Trumpa Tokyo Milk kelių kvapų apžvalga, remiantis mano nosies potyriais 
1.
Eden gurmaniškas: saldus irisas, citrusai, gaivi žaluma persipynę su karamele ir vanile. Kvapas greitai nudūsta ir lieka tik muskusinė bazė su žiupsneliu dar vos jaučiamų citrusų. Bazė graži, kašmyrinė ir jauki...atrodo, kad juntu švelnų vyšniškumą.
2.
Cherry Bomb šokoladuotos vyšnios. Gal net labiau šokoladas nei vyšnios. Vėliau labiau išryškėja vyšnios, bet man jos nėra gyvos, o kažkokios plastmasinės, guminės. Ir kokia dar bomba??? kvapas labai lengvas ir labai sintetinis. Saldi rožė tiesiog atgrasi čia ir tai galutinai mane pribaigia.
3.
Kabuki vėl saldžios, sunokę ryškios vyšnios?? Man jos vaidenasi ir vaidenasi ... Kvapas man kažkuo panašus į Kilian Back to Black. Pasijaučia greipfruto kartumas, susijaukęs su jazminu ir karamelizuotu cukrumi. Vėliau man kvapas primena cukraus vatą bet ne gerąja prasme. ..kažkoks pieniškas, grikšintis tarp dantų saldumas.
4.
Bittersweet kakavinis pyragas. Pradžioje kakava labai aiški, išgryninta ir ryški. Vėliau truputį kvapas praskaidrėja, tampa gėliškas . Bazė ramus saldus muskusas. Kvapas visai ne bitter ir ne dark. Sakyčiau visai neatitinka buteliuko dizaino ir pavadinimo.
5.
Poes Tobacco daug gaivaus obuolio, o tabako laabai mažai, minimaliai sakyčiau. Kvapas - lengva padumavusi žalia arbatytė, kuri vėliau transformuojasi į kvapą, panašų į skalbimo miltelius.
6.
Song in D Minor tiesiog gėlių puokštė. Kvapas visai ne mano skonio. Pradžioje dar smalsumą žadino ryškūs apelsinžiedžiai, bet vėl uoslė pagavo gardeniją. Na ir reikalas sugadintas bei daina sudainuota apie šį neįspūdingą kvapą.
P.S. žinau, kad daugiau yra testavusių šiuos kvapus. Taigi kviečiu pasidalinti savo įspūdžiais

Labai man jau smalsu