Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

Testavau aklai - iš balto atomaizerio kažką biggrin.gif.
Parašiau štai ką:
išmėginau - pirma mintis buvo mira-oda-smilkalai, bazė gerokai saldi. Kvapas panašus į Wazamba, net suabejojau ar tikrai ne Wazamba, bet ieškojau ieškojau obuolio gaivos ir neradau (pradžioje matyt citrusų yra, bergamotės). Vanilė man atrodo juose tokia iškilminga. Labai gražus kvapas, ryškus, jaukus, šiltas, labai noriu žinoti kas ten smile.gif

Pasirodo ten buvo
user posted image
Shalimar Ode de la Vanille

Menkai matyt esu pažįstama su paprastu Shalimar (po vienintelio pamėginimo atmečiau dėl nusaldėjimo), bet asociacijų su juo nekilo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 13, 14:58)
Kaip tik ju vienos kvepaliukus laikau kasikiuke, tai dabar ramiai galiu pirkti bigsmile.gif

Tikrai ramiai pirkit - as atsitiktinai gavau 'pomegranate' kvapa (pirkau lupu blizgi, atsiunte kvepaliukus), tai likau patenkinta: saldoki, gaivus, vasariski kvepaliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 15, 20:33)
Tikrai ramiai pirkit - as atsitiktinai gavau 'pomegranate' kvapa (pirkau lupu blizgi, atsiunte kvepaliukus), tai likau patenkinta: saldoki, gaivus, vasariski kvepaliukai  thumbup.gif

Pavasariui pasiliksiu si pirkima su visais kitais skaniais priedais rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir pagaliau papsykinau Paris. Man jie i viena lentyna su Chanel turbut butu statomi. Sakyciau universalus kvapas visais atzvilgiais: janai ledei, su patirtim damai, pavasariui ir ziemai, dienos darbams ir vakaro saldybems.
Jei rasciau gera kaina - visai noreciau tureti, bet, kad butu - noriu cia ir dabar - tai nea.

Ir Molinard swarovskinius... Butu idomu ta kvapa pajusti, kaip skleidziasi, nes man jis tai tupi ant odos. O pacios natos.. nustebau, kad hiacintai turetu pirmu smuiku groti, nepazinau..Kai suzinojau, gal ir jauciu, bet tuomet jie ne taip gerai skleidziasi, kaip tikiesi is geles.

Atsakyti
Ir aš šiandien pratestavau Paris (beje, jų jau yra ir Kristianoj). Iš pradžių pamaniau, kad pagaliau radau kažką pavasariui, bet po to visgi teko nusivilti. Pradžia labai graži: paprastai tariant, - odė našlaitėm, tačiau vėliau viskas nusėda grynu šipru, kuris mano nosiai gana nuobodus (rodos, uosta šimtą kartų). Kad ir kaip ten bebūtų, manau, labai gražiai tinka pavasariui...bet ne mano pavasariui, tad asmeninės paieškos visdar tęsiasi. Beje, mamai ypatingai patiko. Žinosiu, kai reikės pirkt dovaną. biggrin.gif Ir dar pridursiu, kad buteliukas fantastiško grožio.

Dar ant odos išbandžiau Montale Tiare Intense. Nerealiai patiko. Būtinai įsigysiu vasarai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 15, 14:02)
Testavau aklai - iš balto atomaizerio kažką  biggrin.gif.

panašiai šįryt iš dviejų baltų atomaizerių testavau KAŽKĄ. Neįsivaizduoju, kodėl neužsirašiusi, kas TEN tuomet,kai jie atsirado (neatsimenu ir kada......, ir iš kur...., kieno klaust biggrin.gif apart savo durnos galvos doh.gif , nors turėtų būti prieš kokių porą mėnesių KAŽKAIP čia pas mane jie atsidūrę......
Razumėli razumėli, nuo tavęs nosiai ne ramiau wacko.gif

Atsakyti
user posted image
S-Perfume "100% Love" by Sophia Grojsman

Flakonas iš esmės atitinka turinį. Įžangai gauni arklišką braškinės-avietinės kramtoškės dozę, mano nosis protestuoja: imu smagiai čiaudėti. Sintetinė agresija, ne kitaip. Intensyvus uoginis saldėsis, dingteli, kad pavadinimą reiktų gal priimti kaip pokštą g.gif

Po keleto minučių uogos nurūgštėja, turbūt pirmąkart kvepaluose sutinku tokią dailią rūgštelę, tik kad tas cukruje pusę amžiaus mirkusių uogų tvaikas vis tiek nedžiugina. Dar vėliau išlenda ir kažin kokia ekstravagantiškesnė natelė, neįsivaizduoju kas tai, bet "meilę" primena jau labiau... ELdO "Secretions magnifiques atgarsiai, šioks toks kraujiškumas. Tik kramtoškės fone tai neskamba taip jau baisiai. Labai norėdama aptinku ir mažiukę riūžavą rožytę, užtat šokolado - nė pro kur. Bazėje nebelieka nieko kito, kaip tik cukrus su braškiniu-žemuoginiu atakvapiu.

Neįsivaizduoju savęs jais kvepinantis, čia jau reikalingas rimtas barbiškumo stažas. Arba specifinis humoro jausmas. Kita vertus, prisiminus nuomonę, kad vyrai alpėja dėl primityviai saldžių kvepalų, reik manyt, kad šitie butų visiška viršūnė cool.gif

Na bet ačiū, Sophia, vis tiek buvo įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mizantropė: 16 vasario 2011 - 22:28
QUOTE(Renatina @ 2011 02 16, 19:45)
panašiai šįryt iš dviejų baltų atomaizerių testavau KAŽKĄ. Neįsivaizduoju, kodėl neužsirašiusi, kas TEN tuomet,kai jie atsirado (neatsimenu ir kada......, ir iš kur...., kieno klaust biggrin.gif
<...>

Aš turiu irgi bėdos, kadangi išsiliejo vienas mėginukas ir „nuplovė“ užrašus nuo kelių gretimų. Dabar reikės susikaupti ir bandyti atsirinkti tarp kelių panašių ambros kvepalų.

QUOTE(Mizantropė @ 2011 02 16, 23:27)
S-Perfume "100% Love" by Sophia Grojsman

Uoj, po tokio komentaro tikrai pasidedu minusą ties "100% Love" ir dar reikia pasižymėti, kad „jokiu būdu šito netestuoti“ biggrin.gif Labai jau nemėgstu tokio tipo kvepalų.
Atsakyti
Stoju į neatpažintų atomaizerių klubą: per tvarkos atomaizerių lentynoje darymą radau 7 neatpažintus atomaizerius... smile.gif Vieną šiandien prisiminiau - Amouage Jubilation Gold, liko dar 6... laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 16 vasario 2011 - 23:32
QUOTE(Minerva @ 2011 02 17, 00:31)
Stoju į neatpažintų atomaizerių klubą: per tvarkos atomaizerių lentynoje darymą radau 7 neatpažintus atomaizerius... smile.gif Vieną šiandien prisiminiau - Amouage Jubilation Gold, liko dar 6... laugh.gif

Matyt kažkokios masinės vibracijos vakar veikė smile.gif
Testuoju kvepalus be pavadinimų ir žiūriu į tai kaip smagų žaidimą.

Bet būna ir toji "pamirštų atomaizerių" problema, kurią nei iš šio nei iš to atkapsčiau vakar gerokai prieš Renatinos pasiguodimą. Viena porcija sulieta, kita - tiesiog atrodė tikrai tikrai atsiminsiu - dabar nebežinau, dar kita - tokie "daliniai" - pavadinimas yra, koncentracija neužrašyta. Tai va tokio gėrio vakar iškapsčiau 10 vnt. Visada išdalinu/išdovanoju testuotus ir neprilipusius mažylius ir pirmą kartą susidūriau su mintim "kur man juos dėti" - kvapai tai tokie - uuuuu, tam, kam vardai nesvarbu - neims, nes ryškiai toli nuo masinių, o kam tokie patiktų - neims be vardų...
Atsakyti
Tikrai kažkokia neatpažintų objektų invazija - nors ir kokia esu pedantiška (visus atomikus pasižymiu, jei nepatinka taip, kaip pardavėjos pažymėta, pasižymiu savaip), ale vis tiek radau vieną mėginuką be pavadinimo doh.gif Tik prisimenu, kad jis buvo įdėtas popieriniam dėkliuke ir pirktas iš Monmorensi patį pirmą kartą, kai mes tik gyvai susipažinom smile.gif Nu bet tačiau - kas dabar atseks? Nebent Monmorensi fenomenali atmintis... biggrin.gif
Atsakyti
gal ir jums padės - viskas labai paprasta: reikia tik susikaupti tongue.gif
ooommmm.........

paėmiau mezginį į netpažintu skysčiu nupurškaliotas rankas - ir o šventas nušvitime! - atsiminiau vieną penkiamililitrį, uch, viens beliko našlaitis..

Atsakyti