Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 06, 20:22)
lotuliukas.gif
Na pvz. vienas iš labiausiai įstrigusių kitų dievinamų, o mane galinčių pritvoti (niekada jais nesikvėpinčiau  schmoll.gif )yra Hermes Ambre Narguile (pyragas su vyšniomis doh.gif ).
Daugiau kažko greitosiomis nelabai tesugalvoju, stengiuosi tokius tiesiog apeiti.
O dar vyšniomis juk kvepia kvepalai, turintys heliotropo natą. Tie heliotripiniai erzina mane ne visada, priklauso nuo kompozicijos (panašiai man ir su tuberozomis).

Ambre Narguile tai taip tongue.gif
Ieskau rugstesnes vysnios natos, heliotropas tam reikalui ne per kur schmoll.gif jei kas ateis i galva, butinai parasyk
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2011 06 07, 13:07)
Ambre Narguile tai taip  tongue.gif
Ieskau rugstesnes vysnios natos, heliotropas tam reikalui ne per kur  schmoll.gif jei kas ateis i galva, butinai parasyk

Gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2011 06 07, 14:07)
Ambre Narguile tai taip  tongue.gif
Ieskau rugstesnes vysnios natos, heliotropas tam reikalui ne per kur  schmoll.gif jei kas ateis i galva, butinai parasyk

Boucheron Initial EDP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2011 06 07, 14:07)
Ieskau rugstesnes vysnios natos

Ooo,aš jau ilgai ieškau rugštelėjusių šviežių vyšnių. Jau beveik pasidaviau, per brangios paieškos, per daug nevykusių pirkinių.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2011 06 06, 19:36)
kur ta nemegstama vysniu aromata rasti?

Man tai Lutens Louve kvepia vysniom
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2011 06 07, 21:46)
Ooo,aš jau ilgai ieškau rugštelėjusių šviežių vyšnių. Jau beveik pasidaviau, per brangios paieškos, per daug nevykusių pirkinių.

nėr kaip durniau paguost, kaip tik tuo, kad netrukus bus rūgštelėjusių šviežių vyšnių sezonas........... rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(London @ 2011 06 07, 19:20)

nebandzius- butinai bandysiu. Aciu.

QUOTE(Kazarnienė @ 2011 06 07, 21:46)

Gal galetum trumpai paieskas su pavadinimais susumuoti, kad mokyciaus is svetimu klaidu? bigsmile.gif

QUOTE(AMARILIS @ 2011 06 07, 22:38)

ten heliotropas kuo ryskiausias schmoll.gif kazkas tarp migdolu- amareto ir vysniu uogienes.
Atsakyti
O Gloria Cacharel nebandet? As girdejau, kad daug kam jie kvepia vysniom, bet kiek tame tiesos- nzn., pati nebandziau. Dar kai kas jaucia vysnias Paul Smith London- o as jokiu vysniu ten neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 06 07, 21:38)

Pasiskaičiusi, kad juose galima rasti vyšnių, sąmoningai jų nė neuosčiau biggrin.gif

QUOTE(Renatina @ 2011 06 07, 21:39)
nėr kaip durniau paguost, kaip tik tuo, kad netrukus bus rūgštelėjusių šviežių vyšnių sezonas........... rolleyes.gif

Beje, pagalvojau, kad būtent su rūgštelėjusiomis šviežiomis vyšniomis (ir jų kvapu ) aš gal nė nesipykstu g.gif (ir valgau, ir nosies nesuku nuo jų biggrin.gif ) Nes apsinuodijusi tai buvau vyšniomis iš kompoto smile.gif Tik gal tikrai tų rūgščiųjų vyšnių kvepaluose nelabai tebūna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 06 07, 22:39)

Labai labai gera paguoda biggrin.gif

QUOTE(rutuliukas j @ 2011 06 07, 22:40)
nebandzius- butinai bandysiu. Aciu.
Gal galetum trumpai paieskas su pavadinimais susumuoti, kad mokyciaus is svetimu klaidu?  bigsmile.gif

va čia aš apie vyšnias rašiau SPUST smile.gif

Dar man saldžiom vyšniom kvepia Venezia. Louve man nelabai kvepia vyšniom, nebent gal kokiom plastmasinėm biggrin.gif Labai skaniom, bet saldžiom vyšniom kvepia Galimard Accroche Coeur. Vyšnių tabaku man kvepia MCM evening vyriški, Demeter Pipe Tobacco. John Galiano EDP užuodžiu pernokusias, bepradedančias džiūti vyįnias. Kažkurie iš Nez a Nes kvepia vyšniom, bet labai saldžiom, vanilinėm netgi. Daugiau lyg ir nepamenu šiuo momentu.

Atsakyti
QUOTE(London @ 2011 06 07, 19:20)

Kaip ir kažkur kitoje temoje rašiusi Kazarnienė - mano nosis juose vyšnių nerado. Tiesa, ir neieškojo. Net minčių tokių neturėjo, kad ten tokio dalyko gali būti. Pardaviau ar išmainiau, nes man atrodė kažkuo primenantys Versace Crystal Noir ir šiek tiek kvepiantys raugintais agurkais smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(AMARILIS @ 2011 06 07, 22:43)
Dar kai kas jaucia vysnias Paul Smith London- o as jokiu vysniu ten neradau  schmoll.gif

Man jie gerokai vyšniški.
Dar vyšniški (bet heliotropiškai, pyragiškai ir saldžiai, tai turbūt netinkamai) Christian Lacroix Tumulte. Labai chamelioniškai aš juos suvokdavau - kartais vyšniškai, kartais - grynai rožėmis kvepia. Ir pati stebėdavausi.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 07, 22:45)

Beje, pagalvojau, kad būtent su rūgštelėjusiomis šviežiomis vyšniomis (ir jų kvapu ) aš gal nė nesipykstu  g.gif

man tas rugstus, svieziu vysniu ir kompotinis/uogieninis- du visai skirtingi kvapai. Imponuoja butent pirmasis
Gloria man- vysninis tabakas. Patinka, bet nemirstu del ju. Svieziu vysniu ten nerasta, tai faktas

QUOTE(Kazarnienė @ 2011 06 08, 00:22)
Labai labai gera paguoda  biggrin.gif
va čia aš apie vyšnias rašiau SPUST smile.gif

Aciu labai labai

QUOTE(rusma @ 2011 06 08, 06:55)
Christian Lacroix Tumulte. Labai chamelioniškai aš juos suvokdavau - kartais vyšniškai, kartais - grynai rožėmis kvepia. Ir pati stebėdavausi.

kintamumo tai jie turi, tikrai. Man- roze+ smilkalu dumelis
Atsakyti