Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

del vokeliu tai tikrai labai daug kur ju vis dar reikalauja. o cia niekam jie nereikalingi.
Kas del direktores, tai labai maloni moteris.Del to kito darzelio, gal tikrai kas nors nelabai gerai ar siaip kaip minejo antipatija jaucia.Kiek teko susidurti nepasakyciau, kad kazka labai smeistu.
O del vaikuciu trukumo. Tai gal ir nelabai cia ju smarkiai truksta, o vasarom visi darzeliai nauja kolektyva renka, nes priesmokyklinukai tai iseina, o ju vieta reikia, kad kazkas uzimtu. Kaip sakoma jei pats nepasireklamuosi, tai kas kitas tave pareklamuos.
O Zaroj yra net 2 priesmokyklinuku grupes - taigi jiems isejus reikia naujus vaikucius priimti, uztad vasara ir kabo skelbimai. Ir beje ne tik sito darzeliu skelbimu maciau.Visiems darziukams vaikuciu reikia.
Bet jei kas galvojet ar eit i Zara ar pasiieskoti kito, tai bent nueikit ten apsiziurinet, nes manu tikrai turetu patikti. Nes man teko pabuvoti ne viename darzelyje ir susidurti ne su viena direktore. Bet kazkodel cia patiko labiausiai.

Visom sekmes renkantis.
Atsakyti
sveiki,
Na taip,kas liecia pries mokyklinuku grupes,tai vienoje dirba tikrai nuostabi aukletoja vardu Ramune. Labai gerai paruosia vaikucius i mokykla.Mano drauges vaikas pas ja dabar grupeje,su noru eina i darzeli.Daugiau tokiu pedagogu.
Atsakyti
gal kas vedate vaikus į lopšelį, būtų įdomu nuomonių išgirsti apie auklėtojas ir kokią geriau pasirinkti
mano vaikiukui 1,5 metukų, tai kaip vienam daržely pareiškė mažai gebėjimų turi vaikas, pats nevalgo ir ant puodo nesiprašo cool.gif
Atsakyti
yra tik viena lopšelio grupė, tad auklėtojų pasirinkimo nėra schmoll.gif yra dvi auklėtojos, keičiasi kas antrą dieną...nieko blogo negalėčiau pasakyti apie jas...
Atsakyti
Mes irgi einam. Auklėtojos lyg ir nieko, tik mes kažkaip sunkiai priprantam... Šiaip man labai šeimininkutė patinka thumbup.gif
Maniske irgi nei valgo pati, nei kalba, nei ant puodo daro...
Atsakyti
taip šeimininkutė labai faina thumbup.gif

vakar išėjau iš daržo su ašarom akyse verysad.gif bet ne dėl savo mažiaus, o dėl vienos mergytės....tik įėjus į grupę, pripuolė jinai prie manęs, tempia už rankos prie durų ir namo namo...o jau taip gailiai verkė, galvojau širdis pliš verysad.gif po to mano vyrui į koją įsikibo...teko bėgti per kitas duris...kai atėjau pasiimti saviškio, tai jau ją močiutė rengė namo vestis, tai jau su šypsena vaikas, patenkinta...pakalbinau aš ją, tai sakė ateisiu ir rytoj wub.gif šiandien mačiau vaikštinėjo viena po grupę, liūdna...
siaubas kaip sunku mažylei...vakar visą dieną man jinai akyse "stovėjo"....

Mamicy, tavo princesė tikriausiai su šviesiom garbanėlėm (kiek pagal varduką supratau)...labai graži mergytė wub.gif ramutė tokia...
Atsakyti
QUOTE(gutukas @ 2006 04 05, 17:52)

Mamicy, tavo princesė tikriausiai su šviesiom garbanėlėm (kiek pagal varduką supratau)...labai graži mergytė  wub.gif  ramutė tokia...

jei galima tai pavadinti garbanelem... biggrin.gif problematiska pas mus su plaukais. Šiandien maniškė nenorėjo eiti namo. aprengiau vedu per duris, o ji sukasi ir eina atgal...
Atsakyti
Sveikutės,

Pribrendo ir man reikalas pagalvoti apie lopšelį, mūsų auklė susirado darbą ir mus palieka, liūdna, bet kitos išeities nelabai turim, teks leisti į lopšelį. NA nebent dar rastume ką, bet gyvenam Kulautuvoj, tai ten pasirinkimas nedidelis, kai ieškojau anskčiau tai tik 2 atsiliepė.
PAsiskaičiau jūsų atsiliepimų ir manau reiktų pabandyti nuvesti mūsų pyplį ten. Jam dabar tik metukai, bet vaikšto pats nuo 8,5 mėn. valgo irgi pats, tik ant puodo sunkiai mums sekasi. na net nežinau visi sako kad neatrodo kad jam tik metai.
Todėl būkit geros pasidalinkit patirtimi, ką dar reikėtų žinoti. Kai buvau nuvažiavusi tai sakė priimtų mus jei kas. Bet kažkaip dar nebuvo minčių, nes turėjom auklę.
LAbai labai lauksiu jūsų atsiliepimų, nes liko tik kita savaitėlė, dar kitą savaitę mūsų auklytė pabus pas mus.
Atsakyti
O tai ką tau sakyt? Nu priima, ir eikit, atsiliepimai viršuj g.gif
Atsakyti
Noa, jau post factum, buvau nuejus ten, bet vaikų labai daug, ir sakė geriausiu atveju rudeniop. TAip kad bėgu ieškoti kito lopšelio, nes turiu tik kitą savaitę.
Ačiū ir už tiek.
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2006 04 14, 14:11)
Noa, jau post factum, buvau nuejus ten, bet vaikų labai daug, ir sakė geriausiu atveju rudeniop. TAip kad bėgu ieškoti kito lopšelio, nes turiu tik kitą savaitę.
Ačiū ir už tiek.

Na va ir pržiūrėjai savo eilę.kai sakė, kad priėma nesitvarkei dokumentų, o dabar nebėr vietos. schmoll.gif
Šiaip tai kiek žinau čia stengiamasi kiek tik galima visus vaikučius priimti. Vadinasi tikrai jau daug ten vaikučių prisirinko, kad jūsų nepriėmė.
sėkmės susirast kitą daržiuką.
Atsakyti
Tai kad kazkaip nebuvo reikalo tvarkytis, nes turejom aukle, bet kad jai taip staigiai pasiūlė darbą, tai taip ir gavosi, o mums ją čia susirasti sunku.
Trečiadienį važiuoju į Šilainius, bandysim ten patekti.
O sakyki kiek maždaug kainuoja, tas vadinamas kyšis?
Atsakyti