Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 51 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2011 02 14, 11:09)
O man žinok dar viena priežastis, kodėl atidėlioju XXa aukso fondo knygų skaitymą, tai knygos lapai ir šriftas. Nemoku net pasakyt, bet tokie ploni lapai, balti. Tas šriftas man "akį rėžia". Todėl tokias kaip "Vidurnakčio vaikai", "Mažmožių dievas", "Dzeno sąmonė, "Vikšras" man vis sunku paimt į rankas.

O man atvirkščiai- labai patinka Aukso fondo knygos. Tik paimu į rankas ir iškart norisi skaityti. smile.gif

QUOTE(luiziana @ 2011 02 14, 14:38)
Vakar per vakara perskaiciau knyga,bet zinot,gaila to vakaro,nes knyga ne mano skonio visai pasitaike...

Man "Šaltas prakaitas" visai patiko. Elizabeth George esu skaičiusi vieną knygą ("Sumokėta krauju"), bet nelabai patiko- detektyvinė linija visai nieko, bet tie pagrindiniai veikėjai man labai dirbtiniai pasirodė.

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 14, 17:52)
O aš šiandiena tuščiomis rankomis namo irgi negrįžau. O savo lentynas pasipildžiau:
Albert Camus 'Pirmasis žmogus'
Toni Morrison 'Sula'

Įdomu, kaip tau "Sula" patiks.

Aš irgi šiandien gerai apsiprekinau angliškom knygom- daugiausia detektyvai (Connelly, Cornwell, Hailey, Sheldon), taip pat Binchy "Raudonlapis bukas" ir Capote "Šaltu krauju". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 02 14, 20:12)
Įdomu, kaip tau "Sula" patiks.

o kaip tau Sula?
Atsakyti
Žinau, kad Morison tarp įtakingiausių rašytojų 10 yra, bet žinau, kad jos "Sula" tai velniškai sudėtinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 02 14, 20:23)
Žinau, kad Morison tarp įtakingiausių rašytojų 10 yra, bet žinau, kad jos "Sula" tai velniškai sudėtinga  ax.gif

nieko ten sudėtingo smile.gif
Atsakyti
merginos, ar skaitėt kuri "popiežė joana"?maximoj bus nuolaida tai galvoju ar verta pirkti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 02 14, 20:23)
Žinau, kad Morison tarp įtakingiausių rašytojų 10 yra, bet žinau, kad jos "Sula" tai velniškai sudėtinga  ax.gif

Aš ir tą patį pasakysiu- nieko ten sudėtingo. smile.gif Plona ir greit skaitoma knygutė. Gal tik tema sunki. Buvau prisiskaičiusi didžiausių liaupsių šiai knygai, tai tikėjausi nežinau ko. Bet man didelio įspūdžio nepaliko. Turbūt panašiai kaip su "Magu"- vienos baisiai giria, o kitoms visai neįdomu.
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2011 02 14, 19:35)
merginos, ar skaitėt kuri "popiežė joana"?maximoj bus nuolaida tai galvoju ar verta pirkti.. g.gif

skaitėm, mielai skaityčiau ją dar kartą, nes labai gera knyga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2011 02 14, 19:35)

verta wub.gif
vis dar pavydžiu toms,kurios jos neskaičiusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 02 14, 19:55)
verta  wub.gif
vis dar pavydžiu toms,kurios jos neskaičiusios biggrin.gif

oo,net šitaip,tada tikrai reik pildyt savo biblioteką ja,dėkui merginos smile.gif
Atsakyti
Gegyyyyt,pamiršau visai doh.gif Dabar jau tik ketvirtadienį toj pusėj būsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 02 14, 20:02)
Gegyyyyt,pamiršau visai  doh.gif  Dabar jau tik ketvirtadienį toj pusėj būsiu  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš irgi biggrin.gif būčiau parašius sms.
Ketvirtadienis ok smile.gif bet jau penktadienį manęs nerastum... šimtadienis, draugės gimtadienis... ir labai daug planų.
Atsakyti
marakeš, su tortadieniu tave 4u.gif
user posted image

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 02 14, 14:59)
Kiek žinau, čia pas mus nėra labai daug Sandros Brown gerbėjų, tai atsiliepimo nekopinsiu iš blog'o  smile.gif

galetum ir del to labai nedaug pakopint tongue.gif
Atsakyti