Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

kiek žinau lopšelinėj grupėj sąrašas pilnas, bet manau kad kai kurie tėvai tik užsiėme eilę mirksiukas.gif , ne visi vaikučiai lanko.... aš pernai gruodį pradėjau leisti, tai vietų tikrai buvo, o pavasarį kai atšilo, jau trūko vietų...
apie vyresnių grupes nežinau schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gutukas @ 2006 11 09, 21:00)
kiek žinau lopšelinėj grupėj sąrašas pilnas, bet manau kad kai kurie tėvai tik užsiėme eilę  mirksiukas.gif , ne visi vaikučiai lanko.... aš pernai gruodį pradėjau leisti, tai vietų tikrai buvo, o pavasarį kai atšilo, jau trūko vietų...
apie vyresnių grupes nežinau  schmoll.gif  schmoll.gif

aš direktorei emailą parašiau blush2.gif biggrin.gif Tai sakė rašytis į eilę, nuo sausio bus galima patekti ax.gif Kažkokią naują grupę formuos smile.gif
Atsakyti
aš irgi girdėjau kad prailgintą grupę darys...lygtais nuo 7iki 19val., g.gif bet aš kiek supratau kad tai bus grupė, kurioj vaikučiai ryte bus iki kol jų grupė atsidarys, ar vakare juos nuves kai baigsis grupės darbo laikas, kol pasiims tėvai....nes šiaip daržas dirba nuo 7.30 iki 18val.
Atsakyti
QUOTE(gutukas @ 2006 11 11, 23:21)
aš irgi girdėjau kad prailgintą grupę darys...lygtais nuo 7iki 19val.,  g.gif  bet aš kiek supratau kad tai bus grupė, kurioj vaikučiai ryte bus iki kol jų grupė atsidarys, ar vakare juos nuves kai baigsis grupės darbo laikas, kol pasiims tėvai....nes šiaip daržas dirba nuo 7.30 iki 18val.

bus dar viena lopšiukų grupė. nežinau prailginta, patrumpinta, bet lygtais bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2006 11 12, 07:25)
bus dar viena lopšiukų grupė. nežinau prailginta, patrumpinta, bet lygtais bus. smile.gif

taigi bus, pati direktorė man pasakė smile.gif
Atsakyti
Nei pailginta, nei pabuvimui iki 7.30, o atidaroma lopšelio grupė, kuri dirbs nuo 7.00 iki 19.00. 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Teko pabendrauti su direktore, tai jau įspūdį padarė thumbup.gif Teko ne vieną lopšiuką apvažiuoti, tai turiu ką tikrai palygitni mirksiukas.gif Žodžiu užsirašėm ir laukiam pradžios- būtų labai smagu pabendrauti su mamytėmis kurios jau veda čia savo mažuliukus. O gal bus tokių, kur papulsim į vieną? O gal reikėtų užvesti naują temelę bendraminčiuose apie mūsų angeliukus wub.gif Žaros darželyje? unsure.gif
Atsakyti
Dar kartą labutis 4u.gif
Mes jau lankom naują lopšiuką grupę ir esam labai patenkinti ir auklėtojom, ir auklyte ir tvarka 4u.gif Žodžiu mano mažoji pasilieka labai noriai ir be jokių ašarų ir netgi parodo man ateeeeeee ar gali būti mamai maloniau? wub.gif Žodžiu, galiu pasakyti tik gerus žodžius thumbup.gif ir didelį AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2007 01 06, 14:47)
Dar kartą labutis  4u.gif
Mes jau lankom naują lopšiuką grupę ir esam labai patenkinti ir auklėtojom, ir auklyte ir tvarka  4u.gif  Žodžiu mano mažoji pasilieka labai noriai ir be jokių ašarų ir netgi parodo man ateeeeeee ar gali būti mamai maloniau?  wub.gif  Žodžiu, galiu pasakyti tik gerus žodžius  thumbup.gif  ir didelį AČIŪ  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai džiugu girdėti, kad yra patenkintu tėvelių, kai vaikučius į lopšeliuką nuvedą.

Beje o vaikučių grupėj ar daug?
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 01 08, 02:02)
Labai džiugu girdėti, kad yra patenkintu tėvelių, kai vaikučius į lopšeliuką nuvedą.

Beje o vaikučių grupėj ar daug?

Labutis 4u.gif
Kol kas nedaug, nes yra ir sergančių, yra ir dar namuose besiilsinčių. Todėl manau, kad maniškei labai gerai taip priprasti palaipsniui prie visų good.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2007 01 08, 08:57)
Labutis  4u.gif
Kol kas nedaug, nes yra ir sergančių, yra ir dar namuose besiilsinčių. Todėl manau, kad maniškei labai gerai taip priprasti palaipsniui prie visų  good.gif

Labai džiugu girdėt, kad jums patinka.

Beje norėjau pakalsuti kiek jauniausiam vaikiukui jūsų grupėje amžiaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CACA*: 05 vasario 2007 - 01:01
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 05, 02:58)
Labai džiugu girdėt, kad jums patinka.

Beje norėjau pakalsuti kiek jauniausiam vaikiukui jūsų grupėje amžiaus?

Šiuo metu, kiek girdėjau, yra jaunesnis už mano lepunytę wub.gif O maniškei 1m ir 1 mėn blush2.gif
Gal žadat prisijungti? bigsmile.gif Būtų smagu pabendrauti thumbup.gif
Atsakyti