Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

Kas dėl atsiliepimo apie Banditą (bandžiau EDP) tai aš irgi prisijungsiu prie jurakkk .
Atrodo, patepiau riešą iš mėginuko saikingai, bet visgi pora pirmųjų val. man pasirodė kančia blush2.gif , norėjosi nusiplauti (o nenusiploviau tik iš parfumerinio smalsumo, kas bus toliau smile.gif ). Beje man pačiai Bandito pradžia kėlė asociacijas su nuorūkų pilna peleninine (šios vizijos niekaip negalėjau nusivyti). Na o vėliau bazė netgi labai žavinga pasirodė thumbup.gif
Šiaip kvapas tikrai įdomus, tik nemanau, kad pati kada nors jį prisijaukinčiau g.gif
Atsakyti
Man Banditas geriausiai atsiskleidzia EdT koncentracijoje, ten pradzioje toks slapias zalumas prie tos pelenines nuostabiai dera. EdP versija- pudriskesne, duslesne pradzia. Dar pamasciau, kad kokiai operos primadonai tiktu- lupdazis, oda, cigaretes:) siaip- rimti bad girl kvepalai biggrin.gif turi neatremiama negerumo sarma
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2011 11 05, 19:24)
Dar pamasciau, kad kokiai operos primadonai tiktu- lupdazis, oda, cigaretes:) siaip- rimti bad girl kvepalai  biggrin.gif turi neatremiama negerumo sarma

Galiu pabūti ir primadona, ir "bad girl" - fantastiniai kvepalai, tiesiog neįtikėtinai man tinkantys biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Parfums de Nicolai Kiss me Tender
Top note : Orange flower, bitter almond, star anise
Heart : Spicy, cinnamon and cloves bud, ylang-ylang and Heliotrope flower
Base : Vanilla, musk and opoponax

šviesus, nuotaikingas, toks švelnus gan mergaitiškas kvapas. gerai atitinka pavadinimą. saldus, daug vanilės, jaučiasi ylang ylang ir heliotropas. pačioj pradžioj šiek tiek šaldantis gūsis (dėl anyžiaus (?)).
tik pasirodė, kad trumpai besilaikantis g.gif

user posted image

Les Nereides Oriental Lumpur
natos: saffron, curry, nutmeg, sandalwood, vanilla, patchouli

grynas unisex'as, gal net labiau į vyriškąją pusę. pradžia labai rėksminga, labai karti, daug muskato, šafrano. kario nelabai randu. vėliau sušvelnėja, bet vis tiek labai prieskoniuota. kas mėgsta prieskonių bombikes, rekomenduoju smile.gif

user posted image
Reminiscence Patchouli

dar viena labai gera pačiulė, apie kurią sunku papasakoti. stipri, tiršta, tamsi. gėris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 12 lapkričio 2011 - 15:57
QUOTE(Monmorensi @ 2011 11 12, 15:36)
Parfums de Nicolai Kiss me Tender
šviesus, nuotaikingas, toks švelnus gan mergaitiškas kvapas. gerai atitinka pavadinimą. saldus, daug vanilės, jaučiasi ylang ylang ir heliotropas. pačioj pradžioj šiek tiek šaldantis gūsis (dėl anyžiaus (?)).
tik pasirodė, kad trumpai besilaikantis  g.gif

dar viena labai gera pačiulė, apie kurią sunku papasakoti. stipri, tiršta, tamsi. gėris smile.gif

Labai dėkui, Mon, už Kiss Me Tender atsiliepimą. Pati pamilau iš kažkelinto bandymo šį kvapą (dabar tą meilę užgožia naujos meilės hihihi.gif). Ant mano odos kvapas laikosi įsikibęs be proto ilgai bigsmile.gif

Dar toks klausimas man iškilo - kaip iš tiesų reikia vadinti patchouli - vyrišką ar moterišką giminę vartoti? Iš anskto dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 13 lapkričio 2011 - 11:03
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 11 13, 13:02)
Dar toks klausimas man iškilo - kaip iš tiesų reikia vadinti patchouli - vyrišką ar moterišką giminę vartoti? Iš anskto dėkoju aciuks.gif

http://www.vlkk.lt/lit/2255
Atsakyti
Aš kaip kokia atsilikusi nuo visų besidominčių kvepalais tik visai nesenai testavau L' Artisan Parfumeur keletą kvapų. apibendrintai galiu pasakyti - nei vienas kvapas nesužavėjo tiek, kad norėčiau didelio kiekio. Keletą mano įspūdžių...
Navegar.
The fragrance features lime, pepper, star anise, ginger, rum, cedar, guaiac wood and incense.

Žalias miško kvapas, šlapia žemė, samanos, beržų tošis. Šaltas, drėgnas miškas po lietaus. Man per lengvas, be cinkelio. Neradau nei anyžių nei romo.

Mechant Loup - or An Angry Wolf (Big Bad Wolf on L'Artisan parfumeur's site for US) is a woody spicy composition that includes hazelnut, honey, sandalwood, cedar, licorice and myrrh.

Nieko sau...for men blink.gif Man tai visai ne vyriškas kvapas. Ką mano nosis užuodžia, tai pyragą...jei reikėtų įvardinti kokį – vyšnių. Toks su plutele traškia, trapus, pagardintas razinomis, riešutais ir žiupsneliu prieskonių. Viskas saldžiame fone. Bazėje labiau ima panašėti į vyšninį tabaką...tik labai labai lengvą. Jaukus ir visai nepiktas kvapas.

Patchouli Patch is a Oriental fragrance for women. Patchouli Patch was launched in 2002. Top notes are caraway, patchouli, anise and white musk; middle notes are orris, patchouli, osmanthus and white musk; base notes are sandalwood and vetiver.

Labai ryškus ir sodrus pačiulis pačioje pradžioje. Suprantu ir tai, kad aš pačiulio nemėgstu. Jis, mano manymu, suteikia kvapui priplėkusį pokvapį. Pačiulis nesaldus, palaipsniui švelnėjantis, žaliam ar gal labiau žalsvam fone. Šiek tiek šviežiai pjautos medienos. Kvapas ant manęs per daug nekinta, jei lyginčiau su pradžia. Tik kiek vėliau lieka smilkališkas, prieskoniuotas vetiveris. Jaukus kvapas ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 13 lapkričio 2011 - 19:35
QUOTE(Monmorensi @ 2011 11 12, 15:36)
user posted image
Reminiscence Patchouli

šitą pačiulį noriu išbandyti ax.gif
Atsakyti
Histoires de Parfums 1740 Marquis de Sade

Štai taip apsireiškė ant mano odos: iš pradžių - rūgštus pačiulis (ne itin patiko), bet labai greit pasikeitė į tabako/odos/viskio mišinį, pvz., degantis židinys, šalia padėta knyga storos, grubios odos viršeliais, cigaras ir viskio taurė, - o galiausiai liko pyragaitis, apibarstytas ruduoju degintu cukrumi. Kai kuriais momentais priminė Fille en Aiguilles ir Fumerie Turque, kartu sumaišytus.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 11 14, 13:47)
Histoires de Parfums 1740 Marquis de Sade

Štai taip apsireiškė ant mano odos: iš pradžių - rūgštus pačiulis (ne itin patiko), bet labai greit pasikeitė į tabako/odos/viskio mišinį, pvz., degantis židinys, šalia padėta knyga storos, grubios odos viršeliais, cigaras ir viskio taurė, - o galiausiai liko pyragaitis, apibarstytas ruduoju degintu cukrumi. Kai kuriais momentais priminė Fille en Aiguilles ir Fumerie Turque, kartu sumaišytus.

pagal aprašymą labai vyriškas kvapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 11 14, 17:36)
pagal aprašymą labai vyriškas kvapas smile.gif

Nuo kamštuko kvepia grynai taip, kaip nuo viskio kamštuko biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Comme des Garcons Spicy Cocoa

kaip gera po suknistos dienos įkišt nosį į nesudėtingą kvepalą ir tiesiog pasimėgaut biggrin.gif

pradžia kvepia apelsinais smile.gif apelsinais su šokoladu. ir kažkoks šaldantis įspūdis. iš pradžių galvojau, kad yra anyžiaus, bet neminimas jis*. dar jaučiasi kardamonas.
kažkokiu išskirtiniu nevadinčiau, mielas valgomas kvapas. toks optimistinis biggrin.gif bet Wood Coffe man nelyginamai geresnis smile.gif daugiau iš šios serijos neteko bandyt.

* paskaičiau, kad pankolis (fennel) sudaro tokį įspūdį. nu gal smile.gif

** Wood Coffee buteliukas klaikus, bet Spicy Cocoa dar klaikesnis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 24 lapkričio 2011 - 21:22