QUOTE(Cobre @ 2011 02 21, 15:22)
mes ir zvakes pleskinam pastoviai, na tik vasara gerokai maziau, ir zidinys pas mus bent jau kas antra vakara tikrai spragsi

Mums ir labai grazu, ir siluma mes tuo metu name mazinam iki naktinio minimumo, nes zidinukas neblogai isildo namus, nes ir i vaiku kambarius virsuje nuvesti ortakiai. O dar pas mus visas zidinys is akmenu, tai taip padarytas, kad ir tie akmenys ikaistu. tai jei nuo pietu iki nakties pakureni, tai sekancia diena iki pietu akmenys dar isile buna

taip, kad pas mus ne dekoro elementas
Tai gerai, kad pas jus ortakiais, mes irgi jeigu būtume galėję, taip būtume darę

O tie draugai tai pas mus šildosi tik su dujom arba katilu tai ir nekuria to židinio

man net pikta, kad tokio jaukumo atsisako
Papildyta:
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 02 21, 15:27)
Sutinu, kad plastikas atrodo pigiai, pasiūliau tik kaip mintį... Aš iš bėdos galiu "susitaikyti" su tokiu židiniu, tačiau laikui bėgant manau vis tiek ką nors sugalvočiau...
Mes jau beveik apsistojom, kad dėl grožio ir dėl praktiškumo - mums tiks - ketaus krosnelė, jų būna labai stilingų ir gražių. Į pigias nelabai vera žiūrėti, sako, geriausios yra norvegiškos, o jos tikrai nepigiai kainuoja... Jei reikia dėl ugnies ir šilumos - tai geriau rinktis didesniu stiklu, kurio neužgožia dekoro elementai...
tai aš irgi būčiau už, bet pas mus gaunasi ją statyti tik virtuvėj arba mini valgomajam. tai taip truputį be ryšio

na irgi dar svarstom, reikia su meistrais pasitart. jeigu ją statytume, tada katelinės nebereiktų įsirenginėt.