Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(Monmorensi @ 2011 04 02, 14:29)
čia ne dėl to, kad būtų panašūs. taip nėra. tiesiog man abeji laaaabai moteriški. tokie minkšti saldūs ir pūkuoti  biggrin.gif

galiu perleist mėginiuką. rašyk AŽ jei ką  mirksiukas.gif

Jau skubu i AZ blush2.gif
Atsakyti
Vienas iš keisčiausių testuotų kvapų - Dior Eau Noire

Man viskas idealiai jaučiasi kaip ir surašyta:
The heart follows with lavender, Virginian cedar and coffee, and the base is warm and powdery soft with leather, vanilla and violet.

Gerokas bardakas. Iš pradžių net buvo mintis nusiplauti, bet palengva tas bardakas ėmė patikti. Tačiau visgi nusiploviau. O po to vėl pabandžiau. Ir vėl nusiploviau. Ir vėl pabandžiau. Ko gero, taip ir tęstųsi be galo hihihi.gif Turėti nenorėčiau, bet bandyčiau ir bandyčiau biggrin.gif Asociacijos - karčios kavos puodelis sėdint kietame juodame odiniame fotelyje, pro langą vėjui atnešant keistokų žalumynų kvapą. Sėdėti ne visai patogu biggrin.gif
Šiek tiek asociacijų su Krigler Lieber Gustav - gal dėl lavandų ir odos, nes tai man, ko gero, ir sukelia juodų kietų odinių baldų vaizdą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 06 balandžio 2011 - 05:23
QUOTE(eglegle @ 2011 04 06, 05:11)

The heart follows with lavender, Virginian cedar and coffee, and the base is warm and powdery soft with leather, vanilla and violet.

Gerokas bardakas. Iš pradžių net buvo mintis nusiplauti, bet palengva tas bardakas ėmė patikti. Tačiau visgi nusiploviau. O po to vėl pabandžiau. Ir vėl nusiploviau. Ir vėl pabandžiau. Ko gero, taip ir tęstųsi be galo hihihi.gif Turėti nenorėčiau, bet bandyčiau ir bandyčiau biggrin.gif Asociacijos - karčios kavos puodelis sėdint kietame juodame odiniame fotelyje, pro langą vėjui atnešant keistokų žalumynų kvapą. Sėdėti ne visai patogu biggrin.gif
Šiek tiek asociacijų su Krigler Lieber Gustav - gal dėl lavandų ir odos, nes tai  man, ko gero, ir sukelia juodų kietų odinių baldų vaizdą.

Visai norėčiau juos pauostyti. Kompozicija pasirodė tikrai įdomi thumbup.gif
Visas natas, jei atskirai paėmus, kaip ir mėgstu, tik va jos suderintos atrodo tikrai gan keistokai. Beje, fragranticoje dar nurodo ir kmynus, jie vėlgi savitumo turėtų suteikti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 06, 11:21)
ir kmynus, jie vėlgi savitumo turėtų suteikti.

taip, dar ir kmynai - sakau, kad bardakėlis biggrin.gif Ir dar tos violetkos - na nežinau, tikras keistumas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 06 balandžio 2011 - 09:33
QUOTE(eglegle @ 2011 04 06, 04:11)

Šiek tiek asociacijų su Krigler Lieber Gustav - gal dėl lavandų ir odos, nes tai  man, ko gero, ir sukelia juodų kietų odinių baldų vaizdą.

Oi, kaip uzsimaniau nosi imerkt....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 04 06, 12:09)
Oi, kaip uzsimaniau nosi imerkt....smile.gif

Labai gundantis aprašymas buvo.
Bet paskaičiau, kad labai sunkiai randami ir apsiraminau.
Atsakyti
Na, bent dar dvi forumietės žino/žinos šitą kvapą, gal man visai ne taip pasirodė, įdomu būtų ir kitos nuomonės smile.gif O dabar va sėdžiu ir galvoju - parašiau, kad turėti nenorėčiau, bet... Turėti gal ir norėčiau, tik kvėpintis - kažin. Aišku, jei dar buteliukas būtų juodas... (įsisvajojau) smile.gif Kvapas man - žaliajuodis (tarkim, yra tokia spalva) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 04 06, 13:18)
Na, bent dar dvi forumietės žino/žinos šitą kvapą, gal man visai ne taip pasirodė, įdomu būtų ir kitos nuomonės smile.gif O dabar va sėdžiu ir galvoju - parašiau, kad turėti nenorėčiau, bet... Turėti gal ir norėčiau, tik kvėpintis - kažin. Aišku, jei dar buteliukas būtų juodas... (įsisvajojau) smile.gif Kvapas man - žaliajuodis (tarkim, yra tokia spalva) smile.gif

pritariu ir dėl žaliajuodžio, ir dėl įdomumo. tikrai įdomūs kvepalai. ir keistai į vieną sudėtos natos. kvapas man susirodė gana vyriškas kažkodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 04 06, 21:53)
pritariu ir dėl žaliajuodžio, ir dėl įdomumo. tikrai įdomūs kvepalai. ir keistai į vieną sudėtos natos. kvapas man susirodė gana vyriškas kažkodėl  g.gif

Taip, iš pradžių ir man buvo labai vyriškas, užtat ir ėjau plaut. Bet paskui vis dėlto pasidarė labai smalsu, nes vis kirbėjo, kad ten yra kažkoks "skeletas spintoj" biggrin.gif Na, vyriškas jis, labai, bet kartu ir nelabai biggrin.gif Nežinau, kaip gudriau pasakyt - vienžo, įspūdį tikrai paliko.
Atsakyti
Pratestavau siandien 2 naujienas - na gal nevisai naujuteles naujienos jau, bet bent artimiausioj Sephoroj per sia savaite tik atsirade... ax.gif

Pirmoji Chloe 'rose bud' - testavau tik nuo lapelio, nes buvau tikra, kad nepatiks, bet smalsumas buvo uzvaldes. Tiksliau originalioji versija ne mano kvapas, tai is sios to paties tikejausi (plius nepatinka rozes man kvepaluose ir kosmetikoje) ir neklydau. Siaip pasipurskiau ant kito lapelio paprasta Chloe, tai turi jie bendro, bet 'rose bud' uzuodziu kazkokio rugstumo, roziu nejauciu g.gif Siaip visai patiko, bet nepirkciau....
user posted image

Antroji naujiena Jennifer Aniston kvepalai - velgi testavau smalsumo vedina: is pradziu is buteliuko atsargiai pauosciau (kazkaip garsenybiu kvepalai man nekokie buna: per saldus, per bobiski, ne mano kvapo ir pan), o jau tada ir ant rankos purskiau. Tik namo grizus taip skubejau suniuka i lauka vest, kad uzmirsau tada issiuostyt kaip pasikeite, kaip laikesi ir tt. Pats kvapas sudomino ir mastau apie mazuliuko buteliuko isigijima, nors nera kazkoks isskirtinis, vienintelis, ypatingas. Kvapas toks slapokas, zalias su rugstele - bet viskas jame taip lengva, be jokio gilumo, tik rugstumas labiau issiskiria. Man patiko tuo lengvumu, nors paskui vis eidama galvojau, kad kazka primena jie man, tik niekaip neatgaminu ka butent.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 07, 02:24)
Man patiko tuo lengvumu, nors paskui vis eidama galvojau, kad kazka primena jie man, tik niekaip neatgaminu ka butent. 

O man jie visai nelengvi, kaip dauguma raso.. zalias, svaros kvapas. Kazkur skaiciau, kad ir paciai Aniston jis kazkiek is sunkesniu, net kazkiek bobutiski (man).
Bet vel gi - labai jau suvokiam mes skirtingai. Todel ir idomu kitu nuomones isgirsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 07 balandžio 2011 - 08:39
QUOTE(eglegle @ 2011 04 06, 10:29)
taip, dar ir kmynai - sakau, kad bardakėlis biggrin.gif Ir dar tos violetkos - na nežinau, tikras keistumas  g.gif

ką tavo juodam Dioro bardake veikia violetka? rolleyes.gif kokios jos ten?

Atsakyti