Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 02 20, 20:12)
Internete radau neblogą skandinaviškų baldų svetainę - www.skano.com (įdomu, kokios kainos ten...) smile.gif

Skano knygu spinta mano svajone cool.gif nemazai ju baldeliu galima ir gyvai pamatyti, bent jau Kaune Artyje ekspozicija tikrai nemaza. Bet jau kainos ten blink.gif doh.gif mums visiskai neikandamos...
Atsakyti
Ačiū, reikės pasidairyti...

Papildyta:
QUOTE(Svarstykle @ 2011 02 20, 21:28)
Skano knygu spinta mano svajone cool.gif  nemazai ju baldeliu galima ir gyvai pamatyti, bent jau Kaune Artyje ekspozicija tikrai nemaza. Bet jau kainos ten blink.gif  doh.gif  mums visiskai neikandamos...

Na, mūsų šeimos vizija apie baldus, kiek paprastesnė... jei neišeis kažkokių nusipirkti iš IKEA, tuomet kai pagimdysiu raitosiuosi rankoves ir pirksim dėvėtus baldus, kuriuos atnaujinsiu pati...seniai apie tai svajojau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 20 vasario 2011 - 20:32
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 02 20, 21:31)

Papildyta:
Na, mūsų šeimos vizija apie baldus, kiek paprastesnė... jei neišeis kažkokių nusipirkti iš IKEA, tuomet kai pagimdysiu raitosiuosi rankoves ir pirksim dėvėtus baldus, kuriuos atnaujinsiu pati...seniai apie tai svajojau...

mūsų vizija irgi panaši mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 02 20, 20:16)
na žinokit dabar paskaitinėjau Laminato temoj (juk SM gali rasti atsiliepimų apie viską  mirksiukas.gif ) tai labai geri atsiliepimai apie ALLOC laminatą. sako ir nekaukši, ir nesielektrina, ir drėgmei atsparus, ir ant šildomų grindų galima dėti  smile.gif tai va pradžiugino mane supermamos  thumbup.gif

o apibendrinant tai mano pozicija šiuo metu tokia: gražiausia neabejotinai yra natūralios medinės grindys, tačiau jeigu praktiškumo ir kainos atžvilgiu laminuotos grindys pasirodys patrauklesnės aš nebūsiu prieš...  4u.gif

Mano nuomonė, kad ir kokias grindis bepasirinktumėte, visos jos turės savų pliusų ir minusų smile.gif
Čia panašiai kaip su rūbais - vienos renkasi šilkinius apatinius, kitos mėgsta kokybiškus sintetinius (pvz., nemažai SM forume Victoria secret gerbėjų), kitos - pripažįsta tik medvilninius smile.gif Visoms to paties daikto nepripirši... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yali @ 2011 02 20, 21:59)
Mano nuomonė, kad ir kokias grindis bepasirinktumėte, visos jos turės savų pliusų ir minusų  smile.gif 
Visoms to paties daikto nepripirši...  smile.gif

Labai teisingi žodžiai... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(yali @ 2011 02 20, 21:59)
Mano nuomonė, kad ir kokias grindis bepasirinktumėte, visos jos turės savų pliusų ir minusų  smile.gif 
Čia panašiai kaip su rūbais - vienos renkasi šilkinius apatinius, kitos mėgsta kokybiškus sintetinius (pvz., nemažai SM forume Victoria secret gerbėjų), kitos - pripažįsta tik medvilninius  smile.gif Visoms to paties daikto nepripirši...  smile.gif

lotuliukas.gif geras palyginimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 02 20, 20:31)

Papildyta:

butent taip ir pas mus yra - is ivairiu kampeliu surankioti senoviniai daikteliai, savom rankom atnaujinti ir mums labai mieli wub.gif bet knygu spinta toks isskirtinis baldas, kuri ne taip lengva rasti, o atvirose lentynose knygu nebenorim laikyt, nes labai dulka. rimciausia iki siol matyta knygu spinta yra Skano, uztat ji ir yra svajonese ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2011 02 20, 22:44)
butent taip ir pas mus yra - is ivairiu kampeliu surankioti senoviniai daikteliai, savom rankom atnaujinti ir mums labai mieli wub.gif  bet knygu spinta toks isskirtinis baldas, kuri ne taip lengva rasti, o atvirose lentynose knygu nebenorim laikyt, nes labai dulka. rimciausia iki siol matyta knygu spinta yra Skano, uztat ji ir yra svajonese ax.gif

o gal gali įdėti foto tos spintos g.gif ir kokia kaina maždaug jos būtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 20 vasario 2011 - 22:00
QUOTE(memelietė @ 2011 02 20, 21:59)
o gal gali įdėti foto tos spintos  g.gif ir kokia kaina maždaug jos būtų?

keletas knygu spintu nuotrauku, spalva gali buti kitokia (paletej 8 spalvos). Visa knygu spinta susideda is atskiru daliu (lentynu, cokolo, lubu ir kampu), todel galima susiformuoti norimo dydzio ir formos. Kiekvienas elementas kainuoja atskirai, todel bendra kaina sunku pasakyti. Mums reikalingu ismatavimu spintos kaina buvo apie 25.000 lt verysad.gif
biblioteka wub.gif
user posted image

user posted image

Lentynas galima ivairiai pritaikyti interjere, pvz.
user posted image
Atsakyti
Aš irgi žaviuosi tokiomis lentynomis, bet manau, galima "išsisukti" paprasčiau - tiesiog reikia nusipirkti kokią padoresnę lentyną/as (gal natūralaus medžio) ir pas kokį meistrą užsakyti lentynos apvadus ("plintusiukus") - paskui ją nudažyt norima spalva (na, gal duris dar įtaisyt) - ir prašom, pigesnis lentynos variantas...
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 02 19, 23:19)
radau TAPETUOTUS laiptus biggrin.gif

bigsmile.gif

memelietė, židinio imitacija man nlb blush2.gif
Atsakyti
oho kaina tikrai didžiulė blink.gif
man tai irgi atrodo galima pigiau išsisukti smile.gif ir man tai nėra tokia jau labai kažkokia g.gif be abejo gal gyvai kitaip. smile.gif gal pas kokius baldžius reiktų kreiptis, manau tikrai pigiau gautųsi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2011 02 21, 12:49)
bigsmile.gif

memelietė, židinio imitacija man nlb  blush2.gif

oj bet taip norėjau židinio cray.gif taip sunervojo kai pasakė, kad neišeis padaryti doh.gif tai galvojau su ta imitacija vis šis tas... ax.gif
Atsakyti