Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas -5

QUOTE(maliukas @ 2011 02 22, 13:25)
Šiandien mažius prašosi tėčio, kad leistų prie kompo.
Tėtis klausia: "kam tau tas kompas?"
Vaikas atsako: "mano gyvenimas žymiai pagerėja prie kompo". lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

oi tie šnekučiai lotuliukas.gif

mes čia kurį vakarą smaguriavom saldainiais su brendžiu ir mazgius išsiprašė
- fuuuiiii, šnapsaaaasssss, fuuuuiiiiii, fuuuuiiiii. duok dar.
lužom su tėvu abu lotuliukas.gif
Atsakyti
Jokūbas priešia ratais. Spalvina atidžiai tik smulkias detales: taškiukus ant suknutės, gėlės kotelį...
Atsakyti
T labiausia megsta piesto su dazais, matau kaip nurimsta bepiesdamas.. Jam tai tikra terapija, tik paskui man darbo valyt viska..
Po dazu pagal megstamuma - flamasteriai, tik paskui piestukai. O kreideles nepatinka... Ai, dar su magnetine lenta kartais megsta papiest..

user posted image
Atsakyti
bet jis nelaiko taisyklingai teptuko blush2.gif , reiktu iskart mokint gerai - nes permokint sunkiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 22, 21:45)
bet jis nelaiko taisyklingai teptuko blush2.gif , reiktu iskart mokint gerai - nes permokint sunkiau unsure.gif

tas tiesa, bet pvz. kad ir mūsų atveju, jei pasireiškia bent menkiausias noras papiešti (o tas buvo gal tik praeitą vasarą...) - aš jau džiūgauju be galo, nes jau jis atsisėda piešti, o kaip laiko teptuką, man jau kaip ir nebesvarbu (nors iš tikrųjų tai žinau, kad svarbu), nes jei dar ir teptuką bandau taisyti, tai vyksta jo šveitimas tolyn ir visa piešimo procedūra baigiasi verysad.gif pasidžiaugiu nors keliomis minutėmis, kai vaikas mirko teptuką į vandenuką ir dažus, nors ir blogai teptuką laikydamas...

ruttela, tavo dailininkas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 22 vasario 2011 - 22:08
QUOTE(Ice @ 2011 02 22, 22:07)
tas tiesa, bet pvz. kad ir mūsų atveju, jei pasireiškia bent menkiausias noras papiešti (o tas buvo gal tik praeitą vasarą...) - aš jau džiūgauju be galo, nes jau jis atsisėda piešti, o kaip laiko teptuką, man jau kaip ir nebesvarbu (nors iš tikrųjų tai žinau, kad svarbu), nes jei dar ir teptuką bandau taisyti, tai vyksta jo šveitimas tolyn ir visa piešimo procedūra baigiasi  verysad.gif pasidžiaugiu nors keliomis minutėmis, kai vaikas mirko teptuką į vandenuką ir dažus, nors ir blogai teptuką laikydamas...

suprantu mirksiukas.gif
o nebandet duot piest be teptuko - o rankytem, arba kempine - negadins rankytes o ir rezultatas lengviau bus pasiekiamas (mums tas neveike - nes nesvaru doh.gif )
Atsakyti
Taip, toj nuotraukoj neteisingai laiko (cia jam 3m), bet dabar jau ismokes teisingai paimt.. Nors kai uzeina noras išsiliet ant lapo, tai paima netaisyklingai ir stipriai daužo, pridarydamas daug taškų..
Atsakyti
QUOTE(ruttela @ 2011 02 23, 10:05)
Taip, toj nuotraukoj neteisingai laiko (cia jam 3m), bet dabar jau ismokes teisingai paimt.. Nors kai uzeina noras išsiliet ant lapo, tai paima netaisyklingai ir stipriai daužo, pridarydamas daug taškų..

tada suprantama - viskas ok, matyt daraus panasi i mokytoja, nes jei matau kas negerai - butina pakomentuot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Nuvedžiau mažąjį išdykėlį "pas kakus". Nu baisiai negražiai skamba doh.gif , bet čia reiškia "pas vaikus" tongue.gif
Papildyta:
Tiesa, vakar išgirdau "tu mano mama" wub.gif Ir dar su pirštuku rodė i mane "cia mama" ir sau į pilvą "cia Jonas" wub.gif
bet va kai ko prašo, vis tiek kreipiasi "aukakania" (auklėtoja) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 23 vasario 2011 - 10:42
QUOTE(Ice @ 2011 02 23, 10:35)
Labas rytas

Nuvedžiau mažąjį išdykėlį "pas kakus". Nu baisiai negražiai skamba doh.gif , bet čia reiškia "pas vaikus"  tongue.gif
Papildyta:
Tiesa, vakar išgirdau "tu mano mama"  wub.gif Ir dar su pirštuku rodė i mane "cia mama" ir sau į pilvą "cia Jonas"  wub.gif
bet va kai ko prašo, vis tiek kreipiasi "aukakania" (auklėtoja)  g.gif

mums budavo atvirksciai - kreipdavos i i visus Mama doh.gif , ar tai tete, ar senelis, ar aukletoja - visi mama jei jai koks reikalas unsure.gif Dabar jau atsirenka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 22, 12:04)
Ai dar - pasirodo jis ir ikure VRC...

Oi, ten tas Puras...toks pagyvenes vyriskis. Tyliai ramiai sau tunoje kampe kai dalyvavau ne savo iniciatyva VRC (cia kai su dukra gulejau) ir Santorose surengtose komisijose (cia dar viena komisija buvo, ne ta kur pasakojau). Ir zodzio neistare. Zinau tik kad dalyvavo, nes pristate ji. Matyt nori ramiai pensijos sulaukti.

O siaip tai VRC - kontora, kuri tik suvartoja mokesciu moketoju pinigus. Realios naudos is jos NERA. Bet cia mano asmenine nuomone. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 23 vasario 2011 - 11:22
Labas rytas,
o jūs nebenorit, nebeplanuojat kurti kokios asociacijos, kuri vienija žmones su AS/autizmu, jų šeimas, ar kursit tik asociaciją autistų tėvams? Jei pirmas variantas, tai noriu prisidėt prie kūrimo, jei antras, tai man teks palaukt, kol susilauksiu vaikų smile.gif
Atsakyti