Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 51 namučiai

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 14, 18:25)
Vis tik myliu aš Hemingvėjų  wub.gif

Ir aš wub.gif drinks_cheers.gif
Marakeš, su tavo diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
A matėt, kaip atrodo tikroji Alisa biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
grazi smile.gif

skaitau kazkokia knyga Skandaliukas, jauciu kad turbut net uz madame blogiau, bet nu taip viskas idomiai parasyta, (nors nieko ten idomaus jei logiskai pamastytum biggrin.gif ) kad kaip durnele negaliu sustot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 15 vasario 2011 - 09:03
QUOTE(Dorifore @ 2011 02 14, 14:19)
Po Rushdie imsiu "Magas", jeigu nepatiks ir man, tai Masako padovanosiu tau knygą  už atspėjimą  biggrin.gif

clap.gif
skaitau, kad knyga praktiskai laimeta ploja.gif laugh.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 02 14, 14:31)
draugė rašo disertaciją, aprašinėja 1905 m. Višinskio elementorių, jame sakinys:
BŪTŲ GERAI, KAD MOKYTOJAS MOKĖTŲ RAŠYTI.

sunku patiketi.. doh.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 14, 16:51)
Masako,  dar nemesk "Mago",  skaityk! Aš gal ir peranksti numečiau  biggrin.gif  FB rašė, kad viena iš tokių ja nusivylusių po 500 psl. pagaliau užsikabino biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir ko ne magiska knyga?

QUOTE(Dorifore @ 2011 02 14, 23:12)
A matėt, kaip atrodo tikroji Alisa  biggrin.gif
user posted image

geras biggrin.gif
o povyza kokia - kaip senos moteriskes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2011 02 15, 09:43)
grazi smile.gif

Tavo Rusne primena biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 02 15, 11:06)

Tavo Rusne primena biggrin.gif

nujau nujau smile.gif
Atsakyti
man tai primena tas mergaites, kur siaubiakuose būna smile.gif
Atsakyti
Arundhati Roy "Mažmožių dievas"

Pabaigiau vakar. Net nezinau, nuo ko pradeti, nes knyga verta gero tiriamojo darbo, mano nuomone. Bloge yra issamus grazus Fairyland atsiliepimas, tai as dar kelias pastabas nuo saves pridurciau...
Manau, sia knyga isidemesiu visam laikui kaip neeiline, isskirtine. Pirmiausia del stiliaus, kalbos, kuri - be galo savotiska, daznai primenanti pasamones srauta, sodri, turtinga, samojinga. Tekstas labai koncentruotas, informacija sutelkta, jos daug, be to, ivykiai vaizduojami nechronologiskai, veiksmas nuolat "sokineja".
Tai dramatiska istorija is vienos gausios indu seimos gyvenimo, pasakojimo asis - neimanoma, neissipildziusi, "istatymu sergetoju" ir visuomenes poziurio suzlugdyta meile tarp skirtingu kastu atstovu. Jusu apkalbeta meiles scena, be abejo, buvo tuo paciu ir viena subtliausiu, jautriausiai aprasytu, ir viena atviriausiu, kada nors skaitytu...
Knyga liudna, graudi, sukrecianti...Nedideli sviesuliuka inesa subtiliai atskleistas vaiku (dvyniu: brolio ir seses) rysys. Aprasomas ju bendravimas tarpusavy, su pussesere, su suaugusiais; vaiko poziuris i pasauli taip primena daugeli pacios isgyventu dalyku, ir tada supranti, kad nors ir skirtingose kulturose auge, viso pasaulio zmones is esmes esam tokie panasus...
Nors knyga nera pati artimiausia ir labiausiai "prilipusi" konkreciai man, bet tai tikrai nesumenkina jos vertes biggrin.gif
Stipri, tikrai verta perskaityti, ne veltui is "aukso fondo".
Papildyta:
marakeš, su praejusiu ploja.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 15 vasario 2011 - 09:29
labas rytas visoms biggrin.gif

pabaigiau šįryt Charlaine Harris ,,Mirusiųjų klubas''. Dabar eisiu rašyt atsiliepimo.

Kita knyga bus Šerelytės ,,Mėlynbarzdžio vaikai'' mirksiukas.gif
Atsakyti
O dabar uzsinorejau kazko nesudetingo, tai pradejau D. Glattauer Leo ir Emi - greit skaitosi. O kadangi su diedu kazkada susipazinom internetu, tai dar ir pazistama bei saviakiska biggrin.gif
Papildyta:
Beje, skaitydama Mazmoziu dieva, vaiku mama Amu isivaizdavau kaip pacia autore. Grazi, ane?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 15 vasario 2011 - 09:41
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2011 02 15, 09:28)
Arundhati Roy "Mažmožių dievas"

Puikus atsiliepimas thumbup.gif Kai kas nors pagiria šią knygą, tai man pasidaro taip gera gera ant dūšios rolleyes.gif
Beje, man pačiai dar labai įstrigusi scena iš šios knygos - sūnaus (vieno iš dvynių) atsisveikinimas su motina (kai jį išsiuntė, atskyrė ). Labai skaudi vieta žinant, kad tai paskutinis jų atsisveikinimas. Va čia pati ir ašarą išspaudžiau.
Žodžiu, šitoje knygoje yra labai didelė skausmo ir grožio, išgrynintų žmogiškų jausmų dozė.

Masako, o kaip su "Magu"? biggrin.gif Ar dar skaitysi?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Knygų klubo pasiūlymas - 4 knygos už 50 Lt čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 02 15, 10:02)
Labas rytas smile.gif

Knygų klubo pasiūlymas - 4 knygos už 50 Lt čia  ax.gif

Jei neturėčiau, tikrai pirkčiau iš šio pasiūlymo Hugo "Žmogus, kuris juokiasi" (kur jūs rastumėt pigiau), Mario Vargas Llosa "Tetulė Chulija ir rašeiva" (jau skaičiau, man labai patiko thumbup.gif ), to pačio autoriaus "Bjauriosios mergaitės išdaigos" (bet Fati pažadėjo man ją paskolinti blush2.gif, tai nepirksiu ).
Įtariu, dar verta dėmesio Virginia Woolf "Ponia Delovėj".

Atsakyti