Kazkodel man iauge i krauja buvo, kad magnolia, gardenija ir frangipini kvepia vienodai - na suvokiu, kad skirtingi dalykai, bet...

Ir isvis baltos geles kvepaluose man kvepia, bet tai buna ne mano kvepalai ir aplamai geliu kvapai ne mano.... Bet dabar naudoju magnoliju kvapo veido zele ir tas kvapas taip patiko - salstelejes, bet su lengva rugstele, grynai pavasario kvapas. Tai prireike ir kvepalu, bet jau pasiryzau isbandyt gerai tas kvepalines magnolijas, kad nebutu dar vieni 'ne mano' kvepalai.
Pagal natas ieskant, tai beveik visi rasti kvepalai man yra fe/fui ir neskanu, bet nusiziurejau
Acqua di Parma 'magnolia nobile' ir siandien per pietu pertrauka nubegau pasiuostyt (nesulaike ne pliaupiantis lietus)

Jau nuo popierelio jei man labai patiko (na nekvepia kaip veido zele

): silti, salsteleje, nesunkus. Dar pasidomejau ka kito su magnolijom pasiulytu, tai norejo naujuosius Balenciaga siulyt, bet iskart atsisakiau, nes man jie ne pro kur i magnolijas nepanasu ir isvis nepatinka. Pasiule Creed balta, bet man tas kvapas su per daug baltu geliu, per sausas, neryskus, tai pasijuokem su pardaveja, kad kvapas puikus magnoliju, tik labai jau trumpai zydi

Visgi kolkas Acqua di Parma tobuliausia ta kvapa turi, o isejus i lauka (t.y. i lietu) apsvaigau, nes kvepaliukai dar kitaip atsiskleide ir negalejau atitraukt nosies nuo rieso.Lauke per lietu jie tobuli!

Tik dabar galvos skausmas kur/kaip/kada, nes pirkiniu norimu kruva, o siu jau reikia irgi....