Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Vintage

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

http://farm3.static....4ee3e1558_o.jpg
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Pakalbėjom apie laiptus, tai aptarkim grindis smile.gif

Mes su MB buvom labai dideli šalininkai natūralių lentų grindų. Bute turim natūralias pušines grindis. labai faina, jauku, mums patinka, bet....vaikai per porą metų jas nuniokojo doh.gif

tai namui tikrai tokių grindų nesidarysim nors ir labai gražu, bet nepraktiška.

visokių rūšių ekspertai mums patarinėja arba plyteles arba laminatą. na plytelės mums išvis nepatinka, tai jos tik ten kur neišvengiama. šiandien domėjomės laminatu ir nustebino, kad jų yra tikrai neblogų. parsinešėm keletą norvegų katalogų, nufotkinau, kas labiausiai patiko.
O kokia jūsų nuomonė? smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 19 vasario 2011 - 18:58
Man tai didžiausias laminato minusas - garsas ... Tas plastmasės caksėjimas...
Ir visgi "gyvai", o ne nuotraukose tai jaučiasi, kad tai ne medis...
O ką vaikai padarė grindims? Šlifuojant nebepasitaiso?
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2011 02 19, 20:33)
Man tai didžiausias laminato minusas - garsas ... Tas plastmasės caksėjimas...
Ir visgi "gyvai", o ne nuotraukose tai jaučiasi, kad tai ne medis...
O ką vaikai padarė grindims? Šlifuojant nebepasitaiso?

na mes gyvai žiūrėjom tai patiko visai. aišku laminatas tai ne medis nėra ką ir kalbėti...

o vaikai tai grindis subraižė bei duobės daug kur doh.gif šlifuojant turėtų atsitaisyti, bet mes kadangi išsikraustysim tai nieko nedarysim. ax.gif be to kadangi bus namas tai pirmam aukšte medines grindis turbūt reikėtų kasmet šlifuoti...bet šiaip man vis tiek medinės grindys pačios mieliausios wub.gif , bet deja praktiškumo irgi reikia žiūrėt... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 19 vasario 2011 - 19:43
Tik turėkit galvoje, kad laiminatui vaikai irgi pakenkti gali, o jo jau nebenušlifuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2011 02 19, 20:52)
Tik turėkit galvoje, kad laiminatui vaikai irgi pakenkti gali, o jo jau nebenušlifuosi  mirksiukas.gif

gali, bet tikrai daug sunkiau nei grindims smile.gif šiandien mums rodė testą tokį: padarytas labai sunkus kamuoliukas, kuro viena pusė kaip batelio kulniukas ir jį per tokį vamzdį, kuris man maždaug iki smakro meta ant mums patikusio laminato.... ir nieko smile.gif aš jei per mūsų grindis prabėgčiau su kulniukais, tada jau man geriau bėgti iš namų biggrin.gif , o tai MB mane gun_bandana.gif mirksiukas.gif ką čia kulniukai, vaikas šaukštelį numeta - jau duobutė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2011 02 19, 20:52)
Tik turėkit galvoje, kad laiminatui vaikai irgi pakenkti gali, o jo jau nebenušlifuosi  mirksiukas.gif

gali pakenkti, bet gali ir nepakenkti... tai priklausys nuo to, kurios atsparumo klasės laminatas bus pasirinktas... mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(yali @ 2011 02 19, 21:00)
gali pakenkti, bet gali ir nepakenkti... tai priklausys nuo to, kurios atsparumo klasės laminatas bus pasirinktas...  mirksiukas.gif

nzn pavarčiau dar tuos katalogus nerašo niekur klasės g.gif , bet turėtų būti iš geresnių, kadangi nebijo nei vandens, nei karščio, nei smūgių g.gif o ir nepapigiajski ax.gif ir dar kas gerai, kad juose iš vis nėra tos blogosios cheminės medžiagos, kuri sukietina laminatą, bet paskui garuoja ir nuodija orą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 02 19, 21:08)
nzn pavarčiau dar tuos katalogus nerašo niekur klasės  g.gif , bet  turėtų būti iš geresnių, kadangi nebijo nei vandens, nei karščio, nei smūgių  g.gif o ir nepapigiajski   ax.gif ir dar kas gerai, kad juose iš vis nėra tos blogosios cheminės medžiagos,  kuri sukietina laminatą, bet paskui garuoja ir nuodija orą  smile.gif

radau tos firmos tinklalapį smile.gif galėjau iškart įdėt doh.gif ot patingėjau paieškot...

ALLOC

user posted image

reklaminis žurnalas, kuriame man labiausiai patinkantys
Papildyta:
radau TAPETUOTUS laiptus biggrin.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
SENOS GRINDYS INTERJERE wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 19 vasario 2011 - 22:09
QUOTE(memelietė @ 2011 02 19, 20:59)
gali, bet tikrai daug sunkiau nei grindims  smile.gif šiandien mums rodė testą tokį: padarytas labai sunkus kamuoliukas, kuro viena pusė kaip batelio kulniukas ir jį per tokį vamzdį, kuris man maždaug iki smakro meta ant mums patikusio laminato.... ir nieko  smile.gif aš jei per mūsų grindis prabėgčiau su kulniukais, tada jau man geriau bėgti iš namų biggrin.gif , o tai MB mane gun_bandana.gif    mirksiukas.gif  ką čia kulniukai, vaikas šaukštelį numeta - jau duobutė  doh.gif

nujauciu, kad pas jus berzines ar pusynes grindys, nes azuolui ir kulniukai nebaisus.

Laminatui vanduo baisus. Ir astrus zaislai, draugai turi tamsu laminata, tai vaikais masynai rata nulaize ir ta plasmase perbrauke, liko baltas dryzius. Aisku galima nuspalvinti, bet esme tame, kad visgi ten kartonas.
Atsakyti
RICE spalvinga ir gražu
Papildyta:
Selina Lake anglų dizainerė

švediškas blogas
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2011 02 20, 12:06)
nujauciu, kad pas jus berzines ar pusynes grindys, nes azuolui ir kulniukai nebaisus.

Laminatui vanduo baisus. Ir astrus zaislai, draugai turi tamsu laminata, tai vaikais masynai rata nulaize ir ta plasmase perbrauke, liko baltas dryzius. Aisku galima nuspalvinti, bet esme tame, kad visgi ten kartonas.

aha pušinės. na tokios buvo jau bute sudėtos kai jį pastatė, tai tik dažus nušlifavom. smile.gif
ąžuolo neįpirktume blush2.gif

aš irgi lygiai taip pat buvau nusistačiusi prieš laminatą. smile.gif ir visgi nors vis dar labiausiai patinka medinės grindys, laminate matau dabar nemažai privalumų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 02 20, 11:11)
aha pušinės. na tokios buvo jau bute sudėtos kai jį pastatė, tai tik dažus nušlifavom.  smile.gif
ąžuolo neįpirktume  blush2.gif

aš irgi lygiai taip pat buvau nusistačiusi prieš laminatą.  smile.gif ir visgi nors vis dar labiausiai patinka medinės grindys, laminate matau dabar nemažai privalumų.  smile.gif

gal dar pasvarstykit del mediniu grindu bigsmile.gif Laminatas ne tik caksi, bet ir elekrinasi ir siaio kazkoks labai nemalonus, nors atrodo gal ir panasiai kaip medis unsure.gif
Mes turim tris vaikus ir kol kas per pora metu baltai tonuotoms alyvuotoms uosinems grindims nieko baisaus nenutiko mirksiukas.gif Pirmam aukste taip pat medines grindys, o durys i terasa siltuoju metu laiku visalaik atviros buna, vaikai smeletais batais begioja, zaislus tampo ir daiktus meto... Pries tai gyvenom bute su pusinem grindim, tai skirtumas tikrai labai jauciasi - uosines zymiai atsparesnes (azuolo mes irgi neipirkom - tuo metu pats kainu pakilimas buvo, bet dabar juk visa mediena gerokai atpigusi ax.gif )
Zinoma, toje vietoje, kur as pati,o ne vaikai numeciau lygintuva smaigaliu i grindis, duobele ismusiau, bet man atrodo, cia niekis biggrin.gif
Atsakyti