Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(blondine @ 2011 02 17, 17:00)
Jei durys baltos, grindjuostės baltos, tai laiptus galit drąsiai dažyti balta spalva, manau. Tiesa, nelabai praktiška, tačiau galima patiesti kokį nors takelį - rašėt, kad kaimiškas stilius prie dūšios  mirksiukas.gif

nu va o takelio ant laiptų nelabai įsivaizduoju - gi nuočiuoš jis arba mano zbitkos kartu su takeliu g.gif kokį su lipučkom nebent... Yra parduotuvėse pirkt tokių ant kiekvieno laipto dedamų kilimukų ( atskirų ), bet jau kokie neskanūs schmoll.gif
Atsakyti
Vinim jį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2011 02 17, 17:08)
Vinim jį lotuliukas.gif

nu jo, a taip a taip nieko gero iš tų senukų laiptukų lotuliukas.gif sukalti ... nu bet griekas būtų tuos partalyti laukan, nes atnaujinus gi dar dar 0 galėtų gyventi...

laukiu dar patarimų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 02 17, 17:13)
nu jo, a taip a taip nieko gero iš tų senukų laiptukų lotuliukas.gif sukalti ... nu bet griekas būtų tuos partalyti laukan, nes atnaujinus gi dar dar 0 galėtų gyventi...

laukiu dar patarimų  wub.gif

mes tai savus senus medinius laiptus šlifuosim ir paliksim natūralios spalvos. o jums kaip toks variantas?

beje man jie visai mieli laiptai atnaujinti būtų. nekeisčiau aš... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 17 vasario 2011 - 17:00
QUOTE(fishke @ 2011 02 17, 16:13)

laukiu dar patarimų  wub.gif

bet tikrai blondine gerai sako, kilimas visai smagiai atrodytu drinks_cheers.gif
stilius cia ne visur skandinaviskas, bet visai tinka, pvz:

user posted image user posted image

user posted image user posted image

o cia aprasomas irengimo procesas:
kilimine danga
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 02 17, 17:58)
mes tai savus senus medinius laiptus šlifuosim ir paliksim natūralios spalvos. o jums kaip  toks variantas?

beje man jie visai mieli laiptai atnaujinti būtų. nekeisčiau aš...  ax.gif

svarstėm ir šitą , bet nžn kiek šansų nugręst dažus , nes vietom jų tikrai nemažai . jau net ir pradėjus buvau, bet... nusviro rankos lab greit, nes rezultatas lėtai pasimato doh.gif o jūs su elektriniu žadat patys ar ką samdysit tam darbui?

miela su kilimukais, labai net wub.gif wub.gif bet jis tiesiog .....prišaudomas, ane g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 17 vasario 2011 - 17:14
QUOTE(fishke @ 2011 02 17, 18:13)
svarstėm ir šitą , bet nžn kiek šansų nugręst dažus , nes vietom jų tikrai nemažai . jau net ir pradėjus buvau, bet... nusviro rankos lab greit, nes rezultatas lėtai pasimato  doh.gif o jūs su elektriniu žadat patys ar ką samdysit tam darbui?

miela su kilimukais, labai net  wub.gif  wub.gif

dar nežinau, bet tirai ne rankom. manau samdysim. kai kada visai fainai ir nevienodai tolygiai nušlifuoti daiktai g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2011 02 17, 16:00)
Jei durys baltos, grindjuostės baltos, tai laiptus galit drąsiai dažyti balta spalva, manau. Tiesa, nelabai praktiška, tačiau galima patiesti kokį nors takelį - rašėt, kad kaimiškas stilius prie dūšios  mirksiukas.gif

as uz baltus laiptus, bet tonuot siek tiek galima, kad labiau deretu prie medzio spalvos grindu, pvz. dazyt baltai su nezymiu gelsvu atspalviu (realiai spalva vis tiek atrodys balta, tiesiog atspalvis bus siltas). O kad nepraktiska - tikrai ne daugiau vargo nei su bet kokios kitos spalvos laiptais - valyt reikia tiek pat mirksiukas.gif Musu laiptai visiskai balti, tai ant ju dulkes gal siek tiek greiciau pasimato, o drauges namuose tokie pat kaip jusu mediniai laiptai atnaujinti nudazant juos baltai, bet tas dazymas toks neisbaigtas, todel atrodo lyg sendintas, tai ant tu laiptu net ir nesvarumai beveik nesimato smile.gif
O sviesius kilimus tai isivaizduoju, kiek reiktu valyt, jei namuose mazu vaiku yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2011 02 17, 18:19)
as uz baltus laiptus, bet tonuot siek tiek galima, kad labiau deretu prie medzio spalvos grindu, pvz. dazyt baltai su nezymiu gelsvu atspalviu (realiai spalva vis tiek atrodys balta, tiesiog atspalvis bus siltas). O kad nepraktiska - tikrai ne daugiau vargo nei su bet kokios kitos spalvos laiptais - valyt reikia tiek pat mirksiukas.gif Musu laiptai visiskai balti, tai ant ju dulkes gal siek tiek greiciau pasimato, o drauges namuose tokie pat kaip jusu mediniai laiptai atnaujinti nudazant juos baltai, bet tas dazymas toks neisbaigtas, todel atrodo lyg sendintas, tai ant tu laiptu net ir nesvarumai beveik nesimato smile.gif
O sviesius kilimus tai isivaizduoju, kiek reiktu valyt, jei namuose mazu vaiku yra doh.gif

drinks_cheers.gif man irgi toks variantas patiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 02 17, 16:40)
mmm...gražu...  wub.gif noriu ir aš tokios šviesos, bandysim kurti...  wub.gif
reikia patarimo, tai nežinau ar neišvysti laukan su tokiais klausimais  blush2.gif prie dūšios kaimiškas stilius, jokiais būdais ne modernas. Ruošiuos atnaujinti laiptus , savo jėgom ( vadinas perdažysiu  biggrin.gif ) . Foto dabartinis stovis, dažyti jau seniai, nedažėm, galvojau dėsim naujus ( bet kuda dalioka ), tačiau yra kaip yra...ryžos spalvos nepernešu, suktis iš padėties reik kitaip.
čia ir čia

Tai ar dažyt grynai baltai, ar visgi dėt toną? jei taip tai kokį ( nelabai noriu derinti prie tapetų ( tapetuosim ), nes jie gi keičias dažniau nei laiptų spalva... Tai belieka balta??? g.gif nu , protingos moteros, žerkit patarimus ... 4u.gif

paziurek sita klipuka mirksiukas.gif gal susigundysi variantui, vietoj kilimo, ji 'nupiesti'
Atsakyti
kaip norėčiau pamatyt kurios nors baltus laiptus wub.gif jei kas turit ir galit, bent trumpam foto įmeskit blush2.gif dėl dulkių, tai ant tamsaus paviršiaus jos matosi daug labiau,nei ant šviesių doh.gif
Smailiuk, nieka nematau unsure.gif kur tas klipukas?
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 02 17, 18:46)
kaip norėčiau pamatyt kurios nors baltus laiptus  wub.gif  jei kas turit ir galit, bent trumpam foto įmeskit  blush2.gif dėl dulkių, tai ant tamsaus paviršiaus jos matosi daug labiau,nei ant šviesių  doh.gif
Smailiuk, nieka nematau  unsure.gif kur tas klipukas?

lotuliukas.gif atsiprasau, neidejau http://www.dulux.co...._red_stairs.jsp
Atsakyti