Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

Bergduft - Alpenrose
user posted image
Yra tekę uostyti tikrą Alpių rožę, deja, kvapo neprisimenu ir palyginti su šių kvepalų aromatu negaliu. Bergduft Alpenrose galima užuosti paprastą eilinę rožę tarp ką tik nupjautos pievos kvapo. Man tos žalumos čia netgi per daug. Laikui bėgant, aromatas mažai kinta. Laiko gan trumpai.

Bergduft - Blauer Enzian
user posted image
Pirmas įspūdis - Lenor skalbinių minkštiklis smile.gif Toks gaivus, minkštas, nekaltas ir ... šiek tiek „sintetinis“ aromatas. Laiko trumpai. Manau, kad, galbūt, patiktų gaivių, lengvų neįpareigojančių kvepalų mėgėjoms. Man jis kiek per „sintetinis“ ir per daug jaučiu vadinamąją „vandens“ natą, kurios nelabai mėgstu kvepaluose.

Bergduft - Edelweiss
user posted image
Pasirodė įdomiausias iš trijulės. Pradžioje jaučiasi citrusai, vėliau išlenda ir ilgą laiką dominuojančių pozicijų neapleidžia jazminaičiai. Šiems prasisklaidžius, bazė, kurioje teoriškai turėtų dominuoti tonka pupelė, praktiškai nejuntama. Prie trūkumų galima pasakyti, kad laiko, kaip ir pirmieji du kvapai, gan trumpai.
Atsakyti
Fifi Chachnil - Fifi Chachnil
user posted image
Pamačiusi buteliuką iškart pagalvojau apie „barbišką“ saldų svaigų aromatą. Tačiau šis į tokį nepanašus. Tai labai sausas, sunkokas, pudrinis kvapas. Juntamas greipfruto žievelės kartumas, pudrinė rožė. Bazėje - ambra ir tabakas. Jaučiu ir medienos natas. Galbūt, įsigilinus, būtų galima pasakyti, kad kvepia medikamentais ar sena medine skrynia, kurioje kažkada buvo laikyta ir įvairių žolelių. Laikosi puikiai. Nėra lengva nuplauti nuo odos.

Nakčiai pasilieku Ambregris - Ambre et Diamant Noir. Žmonės sako, kad bazė panaši į Guerlain Shalimar, tad šitą teoriją arba pasitvirtinsiu arba atmesiu. Bent jau pradžioje šie kvapai nėra panašūs. Ambre et Diamant Noir nustebino savo „šaltumu“. Pradžioje, vos įkvėpus, sudaro tooookio „ledinio“ aromato (ko visiškai nesitikėjau) įspūdį, kad net šiurpuliukai per odą perbėgo ir, atrodė, kad aplinkos temperatūra kokią porą laipsnių nukrito. smile.gif Keistas įspūdis. Žiūrėsim kas bus toliau ir kas jausis ryte. smile.gif
Atsakyti
Na, palyginau Ambregris Ambre et Diamant Noir su naujo leidimo Guerlain Shalimar edp. Nepasirodė panašūs. Artimi, tiesa, bet nėr panašūs g.gif

Simone Cosac - Trama
user posted image
Neįkyrus, nesunkus puikiai subalansuotas gėlinis aromatas. Tikėjausi, kad jausis pipirai (sudėtyje yra raudonųjų ir juodųjų pipirų), tačiau jie visiškai nepastebimi. Labiausiai išsiskiria neįkyrus švelnus rožės aromatas, o fone nuo pat pradžių galima užuosti dervų kvapą..

M. Micallef - Special Edition
user posted image
Saldžiarūgščių vaisių kompotas. Juntami raudonieji serbentai ir obuoliukai. Dar lyg ir bruknės vaidenasi. Gaila, kad kvapas „sintetinis“, primenantis kramtomąją gumą ar sausą kisielių pakeliuose.
Atsakyti
siandien testavau D&G l'eau the one (jus juos turbut jau aptare simtus kartu, visgi nenauji rolleyes.gif ) bet keisciausia kad viskas ka galiu uzuost tai sausmedis (honeysuckle) kurio natose ne kvapo nera doh.gif
Atsakyti
Vakar teko pratestuoti Francis Kurkdjian 'aqua universalis' kvapa - ejau Lanvin keliu pauostyt, bet NeimanMarcus neturejo, tai aisku pradejo klausinet kas patinka, ko ieskau ir iskart pasiule Chanel 'chance eau tendre' (kuo buvau kaip tik pasipurskus tongue.gif ). Na o paskui dave va sita naujiena (?) istestuot... ant lapuko patiko, leidausi purskiama ant rankos, paemiau megineli, pakalbejom apie kvepalu sukureja, ka kito kures jis (tiksliau kam), pakalbejom apie kvepalus ir isskubejau atgal i darba. Kvapas laikesi ziauriai stipriai - bent 4val uzuodziau be problemu, toliau nebeuosciau. Bet kas nustebino, kad pradzioj jie man tokie vandeniniai su lengva zaluma uzsiuode (man iskart jie pavasariniai ar vasariniai (pastarieji su salyga prie juros arba gamtoje)), tokie kitokie, idomus, bet kuo toliau, tuo labiau tas kvapas man daresi pazistamas ir primena kazka is turetu kvapu (ir dar tokiu, kurie mane erzina, o tiksliau turi kazka erzinancio), tai nusprendziau, kad primena kazka is Annick Goutal ('petit cherie', 'eau de h'adrien' (nors siuos mylejau ir labai, o ir to citriniskumo neuzuodziu siuose FK kvepaliukuose)). Sakiau smalsumo vedina eisiu kuria diena pratestuot darkart kartu su AG kvepalais, kad atrasciau i ka panasus. Bet is meginelio nenoriu purkstis - erzina kazkuri nata ax.gif

user posted image
Atsakyti
Teko šiandieną susipažinti su šia pavasarine naujiena:

user posted image

Na ką, įspūdžiai geri, seniai ieškojau butent tokio kvapo, ypatingai pavasariui ir vasarai. Kvapas man švariai, gaiviai, gėlinis, o gėlės tokios sublitiliai salsvos, bet tik subtiliai, žodžiu patiko thumbup.gif Tik va kas keista, pastarieji iš Daisy flankerių nei vienas nepatiko, o šitas sužavėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grasse: 08 kovo 2011 - 20:32
QUOTE(Grasse @ 2011 03 08, 21:30)

Aciu uz netiesiogini paskatinima 4u.gif -eisiu "ragaut".Man siuo metu Daisy-manija[turiu EDP ir EDT],nors visiskai iskrenta is kitu mano megiamu kvapu konteksto,bet Daisy myliu besalygiskai heart.gif .
Atsakyti
QUOTE(Grasse @ 2011 03 08, 21:30)

Lėksiu ir aš šito testuoti. Susimoviau šiandien, palaikydama juos visai kitais kvepalais (vertinau kvapą, sklindantį nuo kito žmogaus odos).
Atsakyti
M. Micallef - M
user posted image
Naujai įpakuotas senasis M. Micallef - Jewel. Griebiau siųstis mėginuką, kaip naujienos, visai be reikalo. doh.gif Kvapas pažįstamas. Šiltas jaukus apelsininis-vanilinis-pačiulinis aromatas. Pradžioje toks „valgomas meduolinis“. Vėliau saldumas dingsta, lieka pačiulis, sandalmedis. Stiprus kvapas, plačiai sklindantis aplink. Laiko neblogai, tačiau, laikui bėgant, keičiasi iš svaiginamo saldaus į šaltą, kone vyrišką aromatą.

Maison Francis Kurkdjian - APOM pour femme
user posted image
Ylang-ylang mėgstu, apelsinmedžio žiedai bei kedras tam tikromis aplinkybėmis ir tam tikruose deriniuose - gėris, bet šiuose kvepaluose minėtų augalų kompleksas sukėlė galvos skausmą. Nuo bloterio uostyt dar galiu, bet nuo rankos greitai skuodžiau nusiplauti. Ant odos kažkaip greit transformavosi į kažko prarūgusio kvapą. g.gif

Maison Francis Kurkdjian - Lumière Noire pour femme
user posted image
Pradžioje „pagardinto“ pipiriukais narcizo kvapas. Laikui bėgant, išlenda rožės aromatas ir po to jau kvapas mažai tesikeičia. Kvepalų aprašyme minimas prie pagrindinių komponentų kuminas, tačiau aš jo neužuodžiu. Kitas iš pagrindinių komponentų - pačiulis, irgi neryškus. Visumoje vertinu šį kvapą kaip įdomią rožės ir narcizo kompoziciją. Patiko smile.gif

Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2011 03 08, 16:56)
Vakar teko pratestuoti Francis Kurkdjian 'aqua universalis' kvapa <...>

Pamačiau aprašymą ir praėjo noras ieškoti mėginuko smile.gif
Atsakyti
J. C. Brosseau - Fleurs d`Ombre Rose
user posted image
Pagal pavadinimą tikėjausi, kad rožė dominuos ar bent kiek ryškiau jausis, tačiau čia užuodžiu puokštę gėlių, vaisius, bet ne rožę. Man ryškiausi čia: serbentai, persikas. Vėliau - jazminaitis ir atskirai neidentifikuojamų vaisių kokteilis. Laiko palyginti trumpai. Rekomenduočiau pabandyti gaivių vaisinių kokteiliukų mėgėjoms.

J. C. Brosseau - Fleurs d`Ombre Jasmin Lilas
user posted image
Viskas ką užuodžiu - tai pakalnutė ir jazminaitis. Pačioje pradžioje net atrodo, kad kvepia žydintis mūsiškas jazminas. Po to pakalnutė paima viršų. Pakalnutė labai „natūrali“, švelni ir miela. Laiko puikiai, mažai keičiasi laikui bėgant. Kiek teko testuoti, tai, mano nuomone, tai vieni iš „tikriausių“ pakalnučių kvepalų.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 03 09, 10:13)
J. C. Brosseau - Fleurs d`Ombre Jasmin Lilas
Kiek teko testuoti, tai, mano nuomone, tai vieni iš „tikriausių“ pakalnučių kvepalų.

Ingėnai, bandom? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 03 09, 15:56)
Ingėnai, bandom? mirksiukas.gif

Neįsivaizduoju, kur ieškoti jųjų smile.gif
Atsakyti