Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(memelietė @ 2011 02 28, 12:24)
tai mes daugiau dairomės po sendaikčius... kažkaip labiau patikima-jeigu dešimtmečius atlaikė, tai dar ir mums atitarnaus  mirksiukas.gif

Labai protingas sprendimas, pasidairyt po sendaikčius...

Mes savaitgalį šiek tiek pabimbinėjom po baldų parduotuves, tai mano akis te patraukė - www.venta.lt baldai, gaila, kad tai, ką mačiau nėra jų internetiniame puslapyje, buvo labai dailus virtuvės stalas su keturiomis kėdėmis, kurių pamušalas buvo su mėlynai-baltais langeliais ir taip pat buvo su raudonai-baltais langeliais... Atrodė super.... Tikrai, jei namai būtų sutvarkyti, pagalvočiau apie tokį variantą...

Ir dar užkliuvom už http://eqif.net/, kurie gamina baldus Skandinavijos rinkai, konsultantė minėjo, jog gali pagaminti pagal Jūsų piešinį thumbup.gif arba foto iš interneto...
Atsakyti
straipsnis apie paveikslų, nuotraukų kabinimą su gražiomis nuotraukomis į temą mirksiukas.gif

straipsnis
Atsakyti
Gal ka sudomins. Kiek suvokiu, tai norvegija.
http://rammealvor.blogspot.com/

Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2011 02 26, 14:49)
Reabilituosiu skandinavišką eksterjerą. Štai mūsiškis:
taip atrodė spalio pradžioje
sausis

Super thumbup.gif Labai labai grazu wub.gif Gaila, kad Norvegijoje apsilankiau, kai jau namo "dezute" stovejo ir tik tada supratau, kad tai yra TAI ko noriu, bet niekaip nemokejau architektui paaiskinti, nes apie stilius nesigaudziau ir nesidomejau doh.gif

QUOTE(Odilija5 @ 2011 02 26, 20:49)
Žiūriu į baltas virtuves ir taip gražu.  smile.gif O pati susiprojektavus ne baltą... Dabar pasigaminom tik spinteles ir stalviršį (be durelių), viskas labai šviesu. Durelės turėtų būti medžio masyvo - pilkai rudos. Pradedu bijot, ar žiūrėsis... Pripratau prie šviesumo.  g.gif  Nors tikiu, kad bus jauku.

O jei dureles dar nepagamintos, tai gal nevelu pakeisti uzsakyma? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2011 03 01, 15:40)
Super  thumbup.gif Labai labai grazu  wub.gif Gaila, kad Norvegijoje apsilankiau, kai jau namo "dezute" stovejo ir tik tada supratau, kad tai yra TAI ko noriu, bet niekaip nemokejau architektui paaiskinti, nes apie stilius nesigaudziau ir nesidomejau  doh.gif
O jei dureles dar nepagamintos, tai gal nevelu pakeisti uzsakyma?  smile.gif

Aš irgi labai norėjau pagirti Odilija5 už drąsa ir nebijojimą ryškių spalvų. Man super gražu. Ir vis sakiau, pasidalinsiu su jumis vieno namuko foto biggrin.gif

user posted image

Ir tuo pačiu norėčiau jūsų paklausti, merginos, kaip jūs manote, kaip žiūrėtųsi langai iš išorės pilkos spalvos rėmais? Ar labai niūrus vaizdas būtų?
Atsakyti
labai gražus namas wub.gif mes bandysim kažką išgaut iš plytinio namo... apkalsim jį lentutėm. va ir galvojam kokiom spalvom. man gražiausia balta, o MB tokios spalvos kaip nuotraukoj. tai ko gero taip ir bus, nes kai yra baltas fasadas turi būti langai kontrastingi, o pas mus balti... taigi nelabai g.gif arba langines juodas padaryt reiktų...

o dėl pilkų langų tai irgi reikia žiūrėt koks fasadas. ax.gif
Atsakyti
Fasado pas mus dar jokio nėra ax.gif Tiesiog dėliojamės po truputėlį mintis ir tada kibsim į darbus. Tik tiek galvoju, jeigu būtų pilki langai, tai manau reiktų rinktis ir stogo dangą tokią pat. Šiaip tai aš mąstau, kad tokius langus būtų galima aprėmint baltais apvadais, kad atsimuštų, pastogės pakalimus padaryt baltus, na ir tada pasirinkti namo spalvą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indregu: 01 kovo 2011 - 17:31
QUOTE(indregu @ 2011 03 01, 18:30)
Fasado pas mus dar jokio nėra  ax.gif  Tiesiog dėliojamės po truputėlį mintis ir tada kibsim į darbus. Tik tiek galvoju, jeigu būtų pilki langai, tai manau reiktų rinktis ir stogo dangą tokią pat. Šiaip tai aš mąstau, kad tokius langus būtų galima aprėmint baltais apvadais, kad atsimuštų, pastogės pakalimus padaryt baltus, na ir tada pasirinkti namo spalvą  biggrin.gif

na manyčiau reikia iškarti išsirinkti visas spalvas ax.gif o tai paskui per vėlu bus persigalvoti mirksiukas.gif

user posted image

man taip visai patiktų. bet visgi geriau kai apie langus kontrastinga spalva būtų

va dar mums tokį spalvų variantą siūlo:
user posted image

čia liktai jeigu gerai įžiūriu ir langai pilki g.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 03 01, 18:47)
na manyčiau reikia iškarti išsirinkti visas spalvas  ax.gif o tai paskui per vėlu bus persigalvoti  mirksiukas.gif

čia liktai jeigu gerai įžiūriu ir langai pilki  g.gif

Aha tiksliai pilki langai biggrin.gif Ačiū, va jau ir šiokį tokiį vaizdą galiu susidaryt. Tą ir turėjau galvoj, kad aplink juos dėti baltą apvadą. Maniškis tik nelabai ori pačio namo šviesaus, nes sako po to gali būt per daug rūpesčių su priežiūra, dažyt, valyt ar pan. Tai mes kaip ir lyg prie tamsesnių linkstam. O toj pirmoj namuko foto, tai gal ir norėtųsi kažkiek kad "atsimuštų" langai.
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2011 03 01, 19:16)
Aha tiksliai pilki langai  biggrin.gif  Ačiū, va jau ir šiokį tokiį vaizdą galiu susidaryt. Tą ir turėjau galvoj, kad aplink juos dėti baltą apvadą. Maniškis tik nelabai ori pačio namo šviesaus, nes sako po to gali būt per daug rūpesčių su priežiūra, dažyt, valyt ar pan. Tai mes kaip ir lyg prie tamsesnių linkstam. O toj pirmoj namuko foto, tai gal ir norėtųsi kažkiek kad "atsimuštų" langai.

na tai va aš irgi to atsimušimo norėčiau. Ir MB irgi tokia nuomonė dėl priežiūros ir jis dar dabar pradėjo sakyti, kad kai balta jam atrodo kaip plastikinėm tom dailylentėm apkalta... doh.gif

ta samaninė ar pilka man iš pradžių iš vis nepatiko, o dabar visai nieko jau... na o raudona irgi nieko. primena Nidą man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 03 01, 19:23)
na tai va aš irgi to atsimušimo norėčiau. Ir MB irgi tokia nuomonė dėl priežiūros ir jis dar dabar pradėjo sakyti, kad kai balta jam atrodo kaip plastikinėm tom dailylentėm apkalta... doh.gif

ta samaninė ar pilka man iš pradžių iš vis nepatiko, o dabar visai nieko jau... na o raudona irgi nieko. primena Nidą man  biggrin.gif

Na tai ta pačia proga dar įdėsiu keletą foto su šviesiu fasadu ir baltais langais.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O šitas man toks pasakų namelis wub.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Indregu, miela, tik dėl tavęs nutariau čia parašyti!!! nors mūsų butelis mažuliukas, bet bandom šiuo stilium susigalvoti sau interjerą. Supratau,kad būtent tokio stiliaus norėjau visą laiką, tik kaip sakant pavadinimo nežinojau, o pilvu jaučiau biggrin.gif

O jūs ką namuką projektuojat??? Vytautui kilo mintis porą tokios serijos paprojektuoti, kai pasakiau, kad jaučiamas trūkumas.
Atsakyti