Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Smailiukas @ 2011 02 17, 18:48)

fainai thumbup.gif gaila pas mus nelabai tiktų verysad.gif

dar man gražu kai dviem spalvom taip yra:user posted image

dar pvz į temą:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 17 vasario 2011 - 17:59
QUOTE(Smailiukas @ 2011 02 17, 18:48)

aij, nea, tada jau tebūnie balti blush2.gif
arba kaip memelietė įkėlė g.gif

ton pačion temon, dar vieną galvos skausmą įkišiu jums parodyt doh.gif buvau sumąsčiu lupt šalin, bet paskui ten nei užtapetuosi, nei ką.... Na vien žo, vien kosmetinio remontuko nebepakaktų doh.gif kaip jums jie žiūrėtųsi, aišku spalvinčiau ta pačia spalva, kaip ir laiptus unsure.gif kriookt noris - geriau kažką naujo kurt tuščiuose namuose, nei ... nežinai nei kurį galą pradėt judinti, o kai vieną pajudini -- galooo nematyyt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 17 vasario 2011 - 18:16
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

laiptai balti
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2011 02 17, 19:15)
ton pačion temon, dar vieną galvos skausmą įkišiu jums parodyt  doh.gif buvau sumąsčiu lupt šalin, bet paskui ten nei užtapetuosi, nei ką.... Na vien žo, vien kosmetinio remontuko nebepakaktų  doh.gif kaip jums jie žiūrėtųsi, aišku spalvinčiau ta pačia spalva, kaip ir laiptus  unsure.gif kriookt noris - geriau kažką naujo kurt tuščiuose namuose, nei ... nežinai nei kurį galą pradėt judinti, o kai vieną pajudini -- galooo nematyyt  verysad.gif

baltai dažyk smile.gif net jei laiptus ne baltai. yapetus irgi šviesiai. visai liux atrodys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 17 vasario 2011 - 18:18
QUOTE(memelietė @ 2011 02 17, 18:20)
Papildyta:
baltai dažyk  smile.gif net jei  laiptus ne baltai. yapetus irgi šviesiai. visai liux atrodys  thumbup.gif

pritariu drinks_cheers.gif tai kas matesi, man panasu ne tiek i galvos skausma, kiek i puikiausia "medziaga" dazymui - as dazyciau viska, kas tik dazoma bigsmile.gif Kai vyksta toks atnaujinimas, manau reikia drasiai elgtis, kad pasiektum maksimalu efekta ir vieninga vaizda. As jusu vietoj dar pamastyciau ir apie grindu dazyma - bent jau tas plotelis, kur matesi nuotraukoj, labai jau prasosi padailinamas cool.gif
Atsakyti
dailinimui galo nėra doh.gif o dėl to likusio plotelio kur prie tų bortų matosi, tai taip - ir ten būtų balta cool.gif nu žinot, ryt į senukus ir už dažų biggrin.gif nors MB : "ką čia , žiemom dažyt pradėsi, smirdės " doh.gif bet nebeapsikenčiu ir be to, gi akriliniai dažai ir nesmirda, ania g.gif

p.s. imu laukan foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 17 vasario 2011 - 19:05

QUOTE(fishke @ 2011 02 17, 18:15)
ton pačion temon, dar vieną galvos skausmą įkišiu jums parodyt  doh.gif buvau sumąsčiu lupt šalin, bet paskui ten nei užtapetuosi, nei ką.... Na vien žo, vien kosmetinio remontuko nebepakaktų 

Kai atsikraustėm kažkada į butą, tai sienos buvo baisiais tamsiais tapetais ištapetuotos, su faktūrom ir t.t., bet perdažėm ir tiek ant viršaus, nes negalėjom iškart visur keist, patarė, kokiems tapetams kokius volelius dažymui imt (tokie kaip kailiniai pamenu buvo g.gif) ir viskas gerai gavosi. Vėliau pagrindiniuose kambariuose pakeitėm į dažomus tapetus ir kelis kartus spalvas jau keitėm, o koridoriukuose ir liko tie senieji "originalai", netrukdo jų raštai, kai tiesiog balta spalva smile.gif Ir nuomuotuose butuose paprastai tapetus perdažydavom smile.gif

Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2011 02 17, 20:06)
Kai atsikraustėm kažkada į butą, tai sienos buvo baisiais tamsiais tapetais ištapetuotos, su faktūrom ir t.t., bet perdažėm

čia ne tapetus, o medinę dalį turėjau galvoje

ačiū, mergitos, už nuomones wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 17 vasario 2011 - 19:09
Restauruoti laiptai. Prieš ir po 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 17 vasario 2011 - 19:57
wub.gif kažką panašaus 1 foto mačiau kaip tik vakar alandeko ( bliūdai su stovu )
ir ne vienoj foto užmatau paprastas dėžes ( mes bulves tokiose laikom biggrin.gif ) , ratukai ir vualia - važiuojanti spintelė-lentyna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 17 vasario 2011 - 20:08
QUOTE(fishke @ 2011 02 17, 21:05)
wub.gif kažką panašaus 1 foto mačiau kaip tik vakar alandeko ( bliūdai su stovu )
ir ne vienoj foto užmatau paprastas dėžes ( mes bulves tokiose laikom  biggrin.gif ) , ratukai ir  vualia - važiuojanti spintelė-lentyna  biggrin.gif

thumbup.gif abu variantai man labai patiktų mano namuose wub.gif ir svarbiausia nieko čia sudėtingo tokius turėt smile.gif esu mačiusi gyvai kai virtuvėj vietoj įprastos kriauklės senas bliūdas pastatytas. labai man patiko. ypač kai indai indaplovėj plaunami tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 02 08, 17:07)
Ir idomiausia tai, kad viena is megstamiausiu skandinavu baldu bei interjero smulkmenu parduotuviu - ikeja - pasiziurinekit ikejos katalogus, ir paskui tuos norvegiskus bustus is savo imestos nuorodos smile.gif . Ir nereik jokiu sba,ir kainos zemesnes,o kokybe nera prastesne..

Mano nuomonė nevisai sutampa su jūsiške dėl kokybės. Kainos gal ir žemos, bet kokybė irgi atitinkama.
Atsakyti