Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 24, 17:38)
siandien man ji nerealiai gyre konsultante  biggrin.gif jau taip reklamavo, kaip nerealu, prabangu kvapa. Na prabangos as cia neradau jokios, man labai primityvus, paprastas, neisimenantis kvapas. Pasikvepinau ir pamirsau kvapa.

o man atvirksciai, burbery joks kvapas nepatiko, tik sis wub.gif
Atsakyti
user posted image user posted image
J. Del Pozo Halloween ir Halloween Fresia.
Labiau patiko Halloween, mamos slyvukų kompotu kvepėjo wub.gif Fresia keistai suerzino, gal tik vėlesnės natos kiek labiau patiko.
Atsakyti
user posted image

ružavai-mergaitiškai-uogiškai-saldainiškai-saldus-nuotaikingas-valgomas kvapas biggrin.gif

jei būčiau 20 m. jaunesnė, sakyčiau, kad visai mielas smile.gif jei reiktų pailiustruoti, tai maždaug taip:
user posted image

nelabai supratau, kodėl CK One g.gif su pirminiu variantu neturi absoliučiai nieko bendro (išskyrus pavadinimo dalį smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 31 spalio 2011 - 13:00
QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 31, 13:58)
nelabai supratau, kodėl CK One  g.gif su pirminiu variantu neturi absoliučiai nieko bendro (išskyrus pavadinimo dalį smile.gif)

Turbūt todėl, kad traukia akį žinomas pavadinimas ir mėgstamas kvapas. Būtent dėl šios priežastise ir pati patestavau. biggrin.gif Ale, vyriška versija labiau patiko..nors ne taip, kad norėčiau turėti.
Atsakyti
QUOTE(Inguteliute @ 2011 08 10, 22:47)
Ant odos isbandyti Givenchy ange ou demon le secret  wub.gif , Lady Million ir Dior Midnight Poison  doh.gif Ispudziai siek tiek pakite. Kaip ir ant lapuko, taip ir ant odos Givency labiausiai patiko, niekada nemegau saldziu kvepalu, taciau pastaruoju metu tik tokiu ir norisi  g.gif , Lady Million patiko dar labiau nei ant lapuko. Isidemejo tas, kad ilgainiui kvapas tampa labai svelnus, visiskai priesingai nei is karto. Na o Dior Midnight poison visiskai nusivyliau  doh.gif  Parbegusi namo is karto emiausi plauti riesa  blush2.gif

pradzia, susipazinimas su jais ir mano buvo toks pat. Deja mano pradzia buvo iskart aklu pirkimu labai gera kaina nete. Na prisiskaiciau pagyru ir stveriau, bijodama, kad neliks, kol sulakstysiu uostyt biggrin.gif
Atkeliavo ir pastaciau i spintele.
Veliau kazkokia proga pasikvepinau, na pamaniau, o gal patiks. Ir ka manot? kuo toliau, tuo labiau man jie patinka ir mano odai tinka. Jau myliu si kvapa wub.gif
Atsakyti
neseniai rašiau apie atrastą DK Black Cashmere kloną, o šiandien testuoju
user posted image
Miller et Bertaux Parfum Trouve No. 1

ogi Shiseido Feminite du Bois klonas bigsmile.gif biggrin.gif laaaaabai panašu, tik gal mažiau intensyvu ir klampu. švelnesnė FdB versija. daugiau kaip ir nėra ką pridurti g.gif smile.gif

ir dar vieną testuoju:

Olfactive Studio Chambre Noir

alia testuoju ir džiaugiuos - man jie nepatinka biggrin.gif iš pradžių nesupratau, kas juose kliūna. ogi jau supratau - violetkos. jų duodamas rūgštumas. Fragrantica įvardina kaip leather kvapą. nu nelabai. tiksliau visai ne odinis jis man g.gif greičiau jau woody aromatic koks.
dėl ko džiaugiuos, kad nepatinka. ogi dėl to, kad norų sąrašas nepapilnėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 11 03, 21:20)
iš pradžių nesupratau, kas juose kliūna. ogi jau supratau - violetkos. jų duodamas rūgštumas.

visiškoj bazėj violetkos dingo bigsmile.gif bet vis tiek sugadino viską verysad.gif
Atsakyti
user posted image

Thierry Mugler - Alien Sunessence Edition Limitee 2011 Or d`Ambre
Labai smalsu buvo dar vieną Alien leidimą pratestuoti, o ypač šį, nes yra žodis Ambre... bigsmile.gif Taigi testuoju ir rašau wink.gif
Iš pradžių kvapas pakvimpa citrusais.. lyg ir kivis vaidenasi, bet po labai greitai kvapas kinta ir permuša viską jazminas...brrr...Nelabai nelabai man patinka, nes man jis čia itin ryškus. Viduriukas gėlinis, lengvas. Kiek palaukus, mano laimei, ima saldėti - vanilę jaučiu itin ryškią. Teliko sulaukti ambros laugh.gif Velnioniškai sunku laukti, nes pabodo jau...ph34r.gif
Sėdžiu ir gailiuosi, kad kažkada išmainiau savo turėtus ir dabar artėjančiam šaltajam sezonui taip tiksiančius Alien Liqueur de Parfum. Mąstau ir ko toks sintetinis kvapas mane taip traukia. Matyt turi kažką, kas sukuria didingumo, prabangos aurą. Ne kartą teko girdėti komplimentus, kad tai prabangus kvapas. Užsisvajojau jau...na uostau ir ką...ir nieko. Vos juntama pavanilinta mediena, o kur ambra?????????????
Nusivyliau, nes tikėjausi, kad kvepaluose dominuos AMBRA, o jos čia reikia kaip adatos šiene ieškoti. Na ir gerai, lieku prie savo įsitvirtinusių limitkių ir ramu dabar.
O šis leidimas lengvas, gėlėtas tinka ne tik vasarai, bet ir žiemą, nes bazė tai šildanti, jauki...tik be ambros. O gal mano uoslę tas sintetinis jazminas užblokavo unsure.gif
Atsakyti
user posted image

M. Micallef - Les 4 Saisons: Black Sea - kvapas, kuris mane sužavėjo iš pirmo testavimo.
Iš karto pasijunta lengvas prieskonių ir smilkalų kvapas, man net tabako lapai rodosi. Tačiau tuo pačiu kvapas nėra sunkus ar dusinantis, o sodrus, gilus...kaip jūra biggrin.gif Na jei jau sieti kvapą su pavadinimu - tai jūros aš pasigedau, nes trūko kvapui vandeningumo, gal net druskos sūrumo. Bet gal geriau man, nes kvapas saldus ir labiau priminė saldžiai kvepiančias gėles, medžius. Kvapui kintant, jis darosi lengvesnis, gaivesnis, juntamas vaisių lengvas dvelksmas (iškart papurškus buvo itin stiprus, išraiškingas - rich and deep). Bazė labai rami, jauki, aksominė ir šilta. Labiausiai juntu muskusą, santalmedį ir ambrą. Kvapas - įsijautus į kvepalų pavadinimą - dabar man primena švelnų, saulės įkaitintą smėlį prie jūros. Tikrai puikus ir įdomus kvapas. Keista, kad tiek nedaug parašiau.
Atsakyti
Trumpa Tokyo Milk kelių kvapų apžvalga, remiantis mano nosies potyriais laugh.gif
1. Eden – gurmaniškas: saldus irisas, citrusai, gaivi žaluma persipynę su karamele ir vanile. Kvapas greitai nudūsta ir lieka tik muskusinė bazė su žiupsneliu dar vos jaučiamų citrusų. Bazė graži, kašmyrinė ir jauki...atrodo, kad juntu švelnų vyšniškumą.
2. Cherry Bomb – šokoladuotos vyšnios. Gal net labiau šokoladas nei vyšnios. Vėliau labiau išryškėja vyšnios, bet man jos nėra gyvos, o kažkokios plastmasinės, guminės. Ir kokia dar bomba??? – kvapas labai lengvas ir labai sintetinis. Saldi rožė tiesiog atgrasi čia ir tai galutinai mane pribaigia.
3. Kabuki – vėl saldžios, sunokę ryškios vyšnios?? Man jos vaidenasi ir vaidenasi ... Kvapas man kažkuo panašus į Kilian Back to Black. Pasijaučia greipfruto kartumas, susijaukęs su jazminu ir karamelizuotu cukrumi. Vėliau man kvapas primena cukraus vatą – bet ne gerąja prasme. ..kažkoks pieniškas, grikšintis tarp dantų saldumas.
4. Bittersweet – kakavinis pyragas. Pradžioje kakava labai aiški, išgryninta ir ryški. Vėliau truputį kvapas praskaidrėja, tampa gėliškas . Bazė – ramus saldus muskusas. Kvapas visai ne bitter ir ne dark. Sakyčiau visai neatitinka buteliuko dizaino ir pavadinimo.
5. Poe‘s Tobacco – daug gaivaus obuolio, o tabako laabai mažai, minimaliai sakyčiau. Kvapas - lengva padumavusi žalia arbatytė, kuri vėliau transformuojasi į kvapą, panašų į skalbimo miltelius.
6. Song in D Minor – tiesiog gėlių puokštė. Kvapas visai ne mano skonio. Pradžioje dar smalsumą žadino ryškūs apelsinžiedžiai, bet vėl uoslė pagavo gardeniją. Na ir reikalas sugadintas bei daina sudainuota apie šį neįspūdingą kvapą.

P.S. žinau, kad daugiau yra testavusių šiuos kvapus. Taigi kviečiu pasidalinti savo įspūdžiais wink.gif Labai man jau smalsu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 04 lapkričio 2011 - 19:50
zuvyte, tu šaunuolė - kiek visko išuostai ir aprašai 4u.gif (aš jei ir būčiau testavusi šiuos kvapus, garantuoju, kad neatskirčiau vieno nuo kito ir išvis nieko neprisiminčiau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 11 04, 20:07)
zuvyte, tu šaunuolė - kiek visko išuostai ir aprašai  4u.gif (aš jei ir būčiau testavusi šiuos kvapus, garantuoju, kad neatskirčiau vieno nuo kito ir išvis nieko neprisiminčiau) smile.gif

Dėkui tau, bet žinok, kai juos testavau tai užsirašinėjau. Nes nesenai turėjau nuostabią galimybę - ištestuoti apie 90 kvapų. Tai prireikė užrašų knygelės, kad nesusipainiočiau biggrin.gif
Atsakyti