Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(Renatina @ 2011 04 07, 10:48)
ką tavo juodam Dioro bardake veikia violetka? rolleyes.gif  kokios jos ten?

Man ten visi visko veikia po lygiai, violetka kaip violetka, neryški, tokia be nuomonės smile.gif
Atsakyti
Neseniai uosciau Iris Poudre Frederic Malle, labai patiko . Gal kas uostete, pasidalinkite ispudziais.
Atsakyti
QUOTE(nero @ 2011 04 08, 10:22)
Neseniai uosciau Iris Poudre Frederic Malle, labai patiko  . Gal kas uostete, pasidalinkite ispudziais.

Nors iš esmės irisus, pudrą parfumerijoje aš mėgstu, bet šitie man nepasirodė įdomūs, tikėjausi kažko daugiau. Na bet skonio reikalas.
Atsakyti
Kvepalų atėjimas būna įvairus. Kartais motyvas pauostyti būna apspręstas skaitinių - prieš įmerkdama nosį nuodugniai išnagrinėju natas, atsiliepimus. O kartais - pirma įgyju savo nosies nuomonę, tik po to ieškau oficialių ir neoficialių nuomonių apie ką jie turėtų būti smile.gif. Taigi šį sykį - pora netyčiukų smile.gif

Acqua di Parma Colonia
Tikėjausi kažko lengvai vasariškai citrusiškai aktyvaus, lengvo, neįpareigojančio, primenančio Mėlynąją šio gamintojo liniją. Pradžia beveik tokia ir pasirodė - ryškūs levandiškai šalti citrusai, kažkas labai būdingo daugumai itališkosios kilmės kūrinių - gal rozmarinas, gal kiparisų šakelių užuomina, spėjau įsisvajoti apie Adrijos pakrantę. Bet... Teko rengtis, eiti į lauką, keliauti į parduotuvę. Beveik juos pamiršau. Po kokio gero pusvalandžio pauosčiau riešą ir labai nustebau - atrodė panašu į senuosius Guerlain - gal Shalimar, gal Voil de Nuit. Aiškiai dvelkė prabangia, bet gilia ir gūdžia senove. Dar vėliau išlindo purvinos animalistinės natos. Mėgstu senovinių kvepalų tamsumą, bet šito jau ir man buvo per daug. Pasijutau labai labai nejaukiai. O jie kaip tyčia šleifinosi, atrodė visur aplink mane tamsus, purvinas, senovinis, aitriai animalistinis kvapas. Norėjosi kuo greičiau namo ir pažiūrėti kas čia per kvepalai. Pamačiusi sukūrimo metus, supratau, kad kaip ir viskas savo vietose. 1916... Ko gero pirmas toks mano sutiktas tiek ryškiai animalistinis kvepalas, maniau kad natose saujos civeto, bet jo nėr. Tik muskusas. Na nežinau kas dar daro tą kvapą tokį juodą... Tik žinau, kad negalėčiau dėvėti ir niekaip nepriskirčiau jo citrusiniams... Nors susipažinti buvo labai labai įdomu.

Carven Ma Griffe
O aldehidinis košmare doh.gif . Sveiki atvykę į cheminę YSL Rive Gauche ir Elizabeth Arden Blue Grass broliją. Ryškus, viską gožiantis aldehidinis bombiukas. Net nosis prisiplojo nuo dusinančio cheminio aromato... Labai tikėjausi, kad pakis - suminkštės, prasiskleis, parodys ką nors gražiai gėliško, kaip kad atsiskleidžia po kokių 20 min. paminėtasis YSL. Laukiau veltui. Na ir gerai. Pauostytas. Noras pažinti patenkintas. Noro turėti nėra.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 04 09, 15:21)
O aldehidinis košmare  doh.gif . Sveiki atvykę į cheminę YSL Rive Gauche ir Elizabeth Arden Blue Grass broliją.

biggrin.gif
patinka man, kaip rusma nebijo išreikšti savo neigiamos nuomonės apie kvepalus. nes tie politkorektiški laviravimai, nenorint tiesiai prisipažinti, kad kvepalai visai nepatiko, daug mažiau pasako ir dažnai gali būti labai klaidinantys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 09 balandžio 2011 - 15:37
Acqua di Parma Colognia animalizmas- ten taip interpretuotas kedro ir civet misinukas. Man ta kvepalu dalis pati graziausia- juoda kaip juodziausia naktis cool.gif
Atsakyti
Kazkodel man iauge i krauja buvo, kad magnolia, gardenija ir frangipini kvepia vienodai - na suvokiu, kad skirtingi dalykai, bet... blush2.gif Ir isvis baltos geles kvepaluose man kvepia, bet tai buna ne mano kvepalai ir aplamai geliu kvapai ne mano.... Bet dabar naudoju magnoliju kvapo veido zele ir tas kvapas taip patiko - salstelejes, bet su lengva rugstele, grynai pavasario kvapas. Tai prireike ir kvepalu, bet jau pasiryzau isbandyt gerai tas kvepalines magnolijas, kad nebutu dar vieni 'ne mano' kvepalai.

Pagal natas ieskant, tai beveik visi rasti kvepalai man yra fe/fui ir neskanu, bet nusiziurejau Acqua di Parma 'magnolia nobile' ir siandien per pietu pertrauka nubegau pasiuostyt (nesulaike ne pliaupiantis lietus) 4u.gif Jau nuo popierelio jei man labai patiko (na nekvepia kaip veido zele biggrin.gif ): silti, salsteleje, nesunkus. Dar pasidomejau ka kito su magnolijom pasiulytu, tai norejo naujuosius Balenciaga siulyt, bet iskart atsisakiau, nes man jie ne pro kur i magnolijas nepanasu ir isvis nepatinka. Pasiule Creed balta, bet man tas kvapas su per daug baltu geliu, per sausas, neryskus, tai pasijuokem su pardaveja, kad kvapas puikus magnoliju, tik labai jau trumpai zydi biggrin.gif Visgi kolkas Acqua di Parma tobuliausia ta kvapa turi, o isejus i lauka (t.y. i lietu) apsvaigau, nes kvepaliukai dar kitaip atsiskleide ir negalejau atitraukt nosies nuo rieso.Lauke per lietu jie tobuli! wub.gif Tik dabar galvos skausmas kur/kaip/kada, nes pirkiniu norimu kruva, o siu jau reikia irgi....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 14, 06:16)

Smagu, kad radot, tiksliai ko norėjot. smile.gif Man taip labai retai būna.
O jei apie magnolijas, tai man gryn gryn magnolijom kvepia Lanvin Marry Me. Tiesa, neiškart, bet kai jos jau išlenda, tai daugiau nieko kito ir nebesuduodžiu. smile.gif

P.S. Beje, dar teko skaityt, kad jie kiek panašūs į Cacharel Scarlet, kurie, mačiau, Jum patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 14 balandžio 2011 - 13:58
QUOTE(Fuwari @ 2011 04 14, 14:56)
O jei apie magnolijas, tai man gryn gryn magnolijom kvepia Lanvin Marry Me. Tiesa, neiškart, bet kai jos jau išlenda, tai daugiau nieko kito ir nebesuduodžiu. smile.gif

P.S. Beje, dar teko skaityt, kad jie kiek panašūs į Cacharel Scarlet, kurie, mačiau, Jum patinka.

Lanvin 'marry me' kaip tik mano sarase - tik isbandyt nera kur ir kaip, tai ziurineju i miniukus (gera kaina radau ebay, bet laikausi, nes ebay ir kvepalai man toks dalykas, kad tik meginelius galiu pirkt). Nu bet ateis laikas ir jiems, o tada jau ziuresiu kas per kvapas 4u.gif

O Cacharel 'scarlett' tik pirkti - man rodos ne patys paciausi jie man kai bandziau buvo, bet is naujo pazindinsiuosiu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 14, 16:38)

Kaip keista, kad yra, kur išbandyt nišinę Acqua di Parma, o tokį mainstream'ą, kaip Lanvin, ne. mastau.gif Kad man taip. biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

limonadas juoduose buteliukuose biggrin.gif arba skystaliukai smile.gif

No. 28 Excess is a simmering fragrance of lust, desire and all things sensual.

Deliciously sexy fragrance notes of Amber Resin, Oak Bark, Blood Orange and Patchouli merge as one, creating a unique and devilish scent which will bewitch any admirer.

nesupratau, kur tas sexy, kur tas devilish. kvepia, kaip išsivadėjęs po gero pusdienio ir šiaip nekoks kvepalas doh.gif nieko ryškaus, net kažkiek iš "nieko neužuodžiu" serijos. blankus kažkokio medžio ir pačiulio šešėlis...

No. 17 Arsenic
Fragrance Notes: Absinthe, Vanilla Salt, Cut Greens, Crushed Fennel.

kvepia maždaug taip, kaip natose nurodyta. sūriai anyžinis tylus kvapas. įdomesnis nei Excess, bet nelabai patiko. pliusas, kad ilgai laikosi. bet kai nepatinka, anoks čia ir pliusas smile.gif

o, kad būtų kas nors kita šituose juoduose buteliukuose. ypač tame su vabaliuku. žiauriai fainas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 15 balandžio 2011 - 19:50
Kokios įdomios buteliukų etiketės smile.gif
Atsakyti