QUOTE(Pajauta @ 2011 02 16, 19:11)
Prisidedu prie tų kurios siūlo pradėti nuo Rožės vardo.Ir niekur neieškok turiu, paskolinsiu.
Ačiū, mielai skolinsiuosi
Biškutį bijausi aš to Eco

Na bet gal kaip nors.
Paskut. metu
pramušo mane ant sunkesnės literatūros, tik didelis klausimas, ar ilgam
QUOTE(Pajauta @ 2011 02 16, 19:27)
Tokią dieną reikia knygelas skaityti
Tai vat tam aš šią dieną ir išnaudojau,. Perkaičiau 100 psl. "Paskut. mauro atodūsio".
Dorifore,
nudžiuginsiu, man rodos, kad maždaug po 100 psl. skaitosi sunkiau ši knyga, ir politikos, ir šiokios tokios painavos, ir šiaip įvairių veikėjų atsiranda.
Tik kas joje man patinka, lyginant su kitomis skaitytomis Rushdie knygomis, visgi pasakojimas gan nuoseklus. Va "Florencijos kerėtojoje" veiksmas labai šokinėjo

, vien dėl to šokinėjimo, o ne dėl turinio, buvo kartais sunku gaudytis. "Gėdoje" taip pat buvo nemažai šokinėjimo, o ir šiaip "Gėda" savo turiniu sudėtingesnė.
QUOTE(Reggae @ 2011 02 16, 20:36)
*įsiterpsiu, bet negi visoms patiko?

nors ją galima perskaityti greitai, tačiau nei stilius, nei pati istorija pernelyg nesužavėjo, tiesiog ilga, neįmantriai papasakota istorija
**tai štai visas galima perskaityti, bet nuo kurios pradėti, štai kur klausimas
* Kiek skaičiau šioje temoje atsiliepimų, turbūt patiko visoms be išimčių.
** Tai trauk burtus, jei neapsisprendi

Nors pati taip niekada nedarau. Vistiek gal numanai, kokio žanro šiuo metu labiausiai nori.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 16, 21:01)
Ar daug prarasiu jei neskaitysiu
Mano geriausios draugės dukra? Turiu paėmusi iš bibliotekos, bet ilgai gulėjo pas draugę, o dabar man jau lyg ir noras skaityti praėjo
Man ji patiko. Bet gal daug neprarasi. Tikrai nėra iš knygų sąrašo, kurias būtina perskaityti

Literatūrine prasme būtų skaitalas. Nors man pačiai norisi ir tokių.