Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(akbr @ 2011 02 23, 14:32)
aš visą laiką ir viską plaunu tik su Fairy'iu ir dar nei vienam puodui/bliūdui/silikonui ar kokiam kitam indeliui nieko nenutiko  schmoll.gif  nei gradacijos/paveikslėliai nenusitrynė, nei spalvas pakeitė  g.gif  o kodėl negalima su juo plauti TW produkcijos????  unsure.gif

del to kad skaitomas egresyvus ir reik daug vandens kad ji nuplauti, nu jis pasilieka,o ir organizmui nesveika, nebent per daug vandenu perskalaujat, del to manoma o ir yra kad gali kenkti kokiam silikonui ir bliudams, nu ale demes likea nusveseja g.gif
Atsakyti
aišku 4u.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2011 02 23, 13:35)
del to kad skaitomas egresyvus ir reik daug vandens kad ji nuplauti, nu jis pasilieka,o ir organizmui nesveika, nebent per daug vandenu perskalaujat, del to manoma o ir yra kad gali kenkti kokiam silikonui ir bliudams, nu ale demes likea nusveseja  g.gif

na bet tas taikytina ir visiem kitiem indam, ne tik TW mirksiukas.gif
Atsakyti
Plauti su Fairiu dar ne bogiausia. Blogiausia, jei mirkome ju tirpale smarkiai uzterstus indus. Tada gali ir puslem iseiti doh.gif Maciau taip sugadinta Ultra Pliusa doh.gif
Atsakyti
Nu ka merginos, pakalbam apie ryziu virimo ir ne tik, puodą mikrobangėje mirksiukas.gif visos pardavinejam, o perkanciu nelabai yra biggrin.gif o jis pas Danus kovo men pardavimuose... As tai turiu ta puodą ir karts nuo karto verdu ryžius. Ir man viskas labai patinka, tik viena bėda, kad nerandu skanių ryžių biggrin.gif PAs mus tie ryžiai labai prastos kokybės parduodami. Vat sakė, kas perka tikrus tailandietiškus ryžius ir verda tai pasaka. Tai skanius ryžius jame gamint man tinka net labai... Šiaip tai merginos ir košes greitas ten gamina, sakė tik aliejaus lašą pila, kad pienas nebėgtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 23 vasario 2011 - 14:52
QUOTE(davija @ 2011 02 23, 15:52)
Nu ka merginos, pakalbam apie ryziu virimo ir ne tik, puodą mikrobangėje mirksiukas.gif visos pardavinejam, o perkanciu nelabai yra biggrin.gif o jis pas Danus kovo men pardavimuose... As tai turiu ta puodą ir karts nuo karto verdu ryžius. Ir man viskas labai patinka, tik viena bėda, kad nerandu skanių ryžių biggrin.gif PAs mus tie ryžiai labai prastos kokybės parduodami. Vat sakė, kas perka tikrus tailandietiškus ryžius ir verda tai pasaka. Tai skanius ryžius jame gamint man tinka net labai... Šiaip tai merginos ir košes greitas ten gamina, sakė tik aliejaus lašą pila, kad pienas nebėgtų...

turiu ir as ji, man jis liuks kai ryzius reik virti as dazniausiai plikytus verdu, viriau neperseniausiai ryzius susi, tai ir liuks gavos smile.gif
Atsakyti
Aš mikrobangės kažkaip nemėgstu, ką turiu jai, tai viskas stovi spintelėse, va į darbą pasišildyti tik induką naudoju, na man nesveikos tos bangos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 02 23, 16:19)
Aš mikrobangės kažkaip nemėgstu, ką turiu jai, tai viskas stovi spintelėse, va į darbą pasišildyti tik induką naudoju, na man nesveikos tos bangos  g.gif

mes nepiknaudziaujam, bet tikrai neatsisakom, jei neskubu puode verdu, todel pvz makaronu indu visai nesizaviu, jauciu tam paciam ryziu juos galima isvirti, o jau tuo ale garu puodu tai is vis nesizaviu, jauciu nelabai kas ji ir perka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lupipita: 23 vasario 2011 - 15:36
QUOTE(lupipita @ 2011 02 23, 15:35)
mes nepiknaudziaujam, bet tikrai neatsisakom, jei neskubu puode verdu, todel pvz makaronu indu visai nesizaviu, jauciu tam paciam ryziu juos galima isvirti, o jau tuo ale garu puodu tai is vis nesizaviu, jauciu nelabai kas ji ir perka  g.gif

Nu bandžiau aš kepti kepinius, tai tik šokoladiniai gerai atrodo, kiti - nieko gero. Daržovės virtos mikrobangėje tikrai skanios, spalvos išlieka. Garų indas - na skanu, bet kažkaip nesinori dažnai naudoti, gal 2 kartus bandžiau ir stovi be darbo. Pasišildyti tenka, bet jei galiu puode, tai šildau puode, darbe puodų nėra, tai tenka mikrobangėje.
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 02 23, 15:35)
mes nepiknaudziaujam, bet tikrai neatsisakom, jei neskubu puode verdu, todel pvz makaronu indu visai nesizaviu, jauciu tam paciam ryziu juos galima isvirti, o jau tuo ale garu puodu tai is vis nesizaviu, jauciu nelabai kas ji ir perka  g.gif

O as kazkaip to garu puodo zalio noreciau, jei jis istikruju toks geras kaip reklamuoja g.gif gal kas placiau papasakotu apie ji? Ryziu puode irgi ryzius verdu kartais man labai skaniai gaunasi ryziai siam puode, perku as ilgagrudzius arba tuos maisytus su laukiniais tai super. Va makaronu indo dar nebandziau nes atrodo kvaila juos gaminti mikrobangej, o gal visai nieko butu g.gif
Atsakyti
Tas zalias tai gal ir visai nieko, tik man turi truputi minusu g.gif
1. Mazai maisto i ji telpa - 1 ar 2 zmonem, ne daugiau. Jei nori visus pietus jame pagaminti blink.gif
2. Ilgai jame gaminasi (o mikruske per ta laika nemazai elektros suvalgo) doh.gif
Tai as gal liksiu su savo garu puodu - jis didesnis. biggrin.gif
O siaip maistas garuose man patinka thumbup.gif Ypac skanu zuvis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 02 23, 16:35)
mes nepiknaudziaujam, bet tikrai neatsisakom, jei neskubu puode verdu, todel pvz makaronu indu visai nesizaviu, jauciu tam paciam ryziu juos galima isvirti,

o as jaučiu, kad makaronu inde virti ryžius nėr labai gerai g.gif nes ryžių indas turi tą spec. dangtelį, dėl kurio putų nepribėga į mikrobangę...
QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 23, 17:00)
[size=1][/size]
Va makaronu indo dar nebandziau nes atrodo kvaila juos gaminti mikrobangej, o gal visai nieko butu  g.gif

Aš ir taip galvoju blush2.gif aš tą indą laikau nebent tam atvejui, jei kur išvažiuoji atostogaut ir iš įrangos tik yra mikrobangė biggrin.gif esam turėję ir tokias atostogas doh.gif nes virtuvė man labai netvarkinga buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 02 23, 16:06)
O siaip maistas garuose man patinka thumbup.gif Ypac skanu zuvis. wub.gif

Tai va del zuvytes as ir gundausi, nes ji man patinka garuose gaminta su darzovem, bet jei sakot kad tik 2 zmonem doh.gif ... nu tikrai nesamone, kazkaip ji didesni isivaizdavau. Kiek mazdaug tokiu geru nemazu lasisos gabalu telpa?
Atsakyti