Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

kiek žinau lopšelinukų grupėje gali būti 12 sąrašinių vaikų, o priimta jau 15...
mes kai pradėjom vesti gruodžio mėn. nebuvo reikiamo skaičiaus vaikų, o dabar jau ir vietų nėra g.gif
o dėl kyšio tai nieko nežinau, neteko susidurti su tuo schmoll.gif
Atsakyti
TAi va kad kai buvau kovo gale irgi nebuvo problemu su vietomis, o čia va staigiai per mėnesį viskas pasikeitė. NA nieko ką nors rasiu, tik dėl auklės jau nelabai turiu vilties ką susirasti, nes atsimenu kai praeitą sykį ieškojau, tai tik viena ir buvo. iš tos ir teko rinktis.
Atsakyti
Mano vaikas lanko si darzeli,esu labai patenkinta aukletojomis.Grupeje yra keiciami baldai ir siaip labai puiki aplinka.Siulau rinktis si darzeli. 4u.gif
Atsakyti
Dėl vadinamųjų kyšių.Tai net nežinau ar čia reikėtų kalbėt. Nes kiek žinau, tai ir bejokių kyšių vaikučiai į šį darželį yra priimami.
Esu girdėjusi, kad kituose darželiuose yra vadinamosios "stavkės".Bet kiekvienam darželį jos vis skiriasi. Na kitaip sakant kaip kas pinigus myli.
Atsakyti
as esu labai patenkinta savo grupes aukletojomis,nes jos tikrai puikiai ismano savo darba.man patinka kai ne tik pagiria vaika,bet ir pasako i ka reiketu atkreipti demesi.dziaugiuosi,kad aukletojos elgiasi naturaliai,be dirbtinos vaidybos.kiek bendrauju su kitais teveliais,tai jie taip pat yra patenkinti.
Atsakyti
Drauges sunus taip pat lanko si darzeli.Jai irgi patinka sio darzelio aplinka,grupe.Tik neramu del to,kad grupeje istisai keiciasi aukletojos.Vaikai toje grupeje dar mazi ir jiems labai svarbu priprasti prie pastovaus zmogaus.Aukletoju kaita labai jauciasi vaiko elgesyje.Gal ateityje taip nebus?
Atsakyti
tu čia kalbi apie lopšelio grupę g.gif mano mažius ją lanko...ir kas kiek laiko tas keitimas vyksta g.gif
Atsakyti
ne tai ne lopselis,truputi vyresni.
Atsakyti
Mes kiek lankėm, niekas labai nesikeitė, tik šeimininkė į pensiją išėjo... Gal čia netyčia taip gavosi, toliau taip nebus?
Atsakyti
QUOTE(gutukas @ 2006 04 16, 19:02)
kiek žinau lopšelinukų grupėje gali būti 12 sąrašinių vaikų, o priimta jau 15...
mes kai pradėjom vesti gruodžio mėn. nebuvo reikiamo skaičiaus vaikų, o dabar jau ir vietų nėra  g.gif
o dėl kyšio tai nieko nežinau, neteko susidurti su tuo  schmoll.gif

Kas dėl vaikų skaičiaus grupėje, tai teko pasidomėti ir pasirodo lopšelio grupėje gali būti 15, o darželio grupėje 20 vaikučių. Taigi mes galim norėti, kad ir kad tik po 10 ar dar mažiau vaikučių būtų vienoj grupėj, bet įstatymai yra įstatymai.
O auklėtojos tai tikrai patyrusios ir nemanau, kad jom labai jau sunku prižiūrėti 15 vietoj 12.
O juk vyresnės auklėtojos anksčiau dirbdavo ir su daug daugiau vaikų. Dar pamenu, kai aš pati į darželį eidavau tai grupėse tikrai daugiau nei po 20 vaikų būdavo. Ir susitvarkydavo auklėtojos su mumis be problemų.
Taigi nematau aš čia didelės problemos, kad į grupę priimama tiek vaikučių, kiek įstatymai numato.
Atsakyti
Ko niekas neskalambijat kad vejaraupiu karantinas? A?

ash siandien kaip tikra nieznajka vaika nuo vejaraupiu paskiepijau g.gif
Atsakyti
Kad auklėtojos keičiasi, tai juk prieš vasara visur taip. Nes juk auklėtojos atostogų turi daugiau nei kiti. Jų atostogos jei neklystu kažkur virš 50d per metus. O juk vasara vienu metu visos tai negali išeiti atostogų, tai ir pradeda nuo pavasario po truputi atostogauti. Tai taip ir gaunasi pavasarį ir vasarą auklėtojų kaita. Šiaip tai kiek žinau čia dirba tos pačios auklėtojos ir retai kada pasikeičia.
Atsakyti