Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 02 21, 17:23)
Dabar šiek tiek pabūsiu blondine, ir paprašysiu "ne į temą", jei kuri kur nors užmatysit ką nors apie skandinaviško sodo dizainą, įmeskit nuorodas bent į a. ž. - būsiu labai dėkinga... Norėtųsi, kad tiek namo interjeras, tiek eksterjeras neiškristų iš bendro aplinkos konteksto.

Turejau daug zurnalu Mano namai (gal ir dabar kur yra g.gif ), nuo 1994 metu, tai tais laikas siame zurnale buvo daugybe skandinavisko interjero pavyzdziu, sodu, receptu... viskas skandinaviska iki kaulu smegenu biggrin.gif Jei butu galimybe pavartyti si zurnala tu senesniu metu, tai labai rekomenduoju.
Atsakyti
vėl atlekiu konsultacijai su savo laiptais doh.gif kur pažymėta raudonai, MB siūlo iškalti laukan, kad būtų atvira blink.gif nežinau nežinau...jau buvau sugalvojus rimtai dažyti baltai laiptus, o dabar jei išplaks tas vietas, kaip atrodys jie balti - kaip kopėčios unsure.gif kąąą daryyyyyt????? jau tos lentikes laiptinėje yra baltos...gražios...

mergiukai, greit šaukit, o tai MB su kūju pareis tuoj , o aš blaškausi wacko.gif iš vienos pusės gerai būtų - koridorius nedidelis yr, tai būtų šviesiau, bet bijau kad nesigautų kopėčios frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 21 vasario 2011 - 19:22
QUOTE(fishke @ 2011 02 21, 21:20)
vėl atlekiu konsultacijai su savo laiptais  doh.gif kur pažymėta raudonai, MB siūlo iškalti laukan, kad būtų atvira  blink.gif nežinau nežinau...jau buvau sugalvojus rimtai dažyti baltai laiptus, o dabar jei išplaks tas vietas, kaip atrodys jie balti - kaip kopėčios  unsure.gif kąąą daryyyyyt????? jau tos lentikes laiptinėje yra baltos...gražios...

mergiukai, greit šaukit, o tai MB su kūju pareis tuoj , o aš blaškausi  wacko.gif iš vienos pusės gerai būtų - koridorius nedidelis yr, tai būtų šviesiau, bet bijau kad nesigautų kopėčios  frusty.gif
tegul baigia darbus, nes bus pusiau lupta, pusiau skusta. laiptai buna arba atviri, arba uzdari, o jusu tada prie kuriu bus? ir kokia jau nerealia sviesa tos dvi lentikes isimtos paskleis?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 02 21, 20:42)
tegul baigia darbus, nes bus pusiau lupta, pusiau skusta.  laiptai buna arba atviri, arba uzdari,  o jusu tada prie kuriu bus? ir kokia jau nerealia sviesa tos dvi lentikes isimtos paskleis?

ne ne, ne taip supratot - visų laiptų tą dalį lups laukan biggrin.gif visi būtų atviri g.gif nu žinau - atviri..uždari...bet būtent atviri ir balti kaip?
Atsakyti
tai taip suprantu visas apatines iškaltų... g.gif nemanau, kad jeigu balta tai atrodys kaip kopėčios smile.gif O šviesa tai yra labai svarbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 02 21, 19:45)
visų laiptų tą dalį lups laukan 

Plonos tos lentelės atrodo unsure.gif, jei nebus atramų, ar nesuluš rimtesniam svoriui atsistojus ar tiesiog stipriai...
Atsakyti
ir šiolaikiškiau mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(LT saulele @ 2011 02 21, 20:47)
Plonos tos lentelės atrodo  unsure.gif, jei nebus atramų, ar nesuluš rimtesniam svoriui atsistojus ar tiesiog stipriai...

va va geras pastebėjimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2011 02 21, 20:47)
Plonos tos lentelės atrodo  unsure.gif, jei nebus atramų, ar nesuluš rimtesniam svoriui atsistojus ar tiesiog stipriai...

šiaip tai ta sienelė nelaikė visiškai, prilaikymo fukncijos neatliko unsure.gif blyn, bet pasėjot nerimo ... pakopa tik 3,5 cm unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 21 vasario 2011 - 19:57
QUOTE(fishke @ 2011 02 21, 19:54)
šiaip tai ta sienelė nelaikė visiškai, prilaikymo fukncijos neatliko  unsure.gif

vistiek amortizavosi į ją ir nejudėjo... Aš čia grynai iš praktikos šneku, nes esam sulaužę sofų, lovų groteles kelias ir ne kokias pigiausias anaiptol schmoll.gif ir ne svoriu schmoll.gif, paskutinės lūžo, kai vaikas (vos aštuoniolikos kg.) staigiai sėdo, na kaip aš juokiuos smūginiu būdu, ne šoko, o tiesiog stipriai sėdo ant savo lovos ir prasmego.. Didelės lovos taip pat lūžo, kai su vaiku bežaidžiant užgriuvo ant lovos, nors šiaip gi daug didesnis svoris susikrausto ir nieko, taip ir su laiptas, jei staigiai stojant, kad atlaikytų, nors su tokiom plonom tai saugiau nesijausčiau, nors ir tvirta būtų blush2.gif, nes neatrodo jos ir įleistos į šoninius rėmus, o tiesiog prikaltos, prigręžtos g.gif

Jei norisi išbandyt, tai lai iškala vieną iš abiejų pusių (tiek viršuj, tiek apačioj) kur neaukštai ir pašokinėja biggrin.gif, gi nebus daug darbo pritaisyt, jei nutarsit, kad neverta griaut. Nors tokiuose plonose man būtų ir sunku įžvelgt grožį blush2.gif, tuo labiau, kad pasimatys visi nelygumai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2011 02 21, 21:07)
nes neatrodo jos ir įleistos į šoninius rėmus, o tiesiog prikaltos, prigręžtos  g.gif 

įleistos abiejose pusėse ... otboi viskas, viena pakopa įtartina, įskilusi...
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 02 20, 19:59)
na kad medinių grindų tai jau nebesudėsi... ar ne?  g.gif bet ir šiaip mus atrodo per daug brangu  ax.gif

Na jei per brangu tai suprantu, bet siaip tai galima ir medines deti...ir laminata, ir liejamus, bet ka..tiesiog plyteles geriausiai ikaista, bet cia nereiskia kad medines bys saltos ir neatiduos silumos, tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 02 21, 21:34)
įleistos abiejose pusėse ... otboi viskas, viena pakopa įtartina, įskilusi...

na bet dar pataisoma? ar jau sugadinta visiškai? blink.gif

O RENATA dėl grindų, ta juk pvz medis nuo šilumos traukiasi. pas mus, kad ir su radiatoriais, bet per šildymo sezoną tarpai padidėja, o kai šildomos grindys, tai išvis nelabai įsivaizduoju. g.gif kad laminatą tai jau žinau, kad galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 21 vasario 2011 - 21:23