Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas -5

QUOTE(Pou @ 2011 02 13, 16:34)
Laba,
gal parasysiu visoms apie Pycnogenoli.

Picnogenolis yra antioksidantas. Gerina slapimo PH.

Mes geriam kitus antioksidantus: pirma Mycrohydrin, o dabar PH-Basic.
Tam tinka ir zalioji arbata, ir Ginko Biloba (pas ka ner epi) ir kt. antioksidantai.

Ir tikrai nesiruosiu pas jokias Lesinskienes eit. Is pradziu turi but diagnostika, bet TIKRAI ne pas psichoterapeutus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 02 15, 09:30)
Mes kai gulėjom, tai mano dar per mažas, bet oj kiek ten visko prisižiūrėjau-mačiau mergaite maždaug 4 metuku, kuri kolidoriuje gulejo ant grindu, voliojosi ir jas laize, o mama šalia jos stovejo ir maldavo,kad ji atsistotu, o jei pati bande pakelt,tai mergytė smarkiai klykt pradėdavo.

Pas mus būdavo tokie dalykai, ir ne vieną kartą... verysad.gif Dabar lyg nebebūna, bet bijau visiškai tai tvirtinti...

Cukrinukui siunčiame daug daug sveikatos balionėlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šiandien mūsų mažius po savaitės nebuvimo darželyje. O jau koks patenkintas thumbup.gif "tete ate, mama ate, jeikia pas (v)kakus: (L)ukas, Ta(d)tas, Matas, A®nas..." Tik strykt iš mašinos ir laiptais aukštyn į grupę lotuliukas.gif Darželyje dar Lietuvos šventė, spektakliukas - tai pasisekė vaikui. O grupiokas Lukas, toks labai išdykęs berniukas, maniškiui padeda nusirengti, tai aš tą Luką vis pagiriu - tai jau maniškiui vis į draugus taikosi rolleyes.gif
Na, žiūrėsim kokios bus nuotaikos, kai reiks pasiimti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 15 vasario 2011 - 16:14
QUOTE(Ice @ 2011 02 15, 16:05)
Pas mus būdavo tokie dalykai, ir ne vieną kartą... verysad.gif Dabar lyg nebebūna, bet bijau visiškai tai tvirtinti...

Cukrinukui siunčiame daug daug sveikatos balionėlių  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Šiandien mūsų mažius po savaitės nebuvimo darželyje. O jau koks patenkintas  thumbup.gif "tete ate, mama ate, jeikia pas (v)kakus: (L)ukas, Ta(d)tas, Matas, A®nas..." Tik strykt iš mašinos ir laiptais aukštyn į grupę  lotuliukas.gif Darželyje dar Lietuvos šventė, spektakliukas - tai pasisekė vaikui. O grupiokas Lukas, toks labai išdykęs berniukas, maniškiui padeda nusirengti, tai aš tą Luką vis pagiriu - tai jau maniškiui vis į draugus taikosi  rolleyes.gif
Na, žiūrėsim kokios bus nuotaikos, kai reiks pasiimti  rolleyes.gif

Kaip smagu - tavo vaikas tikrai labai socialus thumbup.gif Žiūrėk, Ice, a tik taviškis nebus iš tų vaikų ape kuriuos močiutės pasakoja "musu kaime buvo toks berniukas, kuris lyg niekur nieko pilnai kalbet pradėjo penkerių. smile.gif biggrin.gif
Mano vyras su darbu švęs Vasario 16- jiems ten rimta šventė. Taigi aš vėl vienišausiu su sūnum ir katinu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 15 vasario 2011 - 16:22
QUOTE(laguna11 @ 2011 02 14, 20:40)
sveikos mamytes,mes visgi isbuvome tik savaite VRC..nebejo visai su mazium susikalbeti,klykdavo saukdavo per uzsiemimus,krisdavo ant zemes,ko niekad gyvenime neesu maciusi pas ji verysad.gif  nebeistveriau siandien pati apsiverkiau ir paprasiau vaziuoti namo..visas isvadas gausime kita savaite pastu..grizo namo vel iprastas man vaikas,miega jau savo loveleje,pats pavalge,apsiramino zaisdamas su puodais ir neva kazka gamindamas..gal pasirodziau silpna,bet tie jo tokie rekimai baimes pilnom akim,kai isirezes tempdavo mane lauk..na is tokiu "uzsiemimu" vargu ar buvo naudos..
bijojau kad paskui visai nepradetu darzelio logopedes bijoti,kur siaip kasdien eina i uzsiemimus be pykciu..
dar is tikro gaila,kad su savo mama neesam super drauges,kai pasakiau jau kad griztam atsake kad "taip ir galvojau kad neisbusit issilepinot ir turit" doh.gif verysad.gif

gal tave paguos tai, kad retai kas supranta, kad tai ne lepinimas, tame tarpe ir artimieji, kad ir kaip tai skaudu, tu tikrai ne viena, bet niekis, mes suprantam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 02 15, 17:51)
gal tave paguos tai, kad retai kas supranta, kad tai ne lepinimas, tame tarpe ir artimieji, kad ir kaip tai skaudu, tu tikrai ne viena, bet niekis, mes suprantam 4u.gif

Cezi, aš jau turtinga. Mesk savo sąsk. nr. į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 02 15, 15:50)
Picnogenolis yra antioksidantas. Gerina slapimo PH.

Mes geriam kitus antioksidantus: pirma Mycrohydrin, o dabar PH-Basic.
Tam tinka ir zalioji arbata, ir Ginko Biloba (pas ka ner epi) ir kt. antioksidantai.

Ir tikrai nesiruosiu pas jokias  Lesinskienes eit. Is pradziu turi but diagnostika, bet TIKRAI  ne pas psichoterapeutus.  schmoll.gif

mirksiukas.gif bigsmile.gif blink.gif O kas tau siūlo pas ją eiti?
Mes ėjom pas ją po labai plačios diagnostikos Santorose ir KMUK'e.
Jei tu apie Pycnogenolį, tai man keletas mamų parašė į e-mailą, tad kad neatsakinėti to pačio, parašiau čia.
Ir mes negėrėm jo nuo autizmo, mes gėrėm jį nuimti hiperaktyvumą ir padidinti dėmesio koncentraciją.

O dėl ėjimo... Gal vis tik ir vertėtų tau pas ją nueiti.

Susivėliau. Einu arbatos gert. Melisų lotuliukas.gif
Atsakyti
oi merginos doh.gif koks bajeris šiandien buvo doh.gif

nueinu pas gydytoją atsisakymo dėl skiepų rašyt, sakau nesuprantu kam jam reikia, nes nuo stablibgės ir difterijos tik 16m turi skiepyt, tada seselė susimastė. pradėjo kratyt dokumentus, galiausiai išsiaiškinom, kad čia visai ne maniškiui reikia, tik vaikui su tokiu pat vardu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 02 15, 18:41)
oi merginos doh.gif  koks bajeris šiandien buvo doh.gif

nueinu pas gydytoją atsisakymo dėl skiepų rašyt, sakau nesuprantu kam jam reikia, nes nuo stablibgės ir difterijos tik 16m turi skiepyt, tada seselė susimastė. pradėjo kratyt dokumentus, galiausiai išsiaiškinom, kad čia visai ne maniškiui reikia, tik vaikui su tokiu pat vardu doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O mes gryzom is LOR - stojom i eile salint adenoidams doh.gif
Atsakyti
Pou, AŽ dėžutę atsilaisvink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 02 15, 19:11)
Pou, AŽ dėžutę atsilaisvink smile.gif

lens.gif listen.gif Jau smile.gif
Atsakyti
He he he, vistiek gi pasigirsiu, nesupykit. smile.gif
Cezi padaro laaaabaaaaiii gražias seges. Ačiū jai. thumbup.gif