QUOTE(Monmorensi @ 2011 08 09, 19:59)
Brecourt Haram
Cinnamon, bergamot, date, cedarwood, patchouli, tobacco, labdanum, benzoin, vanilla, tonka bean, musk
iš natų viskas atrodo gražiai, bet kvapas gan įkyrus ir per saldus. ir nieko originalaus. jausmas kaip per daug prisivalgius šokolado
Teko garbė ir man šiandien pagaliau pratestuoti HARAM. Man kaip saldžių kvepalų mėgėjai kvapas itin patiko. Pradžioje sodrus vyšnių pyragas su cinamonu. Tik šalia to saldumo juntu ryškią tabako natą. Saldumas nėra man per daug erzinantis gal dėl bergamotės, nes kvapas kartu saldus ir kartu turi gaivaus lengvo vos juntamo prieskoniuotumo. Vėliau dar labiau vyšnias jaučiu, sodrias, prisirpusias, meduotas. Kvapas nesausas, drėgnas, gal šiek tiek klampus darosi. Pasijaučia lengvas, bet saldus datulių kvapas (jis man dažnai primena šokolado saldumą), o bazė labai graži ir rami, švelniai aliejinga muskusinė, bet man vis tiek vyšnios su vanile dar kvepia. Įsirašau į patikusių kvapų sąrašą - gal kada ir įsigysiu.
Lyginant su Esteban - Sensuelle Russie randu daug panašumo, tik Haram man saldesnis ir sodresnis pasirodė.
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2011 08 09, 23:27)
O aš Haram labai ryškų tabaką užuodžiu. Pasaldintą vanile. Į TF Vanille Tobaco labai panašu.

Aš taip pat juose tabaką jaučiu. Ir pritariu, kad tam tikrais momentais tikrai turi panašumo su Tom Ford'o - Tobacco Vanille. Tik aš dar labai ryškias vyšnias juntu Haram'e

Jų tikrai nėra, bet matyt kažkokios natos susimiksuoja ir ant mano odos tokį cirką iškrečia. Ir berods ne man vienai, kiek teko girdėti