Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(eglegle @ 2011 11 04, 20:07)
zuvyte, tu šaunuolė - kiek visko išuostai ir aprašai  4u.gif (aš jei ir būčiau testavusi šiuos kvapus, garantuoju, kad neatskirčiau vieno nuo kito ir išvis nieko neprisiminčiau) smile.gif

Va va.. Aš testavau, nieko neužsirašinėjau, atsimenu, kad Eden - kažkas gurmaniško, o Cherry Bomb nuskrido nuo manęs per 2 min biggrin.gif Daugiau visi mano galvoje jau seniai susimaišė, ir nei vienas nepaliko įspūdžio. Štai ir visi prisiminimai tongue.gif
Atsakyti
Na ka, teks ir man pasisakyti doh.gif tik nezinau ar rasyti cia, ar eiti i nusivylimu tema smile.gif
Man visi sie kvapai turi viena bendra bruoza- lengvai salsva, vos beuzuodziama baze. Ir siaip jie visi man pasirode lengvi, neikirus, beveikdziai. Juos uostant kilo tik vienas vaizdinys- didmiescio gatve, pilna skubanciu zmoniu, pilka mase. Daugiau tikejausi is Cherry Bomb, bet deja, nei cherry, nei bomb biggrin.gif

Laimingos keliones tiems meginukams, tikiuosi atras kazkur vieta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kazarnienė: 04 lapkričio 2011 - 22:21
Sveikos smile.gif Ar jau testavote naujus Escada ESPECIALLY kvepalus? Ant žurnalo viršelio juos pamačiau ir atrodė visai nieko. Ar skanus? Kvepia saldžiai ar gaiviai?
Atsakyti
QUOTE(ackarike @ 2011 11 04, 23:37)
Sveikos smile.gif  Ar jau testavote naujus Escada ESPECIALLY kvepalus? Ant žurnalo viršelio juos pamačiau ir atrodė visai nieko. Ar skanus? Kvepia saldžiai ar gaiviai?

Turiu Especially bigsmile.gif
Man jei lengvi, gaivus 4u.gif
Atsakyti
prisiverčiau pratestuoti Bandit by Robert Piguet smile.gif pirmą kartą pauosčiau iš meginėlio, o siaube kokia smarvė doh.gif net nedrisau testuot ant odos. antras kartas buvo ant riešo, aldehidinė, aminalistinė oda su bergamote ir gvazdikais labai sunki pradžia, kuri trunka apie 2val, kaip ją ištverti doh.gif kad paskui pajustum subtiliai kokosu ir ambra pasaldintą rožę ir jazminą. bazė fantastiškai graži rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurakkk: 05 lapkričio 2011 - 09:01
Vakar bandžiau:
1. Versace "Yellow Diamond". Na man asmeniškai kvapas labai nepatiko, mano draugei priminė pušų kvapą, o man laidotuvių vainiką doh.gif O gal labiau kažkokį tarpinį variantą tarp šuų dviejų asociacijų blush2.gif Bet nors kvapas ir nepatiko, jis man kažkodėl vis neiškrenta iš galvos (o čia jau labai labai negerai) biggrin.gif
2. Prada "Candy". Vow, tikras saldainiukas. Labai labai patiko, iš karto užuodžiau karamelę. Labai norėčiau išbandyti atomike, bet kad niekas nepasiūlo verysad.gif
3. Shiseido "Zen". Taip pat paliko labai gerą įspūdį. Toks nesaldus, nesunkus ir labai įdomus kvapas. Iš karto priminė (neįsivaizduoju kodėl doh.gif ) karštą liepos mėnesį ir medų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 08 09, 19:59)
user posted image

Brecourt Haram
Cinnamon, bergamot, date, cedarwood, patchouli, tobacco, labdanum, benzoin, vanilla, tonka bean, musk

iš natų viskas atrodo gražiai, bet kvapas gan įkyrus ir per saldus. ir nieko originalaus. jausmas kaip per daug prisivalgius šokolado smile.gif

Teko garbė ir man šiandien pagaliau pratestuoti HARAM. Man kaip saldžių kvepalų mėgėjai kvapas itin patiko. Pradžioje sodrus vyšnių pyragas su cinamonu. Tik šalia to saldumo juntu ryškią tabako natą. Saldumas nėra man per daug erzinantis gal dėl bergamotės, nes kvapas kartu saldus ir kartu turi gaivaus lengvo vos juntamo prieskoniuotumo. Vėliau dar labiau vyšnias jaučiu, sodrias, prisirpusias, meduotas. Kvapas nesausas, drėgnas, gal šiek tiek klampus darosi. Pasijaučia lengvas, bet saldus datulių kvapas (jis man dažnai primena šokolado saldumą), o bazė labai graži ir rami, švelniai aliejinga muskusinė, bet man vis tiek vyšnios su vanile dar kvepia. Įsirašau į patikusių kvapų sąrašą - gal kada ir įsigysiu.
Lyginant su Esteban - Sensuelle Russie randu daug panašumo, tik Haram man saldesnis ir sodresnis pasirodė.
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2011 08 09, 23:27)
O aš Haram labai ryškų tabaką užuodžiu. Pasaldintą vanile. Į TF Vanille Tobaco labai panašu.

drinks_cheers.gif Aš taip pat juose tabaką jaučiu. Ir pritariu, kad tam tikrais momentais tikrai turi panašumo su Tom Ford'o - Tobacco Vanille. Tik aš dar labai ryškias vyšnias juntu Haram'e g.gif Jų tikrai nėra, bet matyt kažkokios natos susimiksuoja ir ant mano odos tokį cirką iškrečia. Ir berods ne man vienai, kiek teko girdėti laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 05 lapkričio 2011 - 12:59
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 11 05, 11:50)
Teko garbė ir man šiandien pagaliau pratestuoti HARAM. Man kaip saldžių kvepalų mėgėjai kvapas itin patiko. Pradžioje sodrus vyšnių pyragas su cinamonu. Tik šalia to saldumo juntu ryškią tabako natą. Saldumas nėra man per daug erzinantis gal dėl bergamotės, nes kvapas kartu saldus ir kartu turi gaivaus lengvo vos juntamo prieskoniuotumo. Vėliau dar labiau vyšnias jaučiu, sodrias, prisirpusias, meduotas. Kvapas nesausas, drėgnas, gal šiek tiek klampus darosi. Pasijaučia lengvas, bet saldus datulių kvapas (jis man dažnai primena šokolado saldumą), o bazė labai graži ir rami, švelniai aliejinga muskusinė, bet man vis tiek vyšnios su vanile dar kvepia. Įsirašau į patikusių kvapų sąrašą - gal kada ir įsigysiu.
Lyginant su Esteban - Sensuelle Russie randu daug panašumo, tik Haram man saldesnis ir sodresnis pasirodė.
Papildyta:

drinks_cheers.gif Aš taip pat juose tabaką jaučiu. Ir pritariu, kad tam tikrais momentais tikrai turi panašumo su Tom Ford'o - Tobacco Vanille. Tik aš dar labai ryškias vyšnias juntu Haram'e  g.gif Jų tikrai nėra, bet matyt kažkokios natos susimiksuoja ir ant mano odos tokį cirką iškrečia. Ir berods ne man vienai, kiek teko girdėti laugh.gif

Perskaičius vėl patepliojau riešą Haram ir puoliau vyšnių ar vyšninio pyrago ieškot. Bet mano atomike jų nėra. Tikrai tikrai. Nė mažiausios užuominos apie vyšnias. Pro tabaką išlenda kažkas panašaus į Le Baiser Du Dragon saldumą, bet nors ir drakono natų man niekaip nesiseka iššifruoti, galiu tvirtai pasakyti kad vyšnių ir ten nėra. Būtų baisiai smalsu uostelėt Haram nuo zuvyte26 riešo rolleyes.gif

Vienas naujausių mano pirkinių Ralph Laurent Safari. Pirkau nežinodama kvapo ir nenusivyliau. Nuo pirmo pyško supratau, kad kvapas žinomas iš vaikystės, tik neatsiminiau pavadinimo. Natų atskirai neiššifruoju, bet bendrai viskas tvoskia perkaitusia savanos žeme, nudžiūvusia žole, užuodžiu kažką animalistinio. Sausas, dulkėtas kvapas labai tiksliai atitinkantis savo pavadinimą. Tik deja, laikosi neilgai.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 11 05, 12:50)

kur vyšnių kvapas, ten man nepakeliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 11 05, 13:20)
Perskaičius vėl patepliojau riešą Haram ir puoliau vyšnių ar vyšninio pyrago ieškot. Bet mano atomike jų nėra. Tikrai tikrai. Nė mažiausios užuominos apie vyšnias. Pro tabaką išlenda kažkas panašaus į Le Baiser Du Dragon saldumą, bet nors ir drakono natų man niekaip nesiseka iššifruoti, galiu tvirtai pasakyti kad vyšnių ir ten nėra. Būtų baisiai smalsu uostelėt Haram nuo zuvyte26 riešo  rolleyes.gif

O aš nieko panašaus į Le Baiser Du Dragon nerandu schmoll.gif Man Drakono Bučinys kvepia rome mirkyta mediena. O Haram - saldžiomis vyšnaitėmis. Savo riešo gaila paštu negaliu atsiųsti laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(jurakkk @ 2011 11 05, 13:27)
kur vyšnių kvapas, ten man nepakeliu schmoll.gif

Ne visos tas vyšnias Haram'e randa wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 05 lapkričio 2011 - 13:34
Jurakkk dauzo man sirdi su tokiais atsiliepimais apie Bandita,mano meile cool.gif Testavai EdT ar EdP? Banditas turi ta paslapti, kad su juo reikia elgtis tps minimaliai- pora laseliu, kad muses aplink neismirtu. Bet paciai- kaifas kaifiausias...

Tokyo kvapais savo laiku nusivyliau be galo- gal del dideliu lukesciu, pasirode absoliuciai niekuo neipatingi, is papigiu zaliavu, ir dar beprotiskai valgomi (o kvepeti kaip restorano virtuve visai neturiu noro)
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2011 11 05, 13:35)
Jurakkk dauzo man sirdi su tokiais atsiliepimais apie Bandita,mano meile  cool.gif Testavai EdT ar EdP? Banditas turi ta paslapti, kad su juo reikia elgtis tps minimaliai- pora laseliu, kad muses aplink neismirtu. Bet paciai- kaifas kaifiausias...

negaliu teigti, kad tai baisūs kvepalai blush2.gif gal su laiku pamilsiu (kaip atsitiko su Shalimar dabar jų atsiuostyti negaliu wub.gif)
Atsakyti