Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(rutuliukas j @ 2011 12 24, 11:34)
Rusma, man jie- pieniskai minksti, pieniskai klampus. Primena paspiceinta kondensuota piena, bet ne saldumu, o minkstu klampumu. Nors medaus natos ten rastos, bet man jos ne apie salduma, o apie kampu uzapvalinima.

Ačiū, palengvėjo 4u.gif Man labai panašiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 12 24, 10:38)
Ačiū, palengvėjo  4u.gif Man labai panašiai smile.gif

o man L Artisan Parfumeur Poivre Piquant apskrudęs... su plutele ir džiovintais vaisiais bei prieskoniais medaus pyragas su pieno stikline. Man jie saldūs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 24 gruodžio 2011 - 12:14
QUOTE(rusma @ 2011 12 24, 07:13)
Pagal natas L Artisan Parfumeur Poivre Piquant irgi turėtų būti saldūs.
Na pasakykit, kas nors, kad jie saldūs ir ko gero įsitikinsiu, kad negerai man su saldumo receptoriais  lotuliukas.gif . Uostinėju antrą ar trečią kartą - pipiriukai su pienu... Niekad nepavadinčiau net posaldžiais ar salsvais...

Man jie visiškai nesaldūs-man taip trinkteli pipirai į nosį, kad jau nieko daugiau nejaučiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2011 12 24, 12:57)
Man jie visiškai nesaldūs-man taip trinkteli pipirai į nosį, kad jau nieko daugiau nejaučiu  lotuliukas.gif

Kas keisčiausia, kad pipirų aš juose nerandu, na bent jau ryškių - natos iškart susimaišo ir man kvepia vientisu prieskoniu. Jei nežinočiau tų kelių natų, tai manyčiau kad cinamonu, kardamonu, imbieru. Ant manęs kvapas labai nusaldėja. Net pliusiuką esu užsidėjusi prie jų, kad panašūs į mano skonio kvepalus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 12 24, 17:27)
Kas keisčiausia, kad pipirų aš juose nerandu, na bent jau ryškių - natos iškart susimaišo ir man kvepia vientisu prieskoniu. Jei nežinočiau tų kelių natų, tai manyčiau kad cinamonu, kardamonu, imbieru. Ant manęs kvapas labai nusaldėja. Net pliusiuką esu užsidėjusi prie jų, kad panašūs į mano skonio kvepalus.  biggrin.gif

Mes tikrai apie tuos pačius kvepalus kalbam? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

LA Poivre Piquant -saldūs???? blink.gif Aš juos įsigijus prieš keletą metų džiaugiausi kad pagaliau turiu pipirais, samanom ir šlapiu rudeniniu mišku beigi grybais kvepiančius kvepalus lotuliukas.gif Jokio kardamono, skrudėsių ar saldėsių, pieno irgi ne. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2011 12 25, 15:20)
Mes tikrai apie tuos pačius kvepalus kalbam?  blink.gif  lotuliukas.gif

Net pasitikrinau savo užrašų knygelę - apie tuos pačius lotuliukas.gif
Man matyt tas pipirines natas užgožia pienas, medus. Dar paskaitinėjau fragranticoj - laimė ne man vienai kvapas saldus. Nežinau kodėl, bet ant mano odos labai nusaldėja. rolleyes.gif Visgi neradau juose jokių samanų, miško ar grybų g.gif Pirma šovusi mintis-asociacija - pyragas (tik labai saikingai saldus).

tedylee rašo: <...> The pepper note here doesn't smell like the ordinary pepper-featured perfumes. For me, it's not spicy at all. But you can still sense it, in a very moderate, smooth and balanced way. I think it's because there's milk and honey that calm the pepper note down but not making it disappear. Also, there's some soft sweetness.<...>
Atsakyti
Įkišiu ir savo nemokšišią trigrašį apie Poivre Piquant - kažkada gavau mėginuką ir buvau jų labai užsimaniusi, bet po kurio laiko persigalvojau - man juose kiek trūko stiprumo. Bet ką prisimenu, tai konkrečius juodus pipiriukus su pienu. Pipiriukai nestiprūs (smulkiai sumalti biggrin.gif ) ir nugesinti pienu. Gal net šiltu... Kad būtų labai saldūs, nepamenu, bet šiek tiek su saldumu turi būti, nes kitaip man nebūtų patikę... Apie grybus nebūčiau pagalvojusi, bet kai tai buvo įvardinta, pagalvojau, kad hmm - kažkas tokio panašaus galėjo sušmėžuoti...
Atsakyti
Keiko Mecheri Ume
Vieni labiausiai nustebinusių kvepalų... Pauosčiau tik mažulytį lašelį, bet labai gerai žinau, kad jeigu ir neįsigysiu, tai tikrai nepamiršiu.
Pirma mintis - rožės. Rožių kvepalai, saldžiam, vos ne gurmaniškam fone, pyraginės rožės (ne tos, kur nuo tortų, tikros, tik šalia pyragas keptas garuoja biggrin.gif ). Labai panašu į Christian Lacroix Tumulte... Paskaitau natas, paskaitau aprašymą ir... negaliu patikėti smile.gif Jokių rožių... čia pasirodo vaisinis šipras... Nieko sau... Dar negana to, taip kažkam kvepia pavasaris... Man tai - Kalėdos smile.gif smile.gif smile.gif. Per geras 15 min. neatpažįstamai pasikeitė, man patinka ir Tumulte, bet nepatinka panašumai. Tai šia prasme Une parodė savąjį veidą... Aikčiojau visą vakarą nuo neįprastų, man neatpažįstamų, negirdėtų natų - labiau gėlinės jos ar pyraginės, slyvinės ar prieskoninės, susipainiojusių, deja, nepavyko atrinkti. Reikėtų pauostyti žydinčią visteriją... Gal čia ji tokia man priimtinai saldi? O gal skonis mano taip kardinaliai keičiasi ir nejučiom patraukė saldėsiai? Nebežinau... Aišku tik viena - labai norėčiau tą kvapą pakartoti smile.gif.
Atsakyti
Bond No 9 The Scent Of Peace
Nuo ko čia pradėjus... Gal nuo to, kad kvepaluose su aiškia idėja ieškau savo tos idėjos supratimo... Neradau... Gal nuo to, kad keletas mano testuotų Bond 9 jau suformavo išankstinę nuostatą, kad net jeigu pats kvapas man nepatinka, tai galima pasigrožėti jo stiprybe, sklaida, kaita, nuo mažo lašeliuko pakvimpa viskas aplink... O gal nuo to, kad kiekvienoje iš esmės vykusioje kompanijoje pasitaiko nevykėlių... Visiška banalybė mano nosiai... Visiška... Iš pamatų sugriovė įsitikinimą, kad Bond'ai įdomūs smile.gif
Pradžia lyg primena D&G Anthology Le Bateleur 1, kvapas lengvas, bet nors šiek tiek maloniai prieskoningas, vėliau artėja prie D&G Light Blue... Susiraukiu... Paprastas, lengvas, nuobodus gaiviakas... Daugybę kartų uostas panašiose, tik pigesnėse formose... Gero pasakyti negaliu nieko, nes jam trūksto visko, ką aš apskritai vertinu kvepaluose pradedant savitumu baigiant patvarumu... Tvėriau aš juos turbūt 3 val... Erzinančiai aplink plaukiojo personos kutendamos nosį saldžiais debesėlių šleifais. Jaučiausi taip ne į temą pasikvėpinusi (kaip balta varna, o ne baltas balandis)... Galiausiai iš šito kvepalo linko tik tyli užuomina, kvepėjo vos vos juodaisiais serbentais... Kompočiuku, net ne uogiene... Aš jo beveik nejaučiu... Na gal kažkam taika ir ramybe kvepia vasara po serbentų krūmu... O gal taika, kaip vertybė suprantama ir įsisąmoninama tik tada, kai prarandama. Vadinasi gali ir nekvepėti arba kvepėti niekuo. Tą tiesiog reikia žinoti. Tebūnie... Aš nenoriu šiandien taip kvepėti... Tegyvuoja taika išoriniam pasauly, o mano vidinis pasaulis reikalauja kvepėti maištingai. Bent žiemą, bent prieš šventes. Kruopščiai nusiploviau riešus ir apsivanojau CK Obsession... Dabar man gerai biggrin.gif
Atsakyti
Rusma, po Tavo aprašymo, aš irgi jų nenorėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 12 30, 09:23)
... Visiška banalybė mano nosiai... Visiška... Iš pamatų sugriovė įsitikinimą, kad Bond'ai įdomūs smile.gif
Pradžia lyg primena D&G Anthology Le Bateleur 1, kvapas lengvas, bet nors šiek tiek maloniai prieskoningas, vėliau artėja prie D&G Light Blue... Susiraukiu... Paprastas, lengvas, nuobodus gaiviakas...

Pritariu kiekvienam tavo žodžiui. drinks_cheers.gif Labai nuvylė Bond No 9 kvapai, kurių dauguma kažkur uostyti, nieko išskirtinio, jokio cinkelio.
Man šis kvapas priminė Moschino I love love arba Funny kvapus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 30 gruodžio 2011 - 18:29