Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(rutuliukas j @ 2011 06 08, 12:36)
man tas rugstus, svieziu vysniu ir kompotinis/uogieninis- du visai skirtingi kvapai. Imponuoja butent pirmasis
Gloria man- vysninis tabakas. Patinka, bet nemirstu del ju. Svieziu vysniu ten nerasta, tai faktas

Tai turbūt taip ir bus, kad mane erzina kvepaluose būtent kompotinės/uogieninės vyšnios (bet paprastai parfumerijoje tik su tokiomis ir susiduriu unsure.gif )
O vyšninio tabako aromatas net labai patinka, tokių kvepalų sau visai norėčiau.
Atsakyti
kaip cia ramu ax.gif
pakelsiu temele smile.gif
testavau ne siandi, vakar Amor Amor Summer 2011 Cacharel for women
pradzia skani, saldziai gaivi, velaiu uzuodziu karamele, kurios aisku cia nera, o base... nu man kvapas asociavosi su kuistuko specifiniu kvapu doh.gif second hand rubais, kurie turbut gauna toki kvapa po savo dezinfekacijos?
amor amor labiau man prie sirdies
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 06 15, 22:33)

amor amor labiau man prie sirdies

Ar reikėtų suprasti, kad nuo Amor Amor labai skiriasi?

Turiu/turėjau beveik visus Amor Amor limituotus leidimus (tik keli paskutiniai man buvo per daug panašūs į pradinę versiją, kad norėtųsi juos turėti smile.gif) Gal šiuos verta išbandyti, nepaisant tokio grėsmingo perspėjimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 06 16, 06:39)
Ar reikėtų suprasti, kad nuo Amor Amor labai skiriasi?

Turiu/turėjau beveik visus Amor Amor limituotus leidimus (tik keli paskutiniai man buvo per daug panašūs į pradinę versiją, kad norėtųsi juos turėti smile.gif) Gal šiuos verta išbandyti, nepaisant tokio grėsmingo perspėjimo  g.gif

skiriasi, man jie gaivesni gerokai, neveltui summer versija smile.gif o kaip ten mano nosis suprato ta baze, tai net keista, bet gal cia tik man, gresmingai neperspeju biggrin.gif , o pradzia tikrai skani
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 08, 14:28)
Tai turbūt taip ir bus, kad mane erzina kvepaluose būtent kompotinės/uogieninės vyšnios (bet paprastai parfumerijoje tik su tokiomis ir susiduriu unsure.gif )
O vyšninio tabako aromatas net labai patinka, tokių kvepalų sau visai norėčiau.

Vysninio tabako aromatas - is karto pagalvojau apie YSL Belle D'Opium EDP.
Atsakyti
man Vyšninis tabako aromatas Tobacco Vanille Tom Ford ax.gif ne jau nebandėte Ingėnai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 06 16, 09:05)
man Vyšninis tabako aromatas Tobacco Vanille Tom Ford  ax.gif ne jau nebandėte Ingėnai mirksiukas.gif

Labai seniai (prieš porą trejetą metų) esu bandžiusi juos splash tipo mėginėlyje. O kadangi mėginėlis buvo ne mano, tai labai jau taupiai bandžiau. Tąkart didelio susižavėjimo nesukėlė. Nors dabar gal ir kitaip pasirodytų g.gif, skonis juk keičiasi.
Bet kadangi žinau, kad nepigus daiktas unsure.gif , tai nepuolu stačia galva jų ieškot, testuot.
Na visai aš nemadinga doh.gif biggrin.gif , ane smile.gif

Man pačiai vyšniniu tabaku kažkiek kvepia Lalique Le Parfum. Nors su laiku kažkas man juose pradėjo nebelabai patikti g.gif , teko atsisveikint.
Papildyta:
QUOTE(CINEMA @ 2011 06 16, 08:33)

Reiks kada prie progos išbandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2011 06 16, 08:33)

Testavau šiandien šiuos (YSL Belle D'Opium ). Deja jokio vyšninio tabako aš juose neradau g.gif Nebent artėjant link bazės jis turėtų išlysti (jei taip, tai neišlaukiau bazės, nusiploviau juos). Sakyčiau blankokas niekuo neišsiskiriantis aromatas mano nosiai g.gif

Taip pat pakartotinai testavau Eisenberg Eau Fraiche. Tai turiu pripažinti, kad jų panašumą į Annick Goutal Mandragore šįkart radau ir aš. Nors Mandragore man visgi labiau patinka (tik deja negaliu dėl vienos natos jais kvėpintis verysad.gif ). Kas keisčiausia, šių Eau Fraiche pradines natas vos vos užuodžiu (jau buvau juos nurašiusi kaip labai silpnus), gėris ir panašumas į Mandragore išlenda tik vidurinėse jų natose.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 05 14, 14:46)
user posted image

Fig & Cherry Berkeley Square

kvepia taip, kaip vadinasi. figos ir vyšnios. labai mielas kvapas. valgomas ir nuotaikingas. ir dar užuodžiu lūpdažį, tokį pastovėjusį, riebų ir raudoną (tokia asociacija kyla). kvepėt gal nelabai norėčiau, bet karts nuo karto pauostyti tokį kvapą visai norėtųsi.

Testavau ir... tarsi savo pačios nosies rašytą aprašymą skaityčiau drinks_cheers.gif . Pradinės natos - figos ir vyšnios. Besiskleidžiant figų man nebelieka visai, tik daug saldžios rausvos masės. Net ne uogom, ne uogiene, o greičiausiai vyšnių žiedais kvepia labiausiai. Bet kažkas ryškiai konditerinio taip pat yra. Linksmas, valgomas, tikrai lūpdažiškas ir pašėlusiai vaikiškas kvepalas. Jaučiausi tarsi paauglė, gausiai mamos lūpdažio paragavusi, o gal priešingai, raudonom vyšniom, tarsi žaisliniu lūpdažiu, išsiterliojusi lūpas smile.gif. Bet kvapas toks džiuginantis, kad dar ilgokai kilnojau prie nosies tai buteliuko purkštuką, tai apipurkštą riešą smile.gif. Vyriškoji šeimynos pusė įvertino beveik vienbalsiai - karamelė smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 19 birželio 2011 - 15:54
QUOTE(rusma @ 2011 06 19, 16:39)
Testavau ir...  tarsi savo pačios nosies  rašytą aprašymą skaityčiau  drinks_cheers.gif .  Pradinės natos  - figos ir vyšnios.  Besiskleidžiant figų man nebelieka visai,  tik daug saldžios rausvos masės.  Net ne uogom, ne uogiene, o greičiausiai vyšnių žiedais kvepia labiausiai. Bet kažkas ryškiai konditerinio taip pat yra. Linksmas,  valgomas, tikrai lūpdažiškas ir pašėlusiai  vaikiškas kvepalas.  Jaučiausi tarsi paauglė, gausiai mamos lūpdažio paragavusi, o gal priešingai, raudonom vyšniom, tarsi žaisliniu lūpdažiu, išsiterliojusi lūpas smile.gif.  Bet  kvapas  toks  džiuginantis,  kad  dar ilgokai kilnojau prie nosies  tai buteliuko purkštuką, tai apipurkštą  riešą  smile.gif.  Vyriškoji šeimynos pusė  įvertino beveik vienbalsiai  -  karamelė  smile.gif.

man jie- vienareiksmiskai per daug valgomi. Ir toks gan, sakyciau, vienpusiskai neidomus natu interpretavimas- be siurprizu, subtilumu. Ir dar galima nesunkiai atsirinkti, kad zaliavoms pinigeliu pagaileta- vienzo, nors natos pavadinime ir idomios, pats kvapas is tokiu, kuriuo nesautu i galva kvepeti cool.gif
Atsakyti
user posted image
Grossmith - Shem-el-Nessim Gėlių kompozicija. Apskritai neišskiriu dominuojančių natų. Čia visko daug. Kvapas sunkus. Laikosi labai ilgai. Senovinis, "bobulytiškas" kvapas, bet žavus ir įdomus. Ne kasdienai.

Grossmith - Phul-Nana Dar viena graži gėlių kompozicija, už kurios stovi dervinė pačiulinė bazė. Nelabai man patiko, kad pradžioje nosį įkyriai badė aldehidai. Na o laikui bėgant, kvepalai skleidėsi vis gražiau.

Grossmith - Hasu-no-Hana Kažkas nuostabaus šiame pasaulyje. Puikus ylang-ylang, jazminaičių aromatas. Bazėje jaučiamos tonka pupelės, pačiulis, sandalmedis. Laikosi ant odos labai ilgai. Vėliausiai išlieka "medžio" aromatas.
Pirmą kartą įkvėpus kilo asociacijos su kvapu, kurį galima pajusti vos atidarius VDK duris - visko daug prikvėpinta, pripurkšta, prismilkyta ir dar ant viršaus kavutės kvapas tvyro. Tarp natų nurodomi citrusai neryškūs. Senovinis, ryškus, rytietiškas kvapas. Labai jaukus. Mažomis dozėmis galėčiau kvėpintis ir kasdien šaltuoju metų laiku.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 06 19, 20:08)
Grossmith - Hasu-no-Hana Kažkas nuostabaus šiame pasaulyje.

Fragranticoj įvardinta kaip šipras. tikrai šipras?
Atsakyti