QUOTE(Monmorensi @ 2011 04 19, 20:13)
aš ne gerbėja, tik du esu uosčius. pabandykit
New Haarlem. visai įdomūs šitie.
musu kaime ju nera

esu skaicius, kad kvepia juoda kava- ieskau tokio kvapo, ir kolkas nesu radus (CdG kazka panasaus turi, bet ten yra kazkokio purvino niuanso, kuris man nea )
QUOTE(shopingas @ 2011 04 19, 20:59)
* Kaina isskirtiniai.. .
** O siaip turbut pakuotem, ideja ir pan isskirtiniai, o jau paskui visi mano, kad ir kvapas kazkoks ypatingas turi but.
* sitas argumentas manes visai neveikia

yra nemazai brangiu kvepalu, taip kad ir toje nisoje reikia gan stipriu argumentu (tuo labiau!), kodel butent Bondai, o ne Amouage ar pan.
** man suvokiama Bondu ideja- geram, patraukliam marketinge, ne paciuose kvepaluose. Ideju poziuriu, man orientyrai- pvz Cellier darbai, Banditui ar Vent Vert jau kiek amziaus, galima gincytis del kompozicijos harmonijos ir pan., bet kad kvapas perteikia tam tikra ideja ryskiai ir tikrai, manau, didzioji dauguma sutiks
QUOTE(Kalpana @ 2011 04 20, 00:21)
*Pastarieji įdomūs, tik, gaila, kad, pasipurškus, pradžia sukelia galvos skausmą, bet nuo gerokai prasigaravusių nesinori nosies atitraukti. Fashion Avenue - na, jei žiūrėsim į kompoziciją, tai, sakyčiau, neypatinga, bet jie šiaip man labai patinka. Toks pakylėjantis optimistiškas kvapas kasdienai. Su dideliu grauduliu neseniai pabaigiau atomaizerį ir dabar noriu daugiau.
** Kalbant apie populiarių madingų kvepalų pirkimą... Teko bendrauti neoficialiai su keletu įvaizdžio konsultantų, tai, pasak jų, į darbą galima eiti pasikvėpinus tik būtinai gerai žinomais kvepalais, pageidautina, iš tam tikro sąrašiuko, nes, atseit, jei kvapas klientui ar kolegai nepatiks, jis bent jau nebus šokiruotas, nes su tuo kvapu jau yra susipažinęs kažkada anksčiau. Kitas dalykas, kad, jei kvepalai madingi ir populiarūs, tai reiškia - jie patinka nemažai daliai žmonių, vadinasi, didesnė tikimybė, kad patiks daugeliui klientų ar verslo partnerių ir pan.
* kad gali patikti, suprantu, juk is esmes gerai sukomponuoti kvapai, galima uzuosti, kad ne is pigiausiu zaliavu. Bet pati suabejojau butent ju isskirtinumu (apie ka saukia rekia visa ju marketingo strategija)
** kaip liudna... mano idealiame pasaulyje idealus ivaizdzio kurejai tokie, kurie sugeba isryskinti savo kliento gerasias, puikiasias, neatremiamas puses, o ne jas uztusuoti iki statistinio vidurkio
QUOTE(rusma @ 2011 04 20, 08:13)
* Smagu, kad paskatino mano pamąstymai pakilnoti Bond'us. Įdomu, kas gi būtų acquatic grupės viršūnėje

?
** Kol kas neįsirašiau į Bondų gerbėjų gretas, bet įtariu, kad patekau į padidintos rizikos zoną. Išbandžiau dabar jau 5 (dar berods 5 liko mėginėliai), kategoriško fuuuui nebuvo nė vieno, dovanotais bent retsykiais galėčiau kvėpintis visais be išimties (tik kai kurių reikėtų labai labai labai mažai, nes man per stiprūs).
*** Man patiko būtent kompozicijos, būtent kvepalų idėjos perteikimas ir matyt truputis
nesąmonės skirtume tarp išorės ir vidaus
**** paskutinės pacituotos pastraipos - kuo daugiau išbandau skirtingų kvepalų, tuo sunkiau berasti tą vow
.
* Peloponesian, Eau de Krizia, J.C. Ellenos kuriniai, Kenzo vandenys, Carthusia kvapai, Rituals vandeneliai, ypac Nr 7 Paciule ir Kedras. Nors turbut tai maziausiai man priimtina kvapu grupe. Bet pavieniu kvapu, ne tik norimu, bet ir laaabai norimu, ir net turimu, yra
** kategorisko fuuui ir man nera ne vienam is bandytu kvapu, taigi Bondus ir toliau testuosiu- butu idomu pasidalinti ispudziais
*** kad turinys ir forma stipriai rezonuoja, sutinku

bet kad ne tas kvapu [I]stilius, kuris mane isjudintu, tai tikrai. Bet cia skonio reikalas. Man tinka ir patinka Lutensai, Hermes, CdG- kaip supratau, butent tie namai ir ju kvapai Jusu nekabina?
**** manau, kad vow faktorius egzistuoja nepriklausomai nuo isuostytu kvepalu kiekio ir nosies reiklumo. Tai- novatoriska ideja, kazkas tokio uzkoduoto, kas galbut nors ir netobula, pajudina kazka giliai viduje. Yra man vienas zmogelis pasakes "man tas tavo kvapas nepatinka turbut, netgi erzina, bet nosies atitraukti negaliu"