Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas -5

[quote=jjjolanta,2011 02 28, 16:04]
[quote=linabalt,2011 02 28, 12:45]

Prisipazinsiu, kad esu labai pasimetusi tarp programu, mokyklu ir kt.
Kovo 24 vesiu i PPT, tai matysiu ka sakys.
Pimiausia problema matau tame, kad ji isleidau i mokykla. Jam su raidos ir kalbos sutrikimais butu buve geriau eiti beveik 8 m. Deja,Lietuvos istatymai musu vaikams nepalankus.
Praeita savaite jam dare intelekto tyrima, tai 64. Palyginus su pernai metais, tai kazkur jis padare pazanga, kai kur ne, bet tada buvo 69.
Del mokymo, tai jis turi modifikuota, bet jam sunku. Mano supratimu, jam turbut geriausia butu gal namu mokymas, nes mokytoja, logopede ar vaikai jam autoritetas, o mama kartais.
Siaip jis savarankiskas, pats keliasi i mokykla, pasidaro kazka nesunkaus valgyti. Sugeba vienas nueiti i mokykla, netgi autobusu grizo ir namie pabuvo vienas (aisku kolkas dar nepraktikuojam tokiu dalyku).
Labai pastabus, pvz. nepasakos ka ismoko mokykloje, bet visada pasakys kokia mergaite turi naujus akinukus, ar atejo su nauja suknele:)))
[/quote]
Aš saviškį į pirmą klasę išleidau 8 metų, nuvedžiau į PPT, pateikiau VRC rekomendacijas ir mums leido paruošiamojoje klasėje būti du kartus. Iš pradžių- darželyje, kadangi ten buvo išleistuvės į mokyklą, tada aš jį nuvedžiau į mokyklos paruošiamąją klasęthumbup.gif .
Atsakyti
Ziuriu mano merginai sedint WC kazkokios kurybines čakros atsiveria - sios dienos repertuare:

Ragana deda dukrele i sriuuuuu uba, i sriuuuu uba
valgyk mamyte dukreee ele, dukreee ele.
ar skani ta sriubyyy yte sriubyyy yte
kuria valgai tu mamyy yte, mamyyyte.

Tau mano mamyte, skaniausia skaniausia sriubyte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 01, 14:38)

super lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Biufka @ 2011 03 01, 13:08)
Skyrė dviems metams, na, bent taip sakė, kad skirs tokiam laikotarpiui. Dokumentų dar neatsiuntė, žadėjo per dvi savaites, - antroji savaitė jau rytoj įpusės.

o kokius dokumentus pristatet i komisija.kas ruose dokumnetus i NDNT?

QUOTE(Kriiste @ 2011 03 01, 15:38)
Ziuriu mano merginai sedint WC kazkokios kurybines čakros atsiveria - sios dienos repertuare:

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 03 01, 14:52)
o kokius dokumentus pristatet i komisija.kas ruose dokumnetus i NDNT?

Dokumentus Į NDNT ruošė mūsų miesto Psichinės sveikatos centro vaikų psichiatrė.
Reikėjo:
iš seniūnijos paimti pažymą apie mano ir vaiko deklaruotą gyvenąmą vietą, taip pat sesniūno užtvirtintų mano paso ir vaiko gimimo liudijimo kopijų,
pediatrės išrašo apie vaiko sveikatos būklę (nepamenu, atrodo, kad tas dokumentas liko kortelėje, o psichiatrė tiesiog perrašė į savo išvadas ir pediatrės išvadas, kaip tik buvo neseniai padaryti vaikui dar ir kraujo bei šlapimo tyrimai),
LOR ir oftalmologo išvadų apie jo klausą ir regėjimą,
VRC išvadų kopijos (tos visos išvados buvo nukopijuotos, psichiatrė jas patvirtino savo antspauduku).
Taip pat buvo Psichinės sveikatos centro psichologės įrašai.
Atsakyti

thumbup.gif Nu šaunuolė thumbup.gif

Cezi-taip, gavau, maciau, esu be galo patenkinta. Ir nesitikek, kad rasysiu tau i AZ, nes noriu tave viešai pagirt, kad esi tikra auksaranke thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 01 kovo 2011 - 18:24
Gal viešai ir parodysit? ax.gif
Atsakyti

oi čia jau baisi blink.gif
Papildyta:
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 03 01, 18:23)
thumbup.gif Nu šaunuolė thumbup.gif

Cezi-taip, gavau, maciau, esu be galo patenkinta. Ir nesitikek, kad rasysiu tau i AZ, nes noriu tave viešai pagirt, kad esi tikra auksaranke thumbup.gif

nu ir sėdžiu sau raudona blush2.gif palauk pradės akytės byrėt doh.gif tada dar netaip raudonuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 03 01, 19:41)

guodzia tik tai - kad ji nesieja sito su tuo - apie ka dainuoja blush2.gif siaip ji nesieja nieko - nei pasaku, apsakymu su tikrove - gal todel ju ir neklauso, nesupranta schmoll.gif
Atsakyti

o man gražu.
Kad šneka.
Kad fantazuoja.
kad eiliuoja.
kad melodiją pritaiko ir t.t.
Atsakyti
Niu ką...o mes draugiškai abu sergame verysad.gif praeitą sav. MB sirgo, o dabar jau mes verysad.gif panašu, kad gripas...
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 03 01, 18:59)
Gal viešai ir parodysit?  ax.gif

MANO SEGE

user posted image

MANO DRAUGES SEGE (MODELIUKASI, KAIP MATOT, SKOLINTAS IS CUKRINUKO mirksiukas.gif )
user posted image

Papildyta:

nu ir sėdžiu sau raudona blush2.gif  palauk pradės akytės byrėt doh.gif  tada dar netaip raudonuosiu doh.gif

Gausi paštu atgal ir sulipinsi thumbup.gif

QUOTE(Ice @ 2011 03 01, 23:49)
Niu ką...o mes draugiškai abu sergame  verysad.gif praeitą sav. MB sirgo, o dabar jau mes  verysad.gif panašu, kad gripas...

Vargšiukai-laikykitės 4u.gif
Atsakyti