Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 51 namučiai

QUOTE(adžani @ 2011 02 16, 17:30)
Ir dar pirsta su vinim persibreziau. doh.gif

Adžani, nebeimk šiandien į rankas aštrių daiktų biggrin.gif
Atsakyti
SS, maciau filma matei My name is Khan.. as va ka tik pazejau.. NEREALUS filmas.. nerealus..
Atsakyti

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 16 vasario 2011 - 19:15
Sveikos
na ir liūdnos šią dieną mus naujienos pasiekė verysad.gif dėl J.Marcinkevičiaus mirties verysad.gif Jau nuo pat ryto žinojau ir dar jau buvau rimtai susinervyjus dėl zebroj įdėtos playboy reklamos prie to straipsnio su pusnuogėm ....Na negi negalima buvo parinkt kitokios reklamos, jei jau be jos neįmanoma.Nugi absurdo teatras.
Ai nenoriu ir šnekėt.O gal aš čia jau nieko nesuprantu ir susenau.

„Kada nors knygos atėjimas pas žmogų bus prilygintas dieviškosios ugnies pagrobimui – nes kuo gi mes ginamės nuo tamsos ir smurto žvėrių, jei ne knyga, kuo šildom sugrubusią sielą, kieno, jei ne knygos šviesa mus vedė ir veda pasaulio ir pačių širdies labirintais", - yra rašęs J. Marcinkevičius.

QUOTE(Dorifore @ 2011 02 15, 19:51)

Nusipirkau šiandien maximoj "Popiežė Joana" už 15lt

geras pirkinys. thumbup.gif man labai patiko.O tu ką dar neskaičius buvai, kai visos čia ją gyrė ir gyrė.

QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 15, 22:27)
beje, šioje temoje registruojuosi su šita- labai labai patinka
user posted image

atsimenu man ji patiko, bet jau ir baigiu pamiršt apie ką.

QUOTE(katilina @ 2011 02 15, 23:31)

Dorifore, man "Paryžius niekada nesibaigia" patiko. Skaityti buvo įdomu, bet ir pasimiršo gana greitai. 

Žiūriu ir man taip su šia knyga drinks_cheers.gif Patiko, įdomu ir jau nieko neprisimenu

QUOTE(Dorifore @ 2011 02 16, 03:22)
Beje, prisidedu prie Pajautos rekomenduotos knygos "Šampoljonas", aš ją skaičiau prieš 4m, pamenu per naktį "surijau", nes negalėjau atsitraukti.

thumbup.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 02 16, 10:47)

o ta knyga ne vaikiška?

Na man ji irgi pasirodė nevaikiška, tik stebėjausi, kodėl ji prie vaikų literatūros padėta.

QUOTE(Siurbelyte @ 2011 02 16, 12:23)
Laba ryta

Beje, mano avataras anksciau buvo toks kaip Pajautos, tai lengva soka gavau, pagalvojau, kad kompiuteris man atgal sena paveiksleli ikele  lotuliukas.gif

geras. biggrin.gif mano avataras jau toks užsisenėjęs ir nekeičiamas nuo kokių 2006m.
O pagal tavo niką, tai tas siurbėliukas -graužliukas irgi tinka, taip, kad nenuostabu, kad buvai jį pasirinkus.

QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 16, 13:45)
Baltazaro klajonės tikrai ne vaikiška 

Aš irgi taip manau, bet ji kažkodėl visur padėta prie vaikų literatūros.Nors kažin ko ten tokio kaip ir nėra, bet aš ją dėčiau prie suaugusiems knygų.

QUOTE(muminukas @ 2011 02 16, 14:17)

1)aš apie ją nieko negirdėjus, o viršėlis toks spalvingas, dėl to taip ir pagalvojau

2)o man vakar iškilo klausimas - ką daro knygos redaktorius g.gif mat užkliuvo sakinys - Kartais kelią perbėga vėžlys

1)Tai jos ne tik viršelis spalvingas, bet ji ir kažkodėl knygyne padėta prie vaikų literatūros, bet aš tai nelabai dėčiau ją ten.Nėra ten kažko jau labai baisaus, bet vistiek.Šiaip man ji visai nieko, atsimenu patiko, nors nebuvo, kad kažkas būtų tokio aiai.
2) O ka daro redaktorius yra keli variantai biggrin.gif
vienas, kad tokio išvis nėra, kitas, kad jam jau akys "išvarvėjusios" nuo kompo ir darbo prie jo, trečia, kad jam trūksta zoologijos žinių ir nežino, kad vėžliai nebėgioja biggrin.gif

O jei rimtai, tai kur tu tai radai?
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 16, 15:30)
  Turbūt nuo jos ir pardėsiu (tik pirma reikia ją kažkur gauti .

Prisidedu prie tų kurios siūlo pradėti nuo Rožės vardo.Ir niekur neieškok turiu, paskolinsiu.
Jei patiks ir norėsi turiu ir Fuko švytuoklę, bei Paskutinė karalienės Laonos liepsna.

nesigavo caralaitės pacituot.
Caralaite, tai kai teko tokioj gatvėj gyvent, tai dabar tau Šampoljonas bus privaloma perskaityti. thumbup.gif Kiek žinau dar ir daitei ji patiko.
Atsakyti
QUOTE(Reggae @ 2011 02 16, 00:44)
Rugiuose prie bedugnės  Džeromas Deividas Selindžeris
Moteris Berlyne  Marta Hillers 
Amerikos psichopatas  Bret Easton Ellis   
Silva Rerum  Kristina Sabaliauskaitė (šios niekaip nerandu viešojoje bibliotekoje)
Chirurgas  Tess Gerritsen (šios taip pat)

Kam dar rinktis iš penkių knygų, kai galima perskaityti visas. smile.gif Ypač kai jos tokios skirtingos.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 16, 14:07)
Aš irgi tik dabar sužinojau unsure.gif  Gaila verysad.gif , buvo neeilinė asmenybė...
Merginos, o nuo kurios Umberto Eco knygos verta pradėti pažintį su šio rašytojo kūryba? Kuri būtų lengviausiai skaitoma, o tuo pačiu ir įdomi, įtraukianti blush2.gif

Aš irgi siūlau "Rožės vardą", bet jo lengviausia knyga yra "Paskutinė karalienės Loanos liepsna".
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 16, 16:30)
Sitai kaip tik akcija Vagoj, isigyjau  smile.gif

manęs ji dar irgi laukia,ir atsimenu pirkau iš to berniuko už 15Lt thumbup.gif .Mačiau ją vagoj ir pagalvojau, kad viena iš vertu dėmesio knygų.
manau nesigailėsi.Geras pirkinys.

QUOTE(adžani @ 2011 02 16, 18:30)
Ir dar pirsta su vinim persibreziau. doh.gif

Nu kų tu ti tokią šventinę dieną sumislyjai taip meistrauti, kad cviekų prireikia g.gif Tokią dieną reikia knygelas skaityti , o ne cviekus kiloti ir pirščiukus braižyti. Ce balionėlį 4u.gif ir daugiau nasibraižyk pirštų.Tegul koks vyriokas su cviekais bovijasi.
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2011 02 16, 20:27)
manęs ji dar irgi laukia,ir atsimenu  pirkau iš to berniuko už  15Lt thumbup.gif .Mačiau ją vagoj ir pagalvojau, kad viena iš vertu dėmesio knygų.
manau nesigailėsi.Geras pirkinys.
Nu kų tu ti tokią šventinę dieną sumislyjai taip meistrauti, kad cviekų prireikia g.gif Tokią dieną reikia knygelas skaityti , o ne cviekus kiloti ir pirščiukus braižyti. Ce balionėlį 4u.gif ir daugiau nasibraižyk pirštų.Tegul koks vyriokas su cviekais bovijasi.

Nuo kolidoriaus spintos yra tokie krastai kur gal net ne nuo vinies,o nuo pertvaru,matyt todel,kad tada tuo momentu ziauriai supykus buvau,o ir siaip nuotaika nekokia. verysad.gif
Zinokit kokia idomi ta uzkalnio knyga,ir su savo niku kai ka panasaus radau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 16, 14:07)
Kažkaip ir nemaniau, kad ji galėtų tau patikti mirksiukas.gif
Bet jau ištraukėlę parinkai tongue.gif  doh.gif
Toms, kurios neskaitė - šiaip tai graži, labai romantiška knyga. Tik va pačiame priekyje būta ir tokių vietelių. Pagal įdėtą citatą pagal šią knygą anaiptol negalima spręsti.

drinks_cheers.gif Tikrai tokia lyriska, romantiska siaip, tai ta istrauka taip netiketai kaip dejo i paslepsnius lotuliukas.gif
Jauciu, kad neskaitysiu as jos - nekabliuoja visiskai...
Selindzerio Rugiuose prie bedugnes skaiciau du kartus, antra karta, kai buvau truputi virs 20 metu, man rods. Tada be galo sukrete, verkiau.. Man tai labai idomi, aktuali ir gera knyga..

QUOTE(katilina @ 2011 02 16, 20:26)
Kam dar rinktis iš penkių knygų, kai galima perskaityti visas.  smile.gif Ypač kai jos tokios skirtingos.

drinks_cheers.gif Man irgi tokia mintis kilo.

Aistule, Alkio biografija gal 50 psl. perskaiciau ir nusprendziau, kad neverta kamuotis ten su ja - nedaug prarasiu blush2.gif

Bandziau dar pora knygu skaityt, nieks nelimpa doh.gif , beeeet pradejau Moemo Aistru nasta - nu pagaliau, pagaliau kazkas skaitosi bigsmile.gif
Papildyta:
adzani, jauciu, tau pms, ka? biggrin.gif 4u.gif Bloga nuotaiko, spuogai... primena man dabartine mano savijauta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 16 vasario 2011 - 20:34
QUOTE(Pajauta @ 2011 02 16, 19:11)

2) O ka daro redaktorius yra keli variantai biggrin.gif
vienas, kad tokio išvis nėra, kitas, kad jam jau akys "išvarvėjusios" nuo kompo ir darbo prie jo, trečia, kad jam trūksta zoologijos žinių ir nežino, kad vėžliai nebėgioja biggrin.gif

O jei rimtai, tai kur tu tai radai?

knyga su redaktoriumi - ta Abramavičiaus apie Iraną. dar vienas kreipinys neatskirtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2011 02 16, 19:11)
geras pirkinys. thumbup.gif man labai patiko.O tu ką dar neskaičius buvai, kai visos čia ją gyrė ir gyrė.

įsiterpsiu, bet negi visoms patiko? unsure.gif nors ją galima perskaityti greitai, tačiau nei stilius, nei pati istorija pernelyg nesužavėjo, tiesiog ilga, neįmantriai papasakota istorija ax.gif
QUOTE(katilina @ 2011 02 16, 19:26)
Kam dar rinktis iš penkių knygų, kai galima perskaityti visas.  smile.gif Ypač kai jos tokios skirtingos.

tai štai visas galima perskaityti, bet nuo kurios pradėti, štai kur klausimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reggae @ 2011 02 16, 21:36)
tai štai visas galima perskaityti, bet nuo kurios pradėti, štai kur klausimas  biggrin.gif

pagal nuotaika biggrin.gif
Papildyta:
muminuk, na, cia toks gal daugiau stereotipas, kad vezlys letai sliauzia. Mes turejom vezli, tai kartais ohoho kaip sparindavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 16, 14:30)
Sveikutes..  unsure.gif ATA tokiam didziam zmogui..  verysad.gif tegul ilsisi ramybej.. tikrai geras poetas buvo unsure.gif
Papildyta:
Sitai kaip tik akcija Vagoj, isigyjau  smile.gif

sveikutes. Kiek kainavo? Ot mano protas..kur vakar isigijau Garnio kryksmas,nepaziurejau,kad cia 4 dalis..tai db teks lekt iki bibliotekos ir ieskot pirmos dalies.
Atsakyti