Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Svarstykle @ 2011 02 20, 12:54)
gal dar pasvarstykit del mediniu grindu bigsmile.gif  Laminatas ne tik caksi, bet ir elekrinasi ir siaio kazkoks labai nemalonus, nors atrodo gal ir panasiai kaip medis unsure.gif
Mes turim tris vaikus ir kol kas per pora metu baltai tonuotoms alyvuotoms uosinems grindims nieko baisaus nenutiko mirksiukas.gif Pirmam aukste taip pat medines grindys, o durys i terasa siltuoju metu laiku visalaik atviros buna, vaikai smeletais batais begioja, zaislus tampo ir daiktus meto... Pries tai gyvenom bute su pusinem grindim, tai skirtumas tikrai labai jauciasi - uosines zymiai atsparesnes (azuolo mes irgi neipirkom - tuo metu pats kainu pakilimas buvo, bet dabar juk visa mediena gerokai atpigusi ax.gif )
Zinoma, toje vietoje, kur as pati,o ne vaikai numeciau lygintuva smaigaliu i grindis, duobele ismusiau, bet man atrodo, cia niekis biggrin.gif

tai dar svarstom, galvojam, skaičiuojam, dėliojam pliusus-minusus. smile.gif tiesiog dabar nuomonė nėra tokia kategoriška kaip anksčiau 4u.gif nustebino mus tie laminatai. tikrai nesitikėjom, kad gali patikti. smile.gif

vienas labiausiai patikusi šis kaip jie vadina "denio" laminatas. galima ir vonioj dėti, nes nebijo vandens išvis, ir šiaip labai atsparus ir faktūra tokia įdomi kai gyvai matai.

denis

Labai sunku atsispirti tam, kaip čia pasakius, lietuviškam standartui smile.gif
nusipirkom namą, žinom ko norim, bet kaip pradedi kalbėt su meistrais, jie pradeda savo propogandą, na žinot, šildomos grindys, plytelės, laminatas, gipsas, vitrininiai langai ir t.t. MB jau buvo beveik pasidavęs šildomų grindų idėjai, kas automatiškai labai apsunkina gražių grindų pasirinkimą... bet lyg ir grįžo į kelią.... smile.gif
vitrininį langą darysim tik vieną - į terasą.

o vat žlugo mūsų svajonė apie židinį. jį būtų galima daryti tik labai ne vietoj, tai galbūt pastatysim ten krosnelę, o gal ir jos teks atsisakyti... verysad.gif

bet turim tokią idėją - netikrą židinį smile.gif neišsigąskite, čia kalba ne apie tuos elektrinius, kičinius variantus... schmoll.gif

va apie maždaug tokį:

user posted image

user posted image

user posted image

ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 20 vasario 2011 - 12:10
QUOTE(Svarstykle @ 2011 02 20, 13:54)
Zinoma, toje vietoje, kur as pati,o ne vaikai numeciau lygintuva smaigaliu i grindis, duobele ismusiau, bet man atrodo, cia niekis biggrin.gif

O man atrodo, kad medines grindys, mediniai baldai, jie devisi, gyvena savo gyvenima, su ibrezimais, iskilimais ir pan. O stai plokstiniai baldai, laminato grindys, jos gadinasi, atnaujinti neimanoma, ibrezimai atrodo nelabai kaip.
Atsakyti
MB jau buvo beveik pasidavęs šildomų grindų idėjai, kas automatiškai labai apsunkina gražių grindų pasirinkimą... bet lyg ir grįžo į kelią....  smile.gif
vitrininį langą darysim tik vieną - į terasą.

Gal galima suzinoti kuom butent sildomos grindys apsunkina pasirinkima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 02 20, 16:49)
O man atrodo, kad medines grindys, mediniai baldai, jie devisi, gyvena savo gyvenima, su ibrezimais, iskilimais ir pan. O stai plokstiniai baldai, laminato grindys, jos gadinasi, atnaujinti neimanoma, ibrezimai atrodo nelabai kaip.

drinks_cheers.gif labai teisingai jums atrodo rolleyes.gif ,pas mane dabar pusines, turejom dideli suni, tai tas briedis taip grindis suardes yra,bet vistiek jos man mielesnes negu laminatas,gal jis ten ir super puper,bet elektrinasi tai baisiai schmoll.gif bet jeigu butu galimybe rinktis tai imciau kietesnio medzio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 02 20, 18:07)
Gal galima suzinoti kuom butent sildomos grindys apsunkina pasirinkima?  g.gif

na kad medinių grindų tai jau nebesudėsi... ar ne? g.gif bet ir šiaip mus atrodo per daug brangu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 02 20, 17:49)

man irgi gal nieko būtų, met MB žiauriai jautriai reaguoja į tuos įbrėžimus, įdubimus doh.gif tikrai neperdedu, pas mus buvo daug pykčių dėl to ir kažkaip jaučiamės su vaikais lyg būtų laisvė apribota namuose. aišku kietesnio medžio būtų labai gerai. tai ir domimės skaičiuojamės, dar žiūrėsim pagal biudžetą kas gaunasi. šiaip laminatas kol kas pigiau pradiniais sumetimais. ax.gif

o kaip elektrinasi, kažkaip nelabai suprantu kaip tai atrodo... ax.gif nesu turėjusi laminato.... rolleyes.gif o jeigu rašo "antistatc" tai gal nesielektrina? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 20 vasario 2011 - 18:21
QUOTE(memelietė @ 2011 02 20, 17:59)
nelabai suprantu kaip tai atrodo...  ax.gif  nesu turėjusi laminato.... rolleyes.gif o jeigu rašo "antistatc" tai gal nesielektrina?  g.gif

dabar pagalvojau,gal siuolaikines technologijos labai pazenge ir naujas laminatas nebeturi tos problemos g.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2011 02 20, 20:10)
dabar pagalvojau,gal siuolaikines technologijos labai pazenge ir naujas laminatas nebeturi tos problemos g.gif

na žinokit dabar paskaitinėjau Laminato temoj (juk SM gali rasti atsiliepimų apie viską mirksiukas.gif ) tai labai geri atsiliepimai apie ALLOC laminatą. sako ir nekaukši, ir nesielektrina, ir drėgmei atsparus, ir ant šildomų grindų galima dėti smile.gif tai va pradžiugino mane supermamos thumbup.gif

o apibendrinant tai mano pozicija šiuo metu tokia: gražiausia neabejotinai yra natūralios medinės grindys, tačiau jeigu praktiškumo ir kainos atžvilgiu laminuotos grindys pasirodys patrauklesnės aš nebūsiu prieš... 4u.gif

o kaip dėl to netikro židinio? ką manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 02 20, 19:59)
man irgi gal nieko būtų, met MB žiauriai jautriai reaguoja į tuos įbrėžimus, įdubimus

tai vat, kad laminatas yra vistik jautresnis tiems visiems ibrezimams, pazeidimams ir kai tai atsitinka, tai jau nepataisoma praktiskai, o ir matosi daug labiau.
Medis manau turi buti is tu kietuju, pusies nenoreciau.

QUOTE(memelietė @ 2011 02 20, 21:16)

o kaip dėl to netikro židinio? ką manot?  ax.gif

as gerai manau, jei netureciau kitos galimybes, tikrai daryciau. Kazka panasaus, kaip pirma nuotrauka nuorodoje, tik galima ir paprasciau, kad deretu prie interjero, neisikeleman nuotrauka kazkaip si karta blush2.gif
http://www.google.lt...a...273&bih=580
Atsakyti
Sveikutės, prisijungsiu į Jūsų būrį. Kaip tik šiom dienom perkam sodybą, kurią jau "apmąstėm" ir žinom, kad bus įrenginėjama skandinavišku stiliumi. Abiems su vyru - šitas stilius nerealus, abu dėl jo svaigstam. ax.gif

Internete radau neblogą skandinaviškų baldų svetainę - www.skano.com (įdomu, kokios kainos ten...) smile.gif

Ir šiandien Senuku PC jau nužiūrėjau laminatą, jis man taip "įstrigo", kad net negaliu pamiršti... Atrodo, kaip senos, nusilupusiais dažais lentos. Pavadinimas KRONOTEX DYNAMIC, Model: Vintage oak (nuoroda internete https://www.outlet-v...ic-vintage-oak) smile.gif. Gal dar perkalbės dėl grindų, bet derinys su baltais baldais mano vaizduotėje neišdyla...

Kol kas viską smulkmeniškai žymiuosi, gal pravers... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 20 vasario 2011 - 20:18
QUOTE(Cobre @ 2011 02 20, 20:32)
tai vat, kad laminatas yra vistik jautresnis tiems visiems ibrezimams, pazeidimams ir kai tai atsitinka, tai jau nepataisoma praktiskai, o ir matosi daug labiau.
Medis manau turi buti is tu kietuju, pusies nenoreciau.
as gerai manau, jei netureciau kitos galimybes, tikrai daryciau. Kazka panasaus, kaip pirma nuotrauka nuorodoje, tik galima ir paprasciau, kad deretu prie interjero, neisikeleman nuotrauka kazkaip si karta  blush2.gif
http://www.google.lt...a...273&bih=580

va aš irgi galvoju žvakes susistatyti ir visai nieko turėtų būti mirksiukas.gif

QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 02 20, 21:12)
Sveikutės, prisijungsiu į Jūsų būrį. Kaip tik šiom dienom perkam sodybą, kurią jau "apmąstėm" ir žinom, kad bus įrenginėjama skandinavišku stiliumi. Abiems su vyru - šitas stilius nerealus, abu dėl jo svaigstam.  ax.gif

Internete radau neblogą skandinaviškų baldų svetainę - www.skano.com (įdomu, kokios kainos ten...) smile.gif

Ir šiandien Senuku PC jau nužiūrėjau laminatą, jis man taip "įstrigo", kad net negaliu pamiršti... Atrodo, kaip senos, nusilupusiais dažais lentos. Pavadinimas KRONOTEX DYNAMIC, Model: Vintage oak (įsiveskit į Google) smile.gif. Gal dar perkalbės dėl grindų, bet derinys su baltais baldais mano vaizduotįje neišdyla...

Kol kas viską smulkmeniškai žymiuosi, gal pravers...  rolleyes.gif

čia tokis? user posted image

gal ir nieko g.gif reiks pažiūrėt. čia Banginyje matėt? o jūs Liepų gatvėj dar pažiūrėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 20 vasario 2011 - 20:18
Taip, Banginyje. Man jis thumbup.gif Ir kaina, jei neapsirinku 35 Lt už kv. m O Liepų g. kokioj parduotuvėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 20 vasario 2011 - 20:22
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 02 20, 21:20)
Taip, Banginyje. Man jis  thumbup.gif Ir kaina, jei neapsirinku 35 Lt už kv. m O Liepų g. kokioj parduotuvėje?

RYTLANGIS Liepų g. 40 bet tie kur patiko mums jau brangesni ax.gif
Atsakyti