O aš šiandien labai trumpam užšokau į VDK ir pratestavau pora kvapų.
Taikinyje buvo naujieji
Andy Tauer Zeta. Labai jau vilioja mane žydinčių liepų kvapas

O kai dar tokių gerų atsiliepimų apie šiuos kvepalus užsienio forumuose prisiskaičiau...Bet deja deja, nežinau, gal tokia diena, o gal jie tiesiog nedraugauja su mano oda - nesilaiko jie ant manęs

Purkštelėjau normaliai, o tik vos vos kažką ant odos jaučiu

Jaučiu juos ant savęs per silpnai, kad galėčiau patį kvapą panagrinėti. Tai, ką užuodžiau praėjus keletui valandų po užpurškimo, arčiausiai apibūdinimo "medus".
Beje, ant bloterio laikėsi kur kas geriau. Bet visgi kol kas pasigedau juose intensyvumo. Nes visi kiti bandyti Tauer kvepalai tai
galingi, tikėjausi kažko panašaus.
Kiti bandyti ant odos -
Andy Tauer L'Eau d'Épices. Va čia jau žymiai geriau, labai gerai laikosi, ryškus ir labai malonus šleifas

Prieskoniai, tačiau nesunkūs, gan jaukūs kvepalai. Prieš uostydama nebuvau įsidėmėjusi jų natų. Man pasirodė, kad labai ryškus ar tai anyžius, ar tai saldymedis (Licorice)

, bet nei vieno iš jų natose nerašo, reiškia, mano nosiai kažkas
susivaideno.
Iš trijų šiandien uostytų jie man patiko labiausiai.
Ir dar vieni bandyti tik ant bloterio (ant odos, prisiskaičiusi atsiliepimų apie juos, kol kas prisibijojau

, bet kitą kartą jau bandysiu ) -
Frapin 1697. Prisibijojau todėl, kad nemėgstu kvepaluose (ir gyvenime) ryškių alkoholinių natų. Ant bloterio nustebino gerąja prasme, pasirodo, visai ne tokie jau ir
pikti tie kvepalai. Jaučiasi
alkoholius, bet saikingai, normos ribose (palyginimui - Parfum d`Empire Ambre Russe Parfum d`Empire pirmųjų natų aš
nepavežu 
,nors vėliau, kai alkoholis juose išsiklaido ir lieka ambra, man Ambre Russe man atrodo dieviškas kvapas). Dar jautėsi šiek tiek pipirų. Ir labai jautėsi, tarsi būtum gerai prirūkytoje patalpoje. Taip, kad
eglegle vertėtų išbandyti ir šį kvapą