Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(eglegle @ 2011 04 17, 11:36)

Dar prisiminiau, kai paprašiau ant rankos užpurkšti būtent jų, sulaukiau komentaro - "drąsus pasirinkimas" g.gif Tik nepaklausiau, kodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 04 17, 14:31)
Dar prisiminiau, kai paprašiau ant rankos užpurkšti būtent jų, sulaukiau komentaro - "drąsus pasirinkimas"  g.gif Tik nepaklausiau, kodėl  g.gif

biggrin.gif Aš nuo bloterio pauosčiusi paklausiau - juos turbūt labai mažai kas perka. Supratingai ir pritariamai palingavo galvą smile.gif.
Atsakyti
Tęsiant savaitgalinius tyrimus. Nusprendžiau, kad gana čia galvą varginti, reikia ką nors paprastesnio susirasti tarp neuostytų. Išsitraukiau Aqua di Roma (Laura Biagiotti). Ant mėginuko/nupurkštuko gamintojo nerašė, susipažinusi apie ką jie nebuvau. Tiesiog pagal acqua tikėjausi lengvo vandeniuko...
Iš karto priminė Laura Biagiotti Laura. Tai mano vieninteliai uostyti šių namų kvepalai. Bet matyt labiausiai esu įsidėmėjusi tiesiog jų braižą... Vandeningi nesaldūs kvepalai, tiksliau dominuoja gaivūs citrusai, greitai sušvelnėjantys nuo gaiviai gėlinių natų (bet išlaikantys rūgštumą, nenusaldėjantys). Ir antroji asociacija - labai panašu į Creed Spring Flower. Gal net labiau nei į pačią Laurą, aišku, kiek aš ją pamenu. Turiu daug tokio tipo kvepalų - ofisinis, neišsišokantis arba tiesiog vasaros aromatas. Gerai laikėsi, tupėjo arti odos, bazėje kiek sušilo ir vos pasaldėjo. Be jokių intrigų ir kabliukų. Gal greitai pabostų, o gal būtų tiesiog jaukūs darbiniai kvepalai. Kadangi turėjau tik lašiuką, padoriai pasikvėpinti neišėjo. Tai pridėjau Spring Flower kiek man dar trūko ant antro riešo smile.gif. Na labai panašu. Tik niekaip nesuprantu, per kurią vietą smile.gif. Bendrų natų nedaug ir nė viename iš jų aš tų bendrųjų nejaučiu smile.gif. Abu jie man labiausiai kvepia... rabarbarais. Tik rabarbarų nei viename pagal natas nėra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 17 balandžio 2011 - 13:57
QUOTE(shopingas @ 2011 04 17, 12:41)
Po kiek nepasakysiu, nes Guerlain vos kelis man itinkantys kvapai, o is tu retesniu patinka keli, bet ne tiek, kad mokeciau tiek daug... Na bet turbut imanoma kainas internete rast - nuolaidu nera, nebuna ir nemacius jiems.  ax.gif

Kvapu irgi tiksliai neivardinsiu, nes velgi Guerlain nera mano mylimi kvapai, bet yra 'les elixirs charnels', 'l'art et la matiere', 'les parisiennes' serijos, 'cologne 68', 'little black dress' (jei butent si galima pridet prie tu retesniu) kvapai. Na pora geru lentyneliu ten ju prikrauta. Ir aisku visi 'l'heure bleue', 'shalimar', 'mitsouko', 'apres l'ondee' ir pan yra - nors is situ irgi turbut ne visi tie populiarieji. Zodziu, be 'aqua allegoria', 'idylle', 'insolence' ir pan visur randamu, cia galima rast ir visus kitus. Net neabejoju, kad visus norimus (na ir leidziamus, o ne nebegaminamus). ax.gif

Va čia tai Amerika... bigsmile.gif Visom prasmėm.Kaip noretųsi paragaut-
http://www.fragranti...ulant-4677.html
arba
http://www.fragranti...nache-3810.html verysad.gif
Atsakyti
Rusmos ikvepta, pratestavau Bondus- Hamptona ir Chelsea Garden. Dar karta sau patvirtinau, kad neisikertu i ta linija- man ji niekuo neypatinga. Tiesa, Hamptonas siek tiek geresnis/idomesnis uz acquatic grupes vidurki, bet tik tiek. Nesuprantu, kuo Bondai isskirtiniai. Gal yra tarp parfumerisciu Bondu gerbeju, kurios parodytu kito kampo perspektyva?

Dar vienas testas- naujoji Goutal Mimosa. Sintetine. Nepatiko. Dingo po 15 min kaip dumas neblaskomas vejo. Jokio pavasarinio dziaugsmo. Man, Goutal megejai, prastokas kurinelis.

Naujasis Lutensas Jeux de Peau. Kondensuotas pienas. Ir viskas. Malonu pauostyti, bet kvepeti taip nenoreciau. Tiksliau, netureciau priezasties. Nesukelia emociju, nuotaiku. Neturi vow faktoriaus.

Vienzo, lengviau atsikvepiau. Pinigine atostogauja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2011 04 19, 16:38)
Naujasis Lutensas Jeux de Peau. Kondensuotas pienas. Ir viskas. Malonu pauostyti, bet kvepeti taip nenoreciau. Pinigine atostogauja tongue.gif

drinks_cheers.gif
O paryškintas pasakymas - ypač maloniai nuteikiantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2011 04 19, 15:38)
Gal yra tarp parfumerisciu Bondu gerbeju, kurios parodytu kito kampo perspektyva?

aš ne gerbėja, tik du esu uosčius. pabandykit New Haarlem. visai įdomūs šitie.
Atsakyti
Vakar pratestavau Guerlain 'insolence' ir 'my insolence' - siaip nesu Guerlain megeja/gerbeja, vos keli kvapai man patinka, bet cia pietu pertrauka reikejo pratempt, o ir kazka po jos darbe veikt, tai glavoju nu patestuosiu juos. Nuo lapuko abu labai panasiai kvepejo, bet seniai tokiu budu nepasitikiu testuot (o ypac kai parduotuvej esu ne nuo katik atsidarymo ir jau buna kvapu begale joje), tai purkstelejau ant rankos. 'Insolence' pasirode tokie neisskirtiniai, gal net kazka is Dior primenantys g.gif , nors sakyciau man labiau patiko uz 'my insolence', kurie charakteringesni ant odos buvo, saldesni ir siaip ryskesni, tas kvapas visa popiete mane persekiojo ir nesupratau iki galo patinka ar ne, bet... as juose uzuodziu apiprakaituota aviete blush2.gif Nezinau kas cia man taip sureaguoja juos uostant, bet toks keistas ir kartu traukiantis kvapas man gaunasi.... Visa vakara jauciau tuos kvapus, nors rankas ne karta ploviau, o vat vyrui kai pakisau rankas ir klausiau kuri geriau kvepia, tai jam abi nelabai patiko, bet sake abu saldus ir viskas.

Siandien testuoju Dior 'aadict 2' - norejau pirkt 'addict shine', bet nebera ju Sephoroj prie namu, tai bandau ziuret kaip sie tiks/patiks. Nors man jie kaip ir 'addict shine' keisti - patinka, salsteli, bet gaiviai taip, nors tuo paciu natu negaliu ivardint. Vieni is tu kvepalu, kur negaliu nieko isskirt, isskyrus kvepia arba ne. ax.gif

Ant kitos rankos Escada 'taj sunset' - na cia nera ka komentuot: kompotelis ir tiek, bet baisiai prisireike man kazko per saldaus.... ax.gif

Papildyta:
Nesuprantu, kuo Bondai isskirtiniai. Gal yra tarp parfumerisciu Bondu gerbeju, kurios parodytu kito kampo perspektyva?

Kaina isskirtiniai.. nors yra ir kitu tomis ar didesnemis kainomis.... ax.gif Pati vis ruosiuosiu pratestuot visus bondus - gal ka atrasiu verto demesio, bet kolkas bijau, nes paskui piniginei amen butu.

O siaip turbut pakuotem, ideja ir pan isskirtiniai, o jau paskui visi mano, kad ir kvapas kazkoks ypatingas turi but. Nezinau is tikro, bet taip man rodos stebint kai kuriu zmoniu pirkinius.... Kad ir vakar pvz Sephoroj atejo viena musulmone mergina ir klausia pardavejos, kurie kvepalai perkamiausi - pasake kazkuriuos is Chanel (gal 'chance' g.gif ), tai paprase parodyt ir nusipirko. Nugi norisi sustrai kvepet, nes nu blin pasikvepinsi kokiais nepopuliariais ir niekas nezinos kuo kvepi biggrin.gif As nieko pries neturiu pries ivairius zmones, bet ka tikrai pastebejau, o ir darbe susiduriau, tai kad musulmones (negaliu sakyt arabes, nes is ivairiu krastu jos buna, bet skareles neapgauna) vos ne visada chaneliais kvepia ir dar ohoho kiek apsipurskia, kartais ir paziaugciot reikia nuo to kiekio man....

Nu bet tikriausiai kita dalis zmoniu lygiai taip pat perka retesnius kvepalus, kad nebutu kaip visi.
Atsakyti
Kažkada esu pratestavus didesnę dalį Bond'ų. 1/3, dabar neprisiminsiu kurie, nepatiko, nes kažkur fone jautėsi "metalinis" ar "rūdžių" kvapas, nežinau kaip apibūdint. Beveik visi likę - paprasti, bet malonūs ir +- toleruojami, kaip sakant, gal ir ne išskirtiniai, bet kvėpinantis neerzintų. Man įstrigo tik Fashion Avenue ir China Town. Pastarieji įdomūs, tik, gaila, kad, pasipurškus, pradžia sukelia galvos skausmą, bet nuo gerokai prasigaravusių nesinori nosies atitraukti. Fashion Avenue - na, jei žiūrėsim į kompoziciją, tai, sakyčiau, neypatinga, bet jie šiaip man labai patinka. Toks pakylėjantis optimistiškas kvapas kasdienai. Su dideliu grauduliu neseniai pabaigiau atomaizerį ir dabar noriu daugiau.

Kalbant apie populiarių madingų kvepalų pirkimą... Teko bendrauti neoficialiai su keletu įvaizdžio konsultantų, tai, pasak jų, į darbą galima eiti pasikvėpinus tik būtinai gerai žinomais kvepalais, pageidautina, iš tam tikro sąrašiuko, nes, atseit, jei kvapas klientui ar kolegai nepatiks, jis bent jau nebus šokiruotas, nes su tuo kvapu jau yra susipažinęs kažkada anksčiau. Kitas dalykas, kad, jei kvepalai madingi ir populiarūs, tai reiškia - jie patinka nemažai daliai žmonių, vadinasi, didesnė tikimybė, kad patiks daugeliui klientų ar verslo partnerių ir pan.
Atsakyti
Tiesa, Hamptonas siek tiek geresnis/idomesnis uz acquatic grupes vidurki, bet tik tiek. Nesuprantu, kuo Bondai isskirtiniai. Gal yra tarp parfumerisciu Bondu gerbeju, kurios parodytu kito kampo perspektyva?

{...} Malonu pauostyti, bet kvepeti taip nenoreciau. Tiksliau, netureciau priezasties. Nesukelia emociju, nuotaiku. Neturi vow faktoriaus.

Smagu, kad paskatino mano pamąstymai pakilnoti Bond'us. Įdomu, kas gi būtų acquatic grupės viršūnėje smile.gif?

Kol kas neįsirašiau į Bondų gerbėjų gretas, bet įtariu, kad patekau į padidintos rizikos zoną. Išbandžiau dabar jau 5 (dar berods 5 liko mėginėliai), kategoriško fuuuui nebuvo nė vieno, dovanotais bent retsykiais galėčiau kvėpintis visais be išimties (tik kai kurių reikėtų labai labai labai mažai, nes man per stiprūs). Pati pirkti nepirkčiau visų iš eilės, bet kai kurių manau prireiks ir kažin ar atsispirsiu netgi ir tai kainai.

Man patiko būtent kompozicijos, būtent kvepalų idėjos perteikimas ir matyt truputis nesąmonės skirtume tarp išorės ir vidaus. Nesu šarka, kurią viliotų svarovskiuotos išpacackintos bonkytės, kurias dėliočiau ant lentynėlių ir lakstyčiau su šluotele dulkėm valyti. Aišku, tikėjausi kažkio panašaus stiliaus kvepalo tokiai išorei. O kvapai pasirodė ganėtinai rimti (kai kurie net piktoki, visai nederantys prie dirbtinių šypsenų) ir ganėtinai kitokie nei jų išorinė idėja - nenuglostyti, nenumeilinti, nenuuoginti, nepersaldyti, kintantys ir turbūt tuo įdomūs. Manau, Bond'ai itin stiprūs, ryškūs ir taupūs - toks susidarė įspūdis. Kiek betestuojant įsibrovė aplinkinių, tiek iš toli jau dalinosi pastebėjimu, kad kvepiu ryškiau nei visada, kad pilni namai prikvėpinti, kam šitiek pripurškiau (o aš tik vos vos pasitepusi iš nepurškiamo mėginuko buvau).

Dėl paskutinės pacituotos pastraipos - kuo daugiau išbandau skirtingų kvepalų, tuo sunkiau berasti tą vow smile.gif. Pirmiausiai todėl, kad kai atrandu panašumą į ką nors jau uostyto, suveikia atmetimas. Pasinagrinėju kuris senesnis, kuris man priimtinesnis, bet vis tiek abu užsidirba po didelį minusą asmeninio vertinimo skalėje. Kaip ir šiandien testuoju L'Artisan Parfumeur La Chasse aux Papillons ir galvoju, kad prieš gerus pora metų būčiau svaigus bent 5 kartus labiau nei dabar... O dabar aš jau pauosčiusi tiek baltų gėlių kompozicijų, kad... Na taip, man jos patinka, tik jos visos panašios - koks dar vow... Bent viršutinės ir širdies natos niekuo nesudomino. Bazėje išlindo liepų žiedai - šitos natos kvepalų neturiu, o ir uostyti kiek bandau prisiminti neteko. Iš karto atsirado daugiau vasariškos, šiltos nuotaikos. Ir, aišku dar viena mintis - jeigu anksčiau būčiau uosčiusi kažką panašaus liepinio - kvepalai liktų visai be įvertinimo ir be emocijų...
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2011 04 19, 20:59)
Vakar pratestavau Guerlain 'insolence' ir 'my insolence'

[...]
nes nu blin pasikvepinsi kokiais nepopuliariais ir niekas nezinos kuo kvepi biggrin.gif

Nu bet tikriausiai kita dalis zmoniu lygiai taip pat perka retesnius kvepalus, kad nebutu kaip visi.

Skaičiau visą istoriją ir šypsojausi - negaliu kvėpintis 3 kvepalais - Guerlain Insolence, Kenzo Amour ir Versace Crystal Noir - vis dar negaliu smile.gif ir turbūt jau niekada negalėsiu - mano darbo visas pastatas prieš gerus pora metų kvepėjo būtent taip - liftas, koridoriai, tualetai. Debesėliai būtent šitų kvepalų. Vieno arba kito. Ir nieko daugiau. Iki šiol jaučiu pasibjaurėjimo jausmą idėjų neturėjimui - kažkaip vienodom suknelėm vaikščioti moterys nenori. O vienodai kvepėti pasirodo yra labai gerai biggrin.gif (dabar situacija pasikeitė, debesėliai nebevienodi, matyt pas mus nesilankė tie konsultantai, kurie pagal sąrašą kvėpintis siūlo)...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 04 19, 20:13)
aš ne gerbėja, tik du esu uosčius. pabandykit New Haarlem. visai įdomūs šitie.

musu kaime ju nera verysad.gif esu skaicius, kad kvepia juoda kava- ieskau tokio kvapo, ir kolkas nesu radus (CdG kazka panasaus turi, bet ten yra kazkokio purvino niuanso, kuris man nea )
QUOTE(shopingas @ 2011 04 19, 20:59)
* Kaina isskirtiniai.. .

** O siaip turbut pakuotem, ideja ir pan isskirtiniai, o jau paskui visi mano, kad ir kvapas kazkoks ypatingas turi but.

* sitas argumentas manes visai neveikia tongue.gif yra nemazai brangiu kvepalu, taip kad ir toje nisoje reikia gan stipriu argumentu (tuo labiau!), kodel butent Bondai, o ne Amouage ar pan.
** man suvokiama Bondu ideja- geram, patraukliam marketinge, ne paciuose kvepaluose. Ideju poziuriu, man orientyrai- pvz Cellier darbai, Banditui ar Vent Vert jau kiek amziaus, galima gincytis del kompozicijos harmonijos ir pan., bet kad kvapas perteikia tam tikra ideja ryskiai ir tikrai, manau, didzioji dauguma sutiks
QUOTE(Kalpana @ 2011 04 20, 00:21)
*Pastarieji įdomūs, tik, gaila, kad, pasipurškus, pradžia sukelia galvos skausmą, bet nuo gerokai prasigaravusių nesinori nosies atitraukti. Fashion Avenue - na, jei žiūrėsim į kompoziciją, tai, sakyčiau, neypatinga, bet jie šiaip man labai patinka. Toks pakylėjantis optimistiškas kvapas kasdienai. Su dideliu grauduliu neseniai pabaigiau atomaizerį ir dabar noriu daugiau.

** Kalbant apie populiarių madingų kvepalų pirkimą... Teko bendrauti neoficialiai su keletu įvaizdžio konsultantų, tai, pasak jų, į darbą galima eiti pasikvėpinus tik būtinai gerai žinomais kvepalais, pageidautina, iš tam tikro sąrašiuko, nes, atseit, jei kvapas klientui ar kolegai nepatiks, jis bent jau nebus šokiruotas, nes su tuo kvapu jau yra susipažinęs kažkada anksčiau. Kitas dalykas, kad, jei kvepalai madingi ir populiarūs, tai reiškia - jie patinka nemažai daliai žmonių, vadinasi, didesnė tikimybė, kad patiks daugeliui klientų ar verslo partnerių ir pan.

* kad gali patikti, suprantu, juk is esmes gerai sukomponuoti kvapai, galima uzuosti, kad ne is pigiausiu zaliavu. Bet pati suabejojau butent ju isskirtinumu (apie ka saukia rekia visa ju marketingo strategija)
** kaip liudna... mano idealiame pasaulyje idealus ivaizdzio kurejai tokie, kurie sugeba isryskinti savo kliento gerasias, puikiasias, neatremiamas puses, o ne jas uztusuoti iki statistinio vidurkio tongue.gif

QUOTE(rusma @ 2011 04 20, 08:13)
* Smagu, kad paskatino mano pamąstymai pakilnoti Bond'us. Įdomu, kas gi būtų acquatic grupės viršūnėje smile.gif?

** Kol kas neįsirašiau į Bondų gerbėjų gretas, bet įtariu, kad patekau į padidintos rizikos zoną. Išbandžiau dabar jau 5 (dar berods 5 liko mėginėliai), kategoriško fuuuui nebuvo nė vieno, dovanotais bent retsykiais galėčiau kvėpintis visais be išimties (tik kai kurių reikėtų labai labai labai mažai, nes man per stiprūs).

*** Man patiko būtent kompozicijos, būtent kvepalų idėjos perteikimas ir matyt truputis nesąmonės skirtume tarp išorės ir vidaus

**** paskutinės pacituotos pastraipos - kuo daugiau išbandau skirtingų kvepalų, tuo sunkiau berasti tą vow smile.gif.

* Peloponesian, Eau de Krizia, J.C. Ellenos kuriniai, Kenzo vandenys, Carthusia kvapai, Rituals vandeneliai, ypac Nr 7 Paciule ir Kedras. Nors turbut tai maziausiai man priimtina kvapu grupe. Bet pavieniu kvapu, ne tik norimu, bet ir laaabai norimu, ir net turimu, yra

** kategorisko fuuui ir man nera ne vienam is bandytu kvapu, taigi Bondus ir toliau testuosiu- butu idomu pasidalinti ispudziais

*** kad turinys ir forma stipriai rezonuoja, sutinku tongue.gif bet kad ne tas kvapu [I]stilius
, kuris mane isjudintu, tai tikrai. Bet cia skonio reikalas. Man tinka ir patinka Lutensai, Hermes, CdG- kaip supratau, butent tie namai ir ju kvapai Jusu nekabina?

**** manau, kad vow faktorius egzistuoja nepriklausomai nuo isuostytu kvepalu kiekio ir nosies reiklumo. Tai- novatoriska ideja, kazkas tokio uzkoduoto, kas galbut nors ir netobula, pajudina kazka giliai viduje. Yra man vienas zmogelis pasakes "man tas tavo kvapas nepatinka turbut, netgi erzina, bet nosies atitraukti negaliu"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 20 balandžio 2011 - 08:28
Per pietų pertrauką purkštelėjau naująjį Bvlgari Mon Jasmin Noir - ryškios pakalnutės ir jazminai, skaidrūs kaip krištolas. Nors man ne prie širdies nė vienas Bvlgari jazminų variantas, iš bėdos imčiau tik šitą, nes Jasmin Noir EDT visai neužuodžiu, o Jasmin EDP erzina saldymedis, kurio Mon Jasmin Noir nėra.
Kas čia pas mus mėgsta jazminus? biggrin.gif HappyAngel?... biggrin.gif
Atsakyti