Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

tikriausiai daugumai DIOR midnight poison kvapas jau gerai zinomas, o as tik siandi turejau garbes su juo susipazinti smile.gif ir labai nustebau, nes juose randu rysku ciobreli(gal del paciulio?) kas man primena prieskonius, o sie primine vaistus verysad.gif kvapui svelnejant, ciobrelio kvapas man vistiek lieka, tik saldesnis, su vanile, svelniu geles kvapu. kvepaliukai ne man, nors galvodavau, kad jei paragausiu, pamilsiu ir butinai reikes isigyti, is dalies gerai, is dalies nuliudau.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 04 16, 12:31)
tikriausiai daugumai DIOR midnight poison kvapas jau gerai zinomas, [...] o sie primine vaistus verysad.gif...

Mano mamos reakcija į juos buvo tokia pati - vaistai. O man - vieninteliai mylimi iš Poison'ų.

Testuoju:
Bond No 9 Hamptons
user posted image
Užbėgant už akių, jeigu ne ta žvėriška kaina pasisakinėčiau pirkinių temoje smile.gif. Labai patiko, nieko panašaus nesu uosčiusi.
Pradžia akivaizdžiai vandeninga, kaip ir dera Aquatic grupės kvepalams. Vėliau nusausėjo ir liko kažkas panašaus į dūmus ar dulkes, prisiminiau ankstesnes diskusijas, apie kvepalus, keliančius mintis apie parūkymą. Bet visgi nei cigaretės, nei tabakas. Artimiausias apibūdinimas būtų sausas, dulkėtas, bet kažkodėl būtent kalnų oras, prisotintas iš toli toli atpūsto neatpažintų žiedų lengvo aromato ir sauso medžio kvapo. Man patinka jų kvapu perteikiamas įsivaizduojamas skonis - nei rūgštumo, nei saldumo, gal tik vos vos sūru, sausa ir šaltoka (matyt nuo šalavijo). Keista, bet sausumas neerzina (nors šiaip labai nemėgstu sausų kvapų). Pagalvojau, kad labai reikėtų pabandyti sumaišyti liepžiedžius su šalavijais. Gal arbatos skonis būtų nors kiek artimas šitam žaviam aromatui.
Bazė vėl kitokia, visai kitokia - suminkštėjo, tapo kremiška, ne sausa ir ne gėliška, bet nė kiek nenusaldėjo. Graži. Kaip ir visa kompozicija smile.gif
Visumoje - nustebinta. Iš Bond No 9 tikrai nesitikėjau nieko įdomaus. O labai įdomaus - tuo labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 16 balandžio 2011 - 13:16
Bond No 9 Chelsea Flowers user posted image
Į natas nesigilinau, išankstinio nusistatymo neturėjau, mėginėlį pauosčius pagalvojau, o, vynu kvepia smile.gif. Ant odos - grynai gėlinis ir mano nosiai 100proc. bijūnų aromatas. Pasijautau kaip įkišusi nosį į didelį didelį bijūno žiedą. Šiltas, rasotas, sodrus, man kiek per aštrus. Primena Gucci Envy Me, bet neburbuliuotas, ne kompotiškas, ne vaisiškas, o toks vientisai gaubiantis nuoširdžiai Floral smile.gif. Neišgyvenčiau su juo, mane pribaigtų intensyvumu. Bet spėju, komplimentus pakauptų (čia dėl sąsajų su Gucci smile.gif, juos aplinkiniai liaupsindavo). Šiek tiek muiliškas, bet ne per daug. Labai trumpam sukvipo tulpėmis su jaukia žaluma (netiesa, kad tulpės nekvepia - dar ir kaip kvepia). Bet labai trumpam. Ir vėl man liko tik odė rasotam bijūnui. Greičiau ta gegužės pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 16 balandžio 2011 - 14:36
Bond No. 9 Riverside Driveuser posted image
Tikrai vyriškas kvapas. Nieko neapgausi - ir iš mėginuko ir nuo mano odos kvepia stipriai vyriškai, aštriai, piktai. Grįžo sūnus - iš karto pastebėjo - "kas čia keistai kvepia, nors pala, gal smirda". Sakau kvepalai, vyriški - "tai gal tada kvepia" biggrin.gif . Pabandėm ant jo odos - ne taip ir aštriai, rūštus aitrumas staigiai pradingo. Tipiškas bazilikas, be jo, nors ir nėra natose - pipirai visu piktumu uodžiasi. Žodžiu, prieskoniškas, ryškus, stiprus. Palaipsniui kvapas suminkštėjo ir supieniškėjo (supratau, apie ką juose kokosas), bet išliko griežtai, sakyčiau, prabangiai prieskoniuotas - mano nosiai ne tik bazilikas, gerokai daugiau ten prieskoniukų (cinamoną pagaunu, pipirus, muskatą), turbūt pašykštėjo Fragrantika paveikslėlių. Dar vėliau išvirto į labai gražų sodriai medienišką. Jokio saldumo.
Nusitempė vaikas mėginėlį. Reiškias įvertino smile.gif. Neturiu nė vienų vyriškų kvepalų kaip savų. Šiuos iš bėdos naudočiau, bet pirmą pusvalandį iš namų neičiau. Širdis ir bazė man ir ant moteriškos odos patinka. Bet galva per vyriškai odekaloniška smile.gif.
Atsakyti
O aš šiandien labai trumpam užšokau į VDK ir pratestavau pora kvapų.

Taikinyje buvo naujieji Andy Tauer Zeta. Labai jau vilioja mane žydinčių liepų kvapas rolleyes.gif O kai dar tokių gerų atsiliepimų apie šiuos kvepalus užsienio forumuose prisiskaičiau...Bet deja deja, nežinau, gal tokia diena, o gal jie tiesiog nedraugauja su mano oda - nesilaiko jie ant manęs unsure.gif Purkštelėjau normaliai, o tik vos vos kažką ant odos jaučiu verysad.gif Jaučiu juos ant savęs per silpnai, kad galėčiau patį kvapą panagrinėti. Tai, ką užuodžiau praėjus keletui valandų po užpurškimo, arčiausiai apibūdinimo "medus".
Beje, ant bloterio laikėsi kur kas geriau. Bet visgi kol kas pasigedau juose intensyvumo. Nes visi kiti bandyti Tauer kvepalai tai galingi, tikėjausi kažko panašaus.

Kiti bandyti ant odos - Andy Tauer L'Eau d'Épices. Va čia jau žymiai geriau, labai gerai laikosi, ryškus ir labai malonus šleifas thumbup.gif Prieskoniai, tačiau nesunkūs, gan jaukūs kvepalai. Prieš uostydama nebuvau įsidėmėjusi jų natų. Man pasirodė, kad labai ryškus ar tai anyžius, ar tai saldymedis (Licorice) g.gif , bet nei vieno iš jų natose nerašo, reiškia, mano nosiai kažkas susivaideno.
Iš trijų šiandien uostytų jie man patiko labiausiai.

Ir dar vieni bandyti tik ant bloterio (ant odos, prisiskaičiusi atsiliepimų apie juos, kol kas prisibijojau biggrin.gif, bet kitą kartą jau bandysiu ) - Frapin 1697. Prisibijojau todėl, kad nemėgstu kvepaluose (ir gyvenime) ryškių alkoholinių natų. Ant bloterio nustebino gerąja prasme, pasirodo, visai ne tokie jau ir pikti tie kvepalai. Jaučiasi alkoholius, bet saikingai, normos ribose (palyginimui - Parfum d`Empire Ambre Russe Parfum d`Empire pirmųjų natų aš nepavežu doh.gif ,nors vėliau, kai alkoholis juose išsiklaido ir lieka ambra, man Ambre Russe man atrodo dieviškas kvapas). Dar jautėsi šiek tiek pipirų. Ir labai jautėsi, tarsi būtum gerai prirūkytoje patalpoje. Taip, kad eglegle vertėtų išbandyti ir šį kvapą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 balandžio 2011 - 17:27
g.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 16, 19:26)
Andy Tauer Zeta.
Beje, ant bloterio laikėsi kur kas geriau.
Andy Tauer L'Eau d'Épices.
Prieskoniai, tačiau nesunkūs, gan jaukūs kvepalai.
Frapin 1697. eglegle  vertėtų  išbandyti ir šį kvapą  mirksiukas.gif

1697 man kvepia kisielium hihihi.gif
Zeta bandžiau tik ant bloterio - tai laikėsi mirtinai, visa rankinė prakvipo, bet kadangi nelabai stengiausi į juos gilintis... na, liepos tai liepos, medus tai medus smile.gif
O Tauer prieskoniai man visai nėra jaukūs, o kaip tik šiek tiek agresyvoki, labai ten jų daug, net galva susisuka. Nors kartu savotiškai ir traukia g.gif (bet apskritai man iš bandytų Tauer, ko gero, įdomiausi Le Maroc Pour Elle - dulkėta dulkėta rožė, tik kvėpintis jais nenorėčiau dėl to, kad vietomis man jie panašūs savo dulkėtumu į Mėlynąją valandą. Aišku, gal įspūdis ir be ryšio, bet vat tokios asociacijos) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 16 balandžio 2011 - 18:27
QUOTE(eglegle @ 2011 04 16, 18:18)
Zeta bandžiau tik ant bloterio - tai laikėsi mirtinai, visa rankinė prakvipo, bet kadangi nelabai stengiausi į juos gilintis... na, liepos tai liepos, medus tai medus  smile.gif
O Tauer prieskoniai man visai nėra jaukūs, o kaip tik šiek tiek agresyvoki, labai ten jų daug, net galva susisuka.

Visgi striukės rankovė Zeta tebekvepia. Nors kai su ja vaikščiojau, beveik nejutau to kvapo. Bet ant odos nulis, nė pėdsako jau seniai nerasta, matyt tai jau mano odos chemijos ypatumai g.gif verysad.gif Iš esmės tai labai minkštas kvapas, vasara, kvepianti liepų medumi (bet labiau jų medumi, o ne pačiomis žydinčiomis liepomis, arba jau liepomis link nužydėjimo).

O Tauer prieskoniai kuo puikiausiai tebesijaučia. Ir man patinka, jei netyčia atsirastų jie mano kvepalyne, mielai kartkartėmis jais kvepėčiau rolleyes.gif Ypač gražus ir ryškus jų šleifas. Visai kitokio surėdymo prieskoniai, nei kad Kenzo Drambliuke, kitokia jų puokštė, bet gal taip ir įdomiau smile.gif
P.S. Man patys agresyviausi prieskoniai kvepaluose yra juodieji pipirai. Bet gal todėl, kad jais negaliu kvepėti (nors ir labai norėčiau unsure.gif ). Visi kiti prieskoniai limpa ir tinka smile.gif

Frapiną gal ant odos bandei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 balandžio 2011 - 19:03
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 16, 21:00)
Bet ant odos nulis, nė pėdsako jau seniai nerasta, matyt tai jau mano odos chemijos ypatumai g.gif
Frapiną gal ant odos bandei?

Man iš Tauer ant odos pranyko Reverie au Jardin g.gif Atrodo, Tauer visi labai stiprūs ir ryškūs, bet, matyt, kiekviena oda atsirenka, ką atmesti g.gif
Frapin ant odos nebandžiau, nes dėl visai asmeninių priežasčių neketinu jais kvėpintis (būtent Frapin, visais), tad tik šiaip, susipažinimui. Didžiausią įspūdį paliko L'Humaniste thumbup.gif
Atsakyti
Testuoju siandien gautus 2 kvapus:

Kenzo '5:40 in madagascar' - pirkau aklai, nes suzavejo buteliukas. Aisku paskaitinejau kas per natos, tai irgi is tu, kad turetu patikt. Tik klaida padariau, kad nedaskaiciau iki galo ir juose yra frangipini (plumeria - nezinau kaip isverst i LT), nes butent si gele man nepatinka realybej savo kvapu (vieninteliam Dior bronzate ji kvepia, nes aisku netikroviska ir pudrine). blush2.gif Na ir vanile nera mano megiamas kvapas kvepaluose, o cia ja jauciu, tai jau zinau, kad viso kiekio nenoriu ju, bet buteliuko, tai reikia. biggrin.gif O siaip kvapas man iskart primena silta (na kokia +25 laipsniai) sausa rudenio vakara gamtoje, ne zalumoje, bet kazkur sausiau, su daug smelio. O gal net galetu tai but ir vasaros vakaras, bet toks, kad jau nukaitinti augalai, nera gaivos, o truputi tvankuma. Nemoku aprasyt kvapu, o ir sie kvepaliukai man labai idomus savo kvapu bei asociacijom, kurias jie sukelia ax.gif
user posted image

Alfred Sung 'paradise' - del siu nesiplesiu, nes labai paprasti, gaivus, lengvi kvepaliukai. Kaip tik pavasariui/vasarai kai nesinori kazko ypatingo arba nezinai ko nori.
user posted image

QUOTE(Fuwari @ 2011 04 14, 17:08)
Kaip keista, kad yra, kur išbandyt nišinę Acqua di Parma, o tokį mainstream'ą, kaip Lanvin, ne.  mastau.gif  Kad man taip.  biggrin.gif

Va butent, kad Lanvin pora buteliuku teturi ir isvis tik kelias parduotuves ju turincias zinau, o 'marry me' niekur neuzmaciau. O nisiniu ir siaip retesniu (pvz Guerlain tie nepopuliarieji, nereklamuojami), tai kiek nori aplink.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 04 16, 19:18)
g.gif
1697 man kvepia kisielium hihihi.gif
Zeta bandžiau tik ant bloterio - tai laikėsi mirtinai, visa rankinė prakvipo, bet kadangi nelabai stengiausi į juos gilintis... na, liepos tai liepos, medus tai medus  smile.gif
O Tauer prieskoniai man visai nėra jaukūs, o kaip tik šiek tiek agresyvoki, labai ten jų daug, net galva susisuka. Nors kartu savotiškai ir traukia g.gif (bet apskritai man iš bandytų Tauer, ko gero, įdomiausi Le Maroc Pour Elle - dulkėta dulkėta rožė, tik kvėpintis jais nenorėčiau dėl to, kad vietomis man jie panašūs savo dulkėtumu į Mėlynąją valandą. Aišku, gal įspūdis ir be ryšio, bet vat tokios asociacijos) g.gif

drinks_cheers.gif , man jie irgi įdomiausi. Tik aišku, man priešingai galėjimo dėvėti prasme - išsilydžiau prieš tą kvapą. Lyginosi iš karto ne su Mėlyna valanda, o su Mona di Orio Nuit Noire (bet jie man tarpusavy panašūs). Vienintelė priežastis, kodėl vietoje jų nusipirkau kitą Tauer kvapą - norėjosi palyginti lygiagrečiai ar tas panašumas ne tiek stiprus, kad užtenka man tik Monos ir Mėlynos valandos - kam dar trečias labai panašus kvapas. Bet vis graužia prisiminimai apie Le Maroc Pour Elle ir manau, kad jeigu pėdinsiu į VDK liepų uostyti, tai ir Le Maroc Pour Elle prigriebsiu (visgi uosčiau ilgai parsinešta bloterį ir priėjau išvados, kad bazės jų ir Nuit Noire nepanašios).
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2011 04 16, 20:38)
O nisiniu ir siaip retesniu (pvz Guerlain tie nepopuliarieji, nereklamuojami), tai kiek nori aplink.

Oi kaip pavydu. Gal galite konkrečiau papasakoti, kas ten kiek ir po kiek, gal prisimaldausime, kad ir iki mūsų atkeliautų?
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 04 17, 08:18)
visgi uosčiau ilgai parsinešta bloterį ir priėjau išvados, kad bazės jų ir Nuit Noire nepanašios.

Su Nuit Noire man nekilo asociacijų, nemanau, kad tai būtų kone du vienodi kvapai g.gif Ir dar įsivaizduoju, kad būtent jums Pour Elle turėtų idealiai patikti biggrin.gif
Dėvėjimo prasme iškart puoliau prie Incense Rose, bet man ten rožė per daug ryški, cypianti, taigi beliko Incense Extreme - jei kada visai užplauks koks badas ar neįveikiamas noras "ką nors" prigriebti - griebčiau juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 04 17, 07:18)
Oi kaip pavydu. Gal galite konkrečiau papasakoti, kas ten kiek ir po kiek, gal prisimaldausime, kad ir iki mūsų atkeliautų?

Po kiek nepasakysiu, nes Guerlain vos kelis man itinkantys kvapai, o is tu retesniu patinka keli, bet ne tiek, kad mokeciau tiek daug... Na bet turbut imanoma kainas internete rast - nuolaidu nera, nebuna ir nemacius jiems. ax.gif

Kvapu irgi tiksliai neivardinsiu, nes velgi Guerlain nera mano mylimi kvapai, bet yra 'les elixirs charnels', 'l'art et la matiere', 'les parisiennes' serijos, 'cologne 68', 'little black dress' (jei butent si galima pridet prie tu retesniu) kvapai. Na pora geru lentyneliu ten ju prikrauta. Ir aisku visi 'l'heure bleue', 'shalimar', 'mitsouko', 'apres l'ondee' ir pan yra - nors is situ irgi turbut ne visi tie populiarieji. Zodziu, be 'aqua allegoria', 'idylle', 'insolence' ir pan visur randamu, cia galima rast ir visus kitus. Net neabejoju, kad visus norimus (na ir leidziamus, o ne nebegaminamus). ax.gif
Atsakyti