Pratestavau siandien 2 naujienas - na gal nevisai naujuteles naujienos jau, bet bent artimiausioj Sephoroj per sia savaite tik atsirade...
Pirmoji
Chloe 'rose bud' - testavau tik nuo lapelio, nes buvau tikra, kad nepatiks, bet smalsumas buvo uzvaldes. Tiksliau originalioji versija ne mano kvapas, tai is sios to paties tikejausi (plius nepatinka rozes man kvepaluose ir kosmetikoje) ir neklydau. Siaip pasipurskiau ant kito lapelio paprasta Chloe, tai turi jie bendro, bet 'rose bud' uzuodziu kazkokio rugstumo, roziu nejauciu

Siaip visai patiko, bet nepirkciau....

Antroji naujiena
Jennifer Aniston kvepalai - velgi testavau smalsumo vedina: is pradziu is buteliuko atsargiai pauosciau (kazkaip garsenybiu kvepalai man nekokie buna: per saldus, per bobiski, ne mano kvapo ir pan), o jau tada ir ant rankos purskiau. Tik namo grizus taip skubejau suniuka i lauka vest, kad uzmirsau tada issiuostyt kaip pasikeite, kaip laikesi ir tt. Pats kvapas sudomino ir mastau apie mazuliuko buteliuko isigijima, nors nera kazkoks isskirtinis, vienintelis, ypatingas. Kvapas toks slapokas, zalias su rugstele - bet viskas jame taip lengva, be jokio gilumo, tik rugstumas labiau issiskiria. Man patiko tuo lengvumu, nors paskui vis eidama galvojau, kad kazka primena jie man, tik niekaip neatgaminu ka butent.