Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

Sakyčiau - taip.
Atsakyti
blogai biggrin.gif
nors gal tai būtų pirmasis šipras, su kuriuo susidraugautume smile.gif
Atsakyti
Reikia bandyti smile.gif Šiaip nesu didelė šiprinių kvapų gerbėja, bet yra keletas kvepalų, dėl kurių "einu iš proto". Hasu-no-Hana - iš tokių.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 06 19, 21:48)
Reikia bandyti  smile.gif Šiaip nesu didelė šiprinių kvapų gerbėja, bet yra keletas kvepalų, dėl kurių "einu iš proto". Hasu-no-Hana - iš tokių.

drinks_cheers.gif taip pat nesu didelė šiprinių kvepalų gerbėja, bet šitie nuostabūs rolleyes.gif bet kaina doh.gif
Atsakyti
user posted image

Shiloh Hors La Monde

Fragrantica vėl meluoja smile.gif joks čia ne oriental woody. grynas chypre floral. pradžia aištriai-karčiai-agresyviai citrusinė. su visa pagarba, bet kvapas truputį primena oro gaiviklį blush2.gif vėliau tas agresyvumas aprimsta, rožė išlieka ryški visą laiką, viskas sukasi aplink ją. pačiulio nelabai randu. kvapas ryškus, moteriškas, ilgai išliekantis. kas mėgsta šiprus ir rožes, būtinai pabandykit 4u.gif taip pat, kas prijaučia aldehidams. nors tarp natų jie neminimi, užuodžiami gan lengvai ir ryškūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 20 birželio 2011 - 21:21
user posted image
Marjorie Midgarden - Summersent Čia tikrų tikriausias "vasaros kvapas" smile.gif Bent jau pavadinimas tikrai atitinka buteliuko turinį. Sodrus gėlių ir vaisių kvapas. Gilus, bet kartu ir savotiškai gaivus. Iš komponentų labiausiai jaučiasi jazminaičiai ir apelsinmedžio žiedai. Tarp natų nenurodyta, bet jaučiu liepžiedžių kvapą. O gal dėl sudėtyje esančio medaus? g.gif Šiaip ar taip užuodžiu gražius liepžiedžius, ne medų. Laikui bėgant, kvapas ant odos keičiasi mažai, tik, sakyčiau, šiek tiek parūgštėja. Išlieka ilgai.
Atsakyti
Tarp užsigulėjusių nepabandytų nupurkštukų vakar aptikau
user posted image
Tesori d`Oriente Fiore del Dragone.
Pataikytas ir gamintojo pavadinimas ir drakono paminėjimas smile.gif. Tokiu ryškiu piktu vaistu užkvipo, kad turbūt tikrai, tik drakoniškos gėlės taip gali kvepėti smile.gif.
Būtų kvepalas kaip kad daug tokių yra - nesakau, kad būtų labai panašus, bet panašaus stiliaus man yra YSL NU, TF White Patchouli. Eini, ir tikiesi gauti klausimą: "kas čia vaistais kvepia" smile.gif. Nustebino jie mane dviem dalykais: pirmiausiai nepatikėjau, kad 100 ml GALI 7 eurus (ar dar mažiau) kainuoti. Ir ryškus, ir keistokas, ir laikėsi puikiai... antra - visa fragrantika ošia nuo pasikartojimo, kad kvepia jie kaip Hypnotic Poison... Na man nei šalia nestovėję. Nepagaunu nieko panašaus į jazminą...

Pasirodė įdomūs arba bent tikrai likau maloniai nustebinta. Ne visai mano skonio, darbiniais ir kasdieniais kvepalais tikrai netaptų (man per ryškūs), bet gatvėj sutikus tą kvapą atpažinčiau ir retsykiais pati mielai kvepėčiau (sau, bet ne masėms smile.gif).
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 06 21, 07:18)
visa fragrantika ošia nuo pasikartojimo, kad kvepia jie kaip Hypnotic Poison... Na man nei šalia nestovėję. Nepagaunu nieko panašaus į jazminą...

...gal pagalvojote apie Pure Poison?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 06 21, 06:27)
...gal pagalvojote apie Pure Poison?..  g.gif

Ne, apie Pure Poison nepagalvojau (Hypnotic irgi turi jazminų ir jie man kitokiame kontekste, nei Pure, t.y. šiltame, rytietiškame, saldžiame, bet jaučiasi). Nors, jei vis tik iš principo lyginant su Poison'ais, artimiausiai šitam drakonui man būtų Midnight.
Atsakyti
O kur jų galima rasti? ax.gif

Jau radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemist: 21 birželio 2011 - 09:52
user posted image
Ineke - Balmy Days & Sundays Pirmasis įspūdis - kažkoks medicininis dezinfektanto kvapas. Po to vienu momentu nuo odos kvepėjo labai panašiaip kaip The Different Company - Sublime Balkiss. Net nusitebėjau tokiu neilgai trukusiu panašumu. Apskritai ant odos išlieka trumpai. Ilgiausiai galima užuosti neapibrėžtą žalumos aromatą, kurį kažkas papildo rūgščia nata (primena raudonųjų serbentų uogų kvapą). Tikėjausi, kad jausis sausmedžio žiedų kvapas, bet jo negaliu išskirti. Bendrai: žalias gaivus vasarinis "švaros" kvapas. Man trūksta kažkokio cinkelio šiuose kvepaluose.
Atsakyti
"Elegance" Gabriela Sabatini for women

user posted image

labai moteriskas, rafinuotas, kaifuoju biggrin.gif
P.S. kas idomu, vakar teta rode, kad jai jie baigiasi, o siandien drauge miniuka atnese pauostyt biggrin.gif tai 2 dienas is eiles tas kvapas mane persekioja.
Atsakyti