Aš kaip kokia atsilikusi nuo visų besidominčių kvepalais tik visai nesenai testavau
L' Artisan Parfumeur keletą kvapų. apibendrintai galiu pasakyti - nei vienas kvapas nesužavėjo tiek, kad norėčiau didelio kiekio. Keletą mano įspūdžių...
Navegar.
The fragrance features lime, pepper, star anise, ginger, rum, cedar, guaiac wood and incense. Žalias miško kvapas, šlapia žemė, samanos, beržų tošis. Šaltas, drėgnas miškas po lietaus. Man per lengvas, be cinkelio. Neradau nei anyžių nei romo.
Mechant Loup -
or An Angry Wolf (Big Bad Wolf on L'Artisan parfumeur's site for US) is a woody spicy composition that includes hazelnut, honey, sandalwood, cedar, licorice and myrrh. Nieko sau...for men

Man tai visai ne vyriškas kvapas. Ką mano nosis užuodžia, tai pyragą...jei reikėtų įvardinti kokį vyšnių. Toks su plutele traškia, trapus, pagardintas razinomis, riešutais ir žiupsneliu prieskonių. Viskas saldžiame fone. Bazėje labiau ima panašėti į vyšninį tabaką...tik labai labai lengvą. Jaukus ir visai nepiktas kvapas.
Patchouli Patch is a Oriental fragrance for women. Patchouli Patch was launched in 2002. Top notes are caraway, patchouli, anise and white musk; middle notes are orris, patchouli, osmanthus and white musk; base notes are sandalwood and vetiver. Labai ryškus ir sodrus pačiulis pačioje pradžioje. Suprantu ir tai, kad aš pačiulio nemėgstu. Jis, mano manymu, suteikia kvapui priplėkusį pokvapį. Pačiulis nesaldus, palaipsniui švelnėjantis, žaliam ar gal labiau žalsvam fone. Šiek tiek šviežiai pjautos medienos. Kvapas ant manęs per daug nekinta, jei lyginčiau su pradžia. Tik kiek vėliau lieka smilkališkas, prieskoniuotas vetiveris. Jaukus kvapas ir tiek