Nėra už ką. Tiesiog buvau truputi susidūrus su darželio veikla, jo darbu. Tai ir žinau kai ką.
Jei kas ką tai klauskit. Kuo galėsiu tuo padėsiu.
Sėkmės visoms.
Jei kas ką tai klauskit. Kuo galėsiu tuo padėsiu.
Sėkmės visoms.
Žinoma, kad nuoširdžiai, kitaip ir būt negali.
QUOTE(Rubi33 @ 2006 03 10, 01:48)
sveiki,
Na taip,kas liecia pries mokyklinuku grupes,tai vienoje dirba tikrai nuostabi aukletoja vardu Ramune. Labai gerai paruosia vaikucius i mokykla.Mano drauges vaikas pas ja dabar grupeje,su noru eina i darzeli.Daugiau tokiu pedagogu.
Na taip,kas liecia pries mokyklinuku grupes,tai vienoje dirba tikrai nuostabi aukletoja vardu Ramune. Labai gerai paruosia vaikucius i mokykla.Mano drauges vaikas pas ja dabar grupeje,su noru eina i darzeli.Daugiau tokiu pedagogu.
Taip Rubi teisi, Ramune tikrai labai nuostabi aukletoja ir daug uzsiema su vaikais. vaikai tikrai ja patenkinti.
O kaip jums ta nauja aukletoja vardu Vesta? Ji irgi dyrba priesmokyklineje su Ramune, tik po pietu.
Girdėjau, kad Ramunės grupėj buvo išleistuvės?
QUOTE(mamycius @ 2006 05 17, 13:31)
Taip Rubi teisi, Ramune tikrai labai nuostabi aukletoja ir daug uzsiema su vaikais. vaikai tikrai ja patenkinti.
O kaip jums ta nauja aukletoja vardu Vesta? Ji irgi dyrba priesmokyklineje su Ramune, tik po pietu.
man ji nelabai patinka
QUOTE(rasytana @ 2006 06 13, 21:27)
man ji nelabai patinka
Manau kiekviena aukletoja yra savotiska. Bet man svarbiausia kaip jauciasi mano sunus eidamas i darzeli, o aukletoja Vesta mano sunui labai patinka, kadangi ji retai dirba tai sunus klausia kada vel ji dirbs.
Ir isleistuvese dalyvavom labai puikiai suorganizuota tikrai abi aukletojos pasistenge. Ir ta mintis kad teveliai vaikams suvaidintu labai puiki, vaikams labai patiko

Kiek aš žinau taio ši grupė (priešmokyklinukų) visada pasižymi gražiomis ir įdomiomis idėjomis vaikų išleistuvėms. Kokios buvo šiais metais nežinau, bet manau, kad tikrai šaunios, nes teko matyti užpraeitų metų išleistuves, tai man jos tikrai paliko įspūdį.
O iš tiesų tai ir ne tik išleistuvėms auklėtojos ir priešmokyklinio ugdymo pedagogai visokių įdomybių sugalvoja.

sveikos mamytės, norejau paklausti tu mamu kurios veda vaikucius pas Onute. kokia ji ? mano dukra prades eit pas ja. ai ir aplamai nesu sužavėta sios dienos rugsėso 1 švente....

QUOTE(vilmuciukas @ 2006 09 01, 11:08)
sveikos mamytės, norejau paklausti tu mamu kurios veda vaikucius pas Onute. kokia ji ? mano dukra prades eit pas ja. ai ir aplamai nesu sužavėta sios dienos rugsėso 1 švente.... 

super aukletoja