėris ir grožis!!!! biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 03 17, 21:49)
Tu - gėris ir grožis!!!! biggrin.gif

I know... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 03 11, 15:01)
"Hamlet"- tipiniams vyriškiems medienos-prieskoniams kvepalams artimas kvapas su ryškiais citrusais pradžioje ir prieskonine mediena aromatui atsiskleidus. Buteliukas, tiesa, labai gražus, bet aromatas nuvylė - iš "Hamleto" tikėjausi kažko ohoho, nors atsakyti į klausimą "būti ar nebūti" gal ir nėra taip paprasta.

QUOTE(Minerva @ 2011 03 11, 18:45)
Neradau eglišakių - ant mano odos pakvipo geru vyrišku prieskoninės medienos ir citrusų pilnu odekolonu smile.gif Bet lelijų ir vaško Hamletas man neparodė niekaip. Ech, tie nosių ir odos chemijos skirtumai smile.gif

drinks_cheers.gif Belieka visiškai sutikti - vandenyje plaukiojantis Hamletas viename iš daugelio vandenynų. Gaila. Man visada gaila nedatempiančių iki juodo juoduose buteliukuose. Ir dar tokiu pavadinimu unsure.gif
Atsakyti
user posted image
pasipurskiau,daug nesitikedama ant lapuko,ir,del visa ko,ant rieso.Pamosavau lapeliu pries nosi-nieko tokio ipatingo user posted image
O bet taciau isejus i lauka bigsmile.gif ,pagavau save dairantis-kas cia taip skaniai kvepia?O pasirodo- mano rankove user posted image
kvapas toks iki skausmo pazistamas,atrodo tuoj tuoj prisiminsiu...et,pabego mintis...Zodziu,likau maloniai nustebinta.Turbut,reiks turet,kad pagaliau paaisketu,ka jie man primena g.gif
Atsakyti
Dvi ambros - Etro Ambra ir AG Ambre Fetiche - tik pirmas įspūdis: AG ryški, smilkalinė, iš pradžių "užmušanti", bet greit pravėstanti ir vis tik išliekanti gana aštri ir ryški. Etro - nelabai supratau... nei ji man saldi, nei rūgšti, išvis beveik jokia, nes vos užuodžiu (gal taip susilieja su mano oda?). Dar vėliau iš AG lieka aštrus dūmelis, o Etro, kiek suuodžiu, visai supanašėjo su gerokai nudususiu Juozu (ar čia gal dėl to, kad Juozu šiandien kvėpinausi?). Jei rinktis - gal imčiau AG - dėl pirmo įstabaus šoko sau ir galbūt kartais - aplinkiniams triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 03 21, 15:11)
Dvi ambros - Etro Ambra ir AG Ambre Fetiche - tik pirmas įspūdis: AG ryški, smilkalinė, iš pradžių "užmušanti", bet greit pravėstanti ir vis tik išliekanti gana aštri ir ryški. Etro - nelabai supratau... nei ji man saldi, nei rūgšti, išvis beveik jokia, nes vos užuodžiu (gal taip susilieja su mano oda?). Dar vėliau iš AG lieka aštrus dūmelis, o Etro, kiek suuodžiu, visai supanašėjo su gerokai nudususiu Juozu (ar čia gal dėl to, kad Juozu šiandien kvėpinausi?). Jei rinktis - gal imčiau AG - dėl pirmo įstabaus šoko sau ir galbūt kartais - aplinkiniams triniti.gif

o Tu pratestuok (jei dar ne) PdE Ambre Russe - minkštumo minkštumas.....

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 03 21, 20:56)
o Tu pratestuok (jei dar ne) PdE Ambre Russe - minkštumo minkštumas.....

Uosčiau, iškart neužkabino, gal reiks pakartot (nors šiaip nelakstau paskui tą ambrą... g.gif ).
Na ir dar kartą bandau Etro ambrą... - neįdomu, kvepalai apie nieką, na tikrai aš jų visai nesuuodžiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 03 21, 21:13)
Uosčiau, iškart neužkabino, gal reiks pakartot (nors šiaip nelakstau paskui tą ambrą...  g.gif ).
Na ir dar kartą bandau Etro ambrą... - neįdomu, kvepalai apie nieką, na tikrai aš jų visai nesuuodžiu  unsure.gif

gerai, kad ne kibiras, ar ne?...

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 03 21, 22:19)
gerai, kad ne kibiras, ar ne?...

Oi, būtų tragedijytė biggrin.gif Ir išvis man jau atrodo, kad iš Etro patinka tik Messe, net ir Shaal Nur kažko nebežavi... unsure.gif Žodžiu, manau, kad etromanija užsidarė smile.gif
Atsakyti