Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas -5

QUOTE(euphoria_mi @ 2011 02 15, 19:45)
He he he, vistiek gi pasigirsiu, nesupykit. smile.gif
Cezi padaro laaaabaaaaiii gražias seges. Ačiū jai. thumbup.gif
Cezi-gal ir gerai, kad vietoj buhalterijos pasirinkai juvelyriką. smile.gif

Galesi pasidabinus pasirodyt 4u.gif O man padare nuostabu pakabuti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 02 15, 19:51)
Galesi pasidabinus pasirodyt  4u.gif O man padare nuostabu pakabuti  wub.gif

Man padarė segę, mano draugei- ženkliuką, tai kada nors būtinai pasidemonstruosim thumbup.gif Tikiuosi ir tavo papuošaliuką pamatyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 02 15, 19:54)
Man padarė segę, mano draugei- ženkliuką, tai kada nors būtinai pasidemonstruosim thumbup.gif Tikiuosi ir tavo papuošaliuką pamatyti thumbup.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 02 15, 19:41)
oi merginos doh.gif  koks bajeris šiandien buvo doh.gif

nueinu pas gydytoją atsisakymo dėl skiepų rašyt, sakau nesuprantu kam jam reikia, nes nuo stablibgės ir difterijos tik 16m turi skiepyt, tada seselė susimastė. pradėjo kratyt dokumentus, galiausiai išsiaiškinom, kad čia visai ne maniškiui reikia, tik vaikui su tokiu pat vardu doh.gif

Man tai nejuokinga schmoll.gif , gerai, kad išsiaiškinai.Tave turėtų be eilės už tokią klaidą aptarnauti.
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 02 15, 18:51)
gal tave paguos tai, kad retai kas supranta, kad tai ne lepinimas, tame tarpe ir artimieji, kad ir kaip tai skaudu, tu tikrai ne viena, bet niekis, mes suprantam 4u.gif

aciukas 4u.gif
o as rytoj eisiu su draugem pasisedeti,vyrai mano didysis ir mazasis zada abu graziai draugauti ir isleisti mama atsikvepti.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 02 15, 19:25)
O dėl ėjimo... Gal vis tik ir vertėtų tau pas ją nueiti.

Eiciau tik jei JI man moketu ir klausytis noretu. hihihi.gif
Atsakyti
ehehei, kokios dar sagės, kokie pakabukai? rolleyes.gif prašom greit fotografuoti ir parodyti - foto įdėti į mūsų albumėlį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 02 15, 21:52)
Eiciau tik jei JI man moketu ir klausytis noretu.  hihihi.gif

Na nebūk tu tokia kategoriška. Lesinskienė tikrai autoritetas ir savos srities specas. Norėčiau ir aš savoj srity tiek pasiekti, kiek ji savojoj.

O siūlau tau pas ją nueiti ne šiaip, traukdama tave per dantį, o išties - tu tiek prikaupei informacijos, manau, kad ji tau padėtų viską apdoroti. Ji juk konsultuoja ne tik privačiai, bet ir VRC. O ir šiaip, padėtų ji manau. Per daug tu užsiciklinai tame autizme ir panacėjos radime. Neperdek.

Peace 4u.gif

Ice, kai tik gausiu, iškart parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 02 15, 23:02)
Na nebūk tu tokia kategoriška. Lesinskienė tikrai autoritetas ir savos srities specas. Norėčiau ir aš savoj srity tiek pasiekti, kiek ji savojoj.

O siūlau tau pas ją nueiti ne šiaip, traukdama tave per dantį, o išties - tu tiek prikaupei informacijos, manau, kad ji tau padėtų viską apdoroti. Ji juk konsultuoja ne tik privačiai, bet ir VRC. O ir šiaip, padėtų ji manau. Per daug tu užsiciklinai tame autizme ir panacėjos radime. Neperdek.

Kam man ji? Sis "autoritetas" Santorose po pavasario konsiliumo nepatingejo is uz uzkampio palaukti kol mano mama is WC iseis doh.gif lotuliukas.gif ir pasakyti jai kad man (jos dukrai) reikia pasigydyti. stupid.gif stupid.gif stupid.gif Ja varyt reikia is siu pareigu uz tarnybines etikos pazeidima. O jus dar siulot man moketi siai siukslei Lt? doh.gif Tegu apeina mano seima 2 km spinduliu, jei nenori nemalonumu ant savo galvos. cool.gif
Labai "geras" pavyzdys si Lesinskiene kai tevai is nevilties neturi kur Lt kloti, o "autoritetas" tuo naudojasi. Mano vaikus GYDO siuo metu gerokai saziningesni zmones ir as pati. O informacija apie papildu vartojima suteikia NEMOKAMAI geri zmones, kitu autistu tevai is ivairiu pasaulio saliu.
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 02 15, 21:55)
ehehei, kokios dar sagės, kokie pakabukai?  rolleyes.gif prašom greit fotografuoti ir parodyti - foto įdėti į mūsų albumėlį  mirksiukas.gif

Na, aš neturiu prisijungimo prie albumo (matyt, dar nenusipelniau doh.gif ) smile.gif

Labas rytas.
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
oi pliurpsės, liaubsinat, nors dar nematėt smile.gif gal gyvai jie jum visai nepatiks sad.gif ir gausiu tada lupt nuo jūsų
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 02 15, 22:35)
Kam man ji?  Sis "autoritetas" Santorose po pavasario konsiliumo nepatingejo is uz uzkampio palaukti kol mano mama is WC iseis  doh.gif  lotuliukas.gif  ir pasakyti jai kad man (jos dukrai) reikia pasigydyti.  stupid.gif  stupid.gif  stupid.gif Ja varyt reikia is siu pareigu uz tarnybines etikos pazeidima. O jus dar siulot man moketi siai siukslei Lt?  doh.gif Tegu apeina mano seima 2 km spinduliu, jei nenori nemalonumu ant savo galvos.  cool.gif
Labai "geras" pavyzdys si Lesinskiene kai tevai is nevilties neturi kur Lt kloti, o "autoritetas" tuo naudojasi. Mano vaikus GYDO siuo metu gerokai saziningesni zmones ir as pati. O informacija apie papildu vartojima suteikia NEMOKAMAI geri zmones, kitu autistu tevai is ivairiu pasaulio saliu.

Išaiškėjus tokiems faktams, viešai skelbiu apie pasikeitusį požiūrį į tave. Aš labai rimtai ir be ironijos.

Kviečiu ir visas kitas taip pasielgti, kurios tikisi tolerancijos savo vaikam.

Sviesioji, tikiuosi taikos 000189.gif. Supratau, kad tau nuorodų ir visokių "gydymo" būdų kėlimas į temą "Autizmas" kelia begalinį norą tam priešintis, tai turbūt normalu.
Bet tam galima rast išeitį. Tiesiog "paste" "copy" principu mes galim jas ten perkelt 4u.gif arba prašyt moderatorės smile.gif ar tinka tau toks variantas ?
Papildyta:
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 02 16, 08:17)
Na, aš neturiu prisijungimo prie albumo (matyt, dar nenusipelniau doh.gif ) smile.gif

Labas rytas.
user posted imageuser posted imageuser posted image

matyt lotuliukas.gif o aš nenusipelniau, nes žiopla doh.gif prisimenu, kad toks buvo, bet nei kaip ten patekti, nei kaip prisijungti nepamenu doh.gif
Atsakyti