Sakyčiau - taip.
Reikia bandyti
Šiaip nesu didelė šiprinių kvapų gerbėja, bet yra keletas kvepalų, dėl kurių "einu iš proto". Hasu-no-Hana - iš tokių.

QUOTE(Kalpana @ 2011 06 19, 21:48)
Reikia bandyti
Šiaip nesu didelė šiprinių kvapų gerbėja, bet yra keletas kvepalų, dėl kurių "einu iš proto". Hasu-no-Hana - iš tokių.

Shiloh Hors La Monde
Fragrantica vėl meluoja

Marjorie Midgarden - Summersent Čia tikrų tikriausias "vasaros kvapas"

Tarp užsigulėjusių nepabandytų nupurkštukų vakar aptikau

Tesori d`Oriente Fiore del Dragone.
Pataikytas ir gamintojo pavadinimas ir drakono paminėjimas
. Tokiu ryškiu piktu vaistu užkvipo, kad turbūt tikrai, tik drakoniškos gėlės taip gali kvepėti
.
Būtų kvepalas kaip kad daug tokių yra - nesakau, kad būtų labai panašus, bet panašaus stiliaus man yra YSL NU, TF White Patchouli. Eini, ir tikiesi gauti klausimą: "kas čia vaistais kvepia"
. Nustebino jie mane dviem dalykais: pirmiausiai nepatikėjau, kad 100 ml GALI 7 eurus (ar dar mažiau) kainuoti. Ir ryškus, ir keistokas, ir laikėsi puikiai... antra - visa fragrantika ošia nuo pasikartojimo, kad kvepia jie kaip Hypnotic Poison... Na man nei šalia nestovėję. Nepagaunu nieko panašaus į jazminą...
Pasirodė įdomūs arba bent tikrai likau maloniai nustebinta. Ne visai mano skonio, darbiniais ir kasdieniais kvepalais tikrai netaptų (man per ryškūs), bet gatvėj sutikus tą kvapą atpažinčiau ir retsykiais pati mielai kvepėčiau (sau, bet ne masėms
).

Tesori d`Oriente Fiore del Dragone.
Pataikytas ir gamintojo pavadinimas ir drakono paminėjimas

Būtų kvepalas kaip kad daug tokių yra - nesakau, kad būtų labai panašus, bet panašaus stiliaus man yra YSL NU, TF White Patchouli. Eini, ir tikiesi gauti klausimą: "kas čia vaistais kvepia"

Pasirodė įdomūs arba bent tikrai likau maloniai nustebinta. Ne visai mano skonio, darbiniais ir kasdieniais kvepalais tikrai netaptų (man per ryškūs), bet gatvėj sutikus tą kvapą atpažinčiau ir retsykiais pati mielai kvepėčiau (sau, bet ne masėms

QUOTE(rusma @ 2011 06 21, 07:18)
visa fragrantika ošia nuo pasikartojimo, kad kvepia jie kaip Hypnotic Poison... Na man nei šalia nestovėję. Nepagaunu nieko panašaus į jazminą...
...gal pagalvojote apie Pure Poison?..

QUOTE(eglegle @ 2011 06 21, 06:27)
Ne, apie Pure Poison nepagalvojau (Hypnotic irgi turi jazminų ir jie man kitokiame kontekste, nei Pure, t.y. šiltame, rytietiškame, saldžiame, bet jaučiasi). Nors, jei vis tik iš principo lyginant su Poison'ais, artimiausiai šitam drakonui man būtų Midnight.
O kur jų galima rasti? 
Jau radau

Jau radau

Ineke - Balmy Days & Sundays Pirmasis įspūdis - kažkoks medicininis dezinfektanto kvapas. Po to vienu momentu nuo odos kvepėjo labai panašiaip kaip The Different Company - Sublime Balkiss. Net nusitebėjau tokiu neilgai trukusiu panašumu. Apskritai ant odos išlieka trumpai. Ilgiausiai galima užuosti neapibrėžtą žalumos aromatą, kurį kažkas papildo rūgščia nata (primena raudonųjų serbentų uogų kvapą). Tikėjausi, kad jausis sausmedžio žiedų kvapas, bet jo negaliu išskirti. Bendrai: žalias gaivus vasarinis "švaros" kvapas. Man trūksta kažkokio cinkelio šiuose kvepaluose.
"Elegance" Gabriela Sabatini for women

labai moteriskas, rafinuotas, kaifuoju
P.S. kas idomu, vakar teta rode, kad jai jie baigiasi, o siandien drauge miniuka atnese pauostyt
tai 2 dienas is eiles tas kvapas mane persekioja.

labai moteriskas, rafinuotas, kaifuoju

P.S. kas idomu, vakar teta rode, kad jai jie baigiasi, o siandien drauge miniuka atnese pauostyt