[quote=linabalt,2011 02 28, 12:45]
Prisipazinsiu, kad esu labai pasimetusi tarp programu, mokyklu ir kt.
Kovo 24 vesiu i PPT, tai matysiu ka sakys.
Pimiausia problema matau tame, kad ji isleidau i mokykla. Jam su raidos ir kalbos sutrikimais butu buve geriau eiti beveik 8 m. Deja,Lietuvos istatymai musu vaikams nepalankus.
Praeita savaite jam dare intelekto tyrima, tai 64. Palyginus su pernai metais, tai kazkur jis padare pazanga, kai kur ne, bet tada buvo 69.
Del mokymo, tai jis turi modifikuota, bet jam sunku. Mano supratimu, jam turbut geriausia butu gal namu mokymas, nes mokytoja, logopede ar vaikai jam autoritetas, o mama kartais.
Siaip jis savarankiskas, pats keliasi i mokykla, pasidaro kazka nesunkaus valgyti. Sugeba vienas nueiti i mokykla, netgi autobusu grizo ir namie pabuvo vienas (aisku kolkas dar nepraktikuojam tokiu dalyku).
Labai pastabus, pvz. nepasakos ka ismoko mokykloje, bet visada pasakys kokia mergaite turi naujus akinukus, ar atejo su nauja suknele:)))
[/quote]
Aš saviškį į pirmą klasę išleidau 8 metų, nuvedžiau į PPT, pateikiau VRC rekomendacijas ir mums leido paruošiamojoje klasėje būti du kartus. Iš pradžių- darželyje, kadangi ten buvo išleistuvės į mokyklą, tada aš jį nuvedžiau į mokyklos paruošiamąją klasę