Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo II

QUOTE(Sunute @ 2011 02 25, 15:00)
O Jūs skiriate dalykus, kaip "iš meilės gimei" ir "tave mylėjo, laukė, norėjo auginti". Gi visi mes gimstame iš vienokios ar kitokios meilė, kaip kas tą pajėgus suprasti...vat sugebėjimas prisiimti atsakomybę už vaiką, jau visai kas kita, susijęs nebe vien su meile-apie ką jūs ir rašote

Taip, aš nepajėgi suprasti tokios meilės ir vadinti, kad tai vaikai gimė iš meilės, kai būna išprievartavimas, kai būna sugulama su bet kuo,bet kur, kai net neprisimenama kas vaiko tėvas, nuo kurio vyro čia jis, kai vyrui tai eilinė moteris pergulėti ir tik tiek-visa tai aš nelaikau meilė. Laikyti tai meile man tai jau iškrypimas. Tai tik seksas. Daugiau nieko. Mano nuomone. Ir vaikas dėl to nekaltas,kalti suaugę. Meilė mano supratimu tai visai kas ir kita ir tai žymiai daugiau ir aukščiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 01 kovo 2011 - 01:35

Apie tą tėvų meilę savo paliktiems, apleistiems vaikams. Labai įdomios buvo visų mintys, niekaip negaliu pasakyti, kad man taip iš karto davėsi tas mokslas. Galvojau ir kaip Vistik, ir visaip, o dabar man labai artimas yra ir Karusios, ir Sunutės supratimas. Tikrai. Kodėl aš vakar tai parašiau, paskutiniu metu mano mažius serga, daug daugiau laiko turim tiesiog bendravimui. Jam toks klausimas iškilo, va tokia draugė pasakojo kaip mama laukė ir džiaugėsi, kaip kita, dar kažkas, artimoj aplinkoj yra besilaukiančių, labai aktualu. O kaip gi su juo, jo ką niekas nelaukė, nesidžiaugė ir nebuvo meilės- jei trumpai. Tai va visa tai ką aš ne tik išgirdau ten, tai ką aš mačiau ten man labai labai padėjo, aš net gi buvau laiminga, kad galiu jam tai pasakyti. Kaip nušvito mano vaikas, na tiesiog nušvito- ir sako, aš dar labiau tave myliu mamyte. Apsiverkiau. Kaip jiems yra svarbūs tie žodžiai. Kol nesusiduri, tai net nežinai žmogus ir kiek. Išėjo į kiemą- visiems pareiškė, o manęs irgi laukė. Maždaug ir aš nuo jūsų niekuo nesiskiriu. Va taip buvo. Man labai brangi ta akimirka, tas momentas, mus tai labai suartino. Ir tikrai nemanau, kad bus labai didelis melas, kad jų irgi laukė, kad tikėjosi, kad...manau, kad tai labiau teisybė pati tikriausia. Juk jos jų neišmetė šiukšlynan vos gimusių, nenužudė. Paslydo, pasiklydo gyvenime. Kokių vilčių turėjo mes tikrai nežinom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 01 kovo 2011 - 01:36
QUOTE(alfija @ 2011 02 25, 17:42)

Apie tą tėvų meilę savo paliktiems, apleistiems vaikams. Labai įdomios buvo visų mintys, niekaip negaliu pasakyti, kad man taip iš karto davėsi tas mokslas. Galvojau ir kaip  Vistik, ir visaip, o dabar man labai artimas yra ir Karusios, ir Sunutės supratimas. Tikrai. Kodėl aš vakar tai parašiau, paskutiniu metu mano mažius serga, daug daugiau laiko turim tiesiog bendravimui. Jam toks klausimas iškilo, va tokia draugė pasakojo kaip mama laukė ir džiaugėsi, kaip kita, dar kažkas, artimoj aplinkoj yra besilaukiančių, labai aktualu. O kaip gi su juo, jo ką niekas nelaukė, nesidžiaugė ir nebuvo meilės- jei trumpai. Tai va visa tai ką aš ne tik išgirdau ten, tai ką aš mačiau ten man labai labai padėjo, aš net gi buvau laiminga, kad galiu jam tai pasakyti. Kaip nušvito mano vaikas, na tiesiog nušvito- ir sako, aš dar labiau  tave myliu mamyte. Apsiverkiau. Kaip jiems yra svarbūs tie žodžiai. Kol nesusiduri, tai net nežinai žmogus ir kiek. Išėjo į kiemą- visiems pareiškė, o manęs irgi laukė. Maždaug ir aš nuo jūsų niekuo nesiskiriu. Va taip buvo. Man labai brangi ta akimirka, tas momentas, mus tai labai suartino. Ir tikrai nemanau, kad bus labai didelis melas, kad jų irgi laukė, kad tikėjosi, kad...manau, kad tai labiau teisybė pati tikriausia. Juk jos jų neišmetė šiukšlynan vos gimusių, nenužudė. Paslydo, pasiklydo gyvenime. Kokių vilčių turėjo mes tikrai nežinom...

net apsizliumbiau.jo, visiskai pritariu, kad labai jiems svarbu neiisikirti nuo kitu, nebuti antrarusiu.mano vaikas viska, tiesiog viska kopijuoja is kitu mano vaiku (ne bio nuo bio), net frazes atkartoja...
Atsakyti
QUOTE(auklyte @ 2011 02 24, 21:44)
Pagaliau ir mes sulaukėme pasiūlymo  thumbup.gif  Šiandien paskambino iš VTAT - dviejų metukų mergytė, vasario 23 dieną motinai apribojo valdžią( po mėnesio įsigalės teismo sprendimas), tėvas nežinomas. Mergaitei motorinės raidos sutrikimas, sulėtėjusi kalbos raida, daugiau nieko nežino, daugiau info suteiks Šiaulių kūdikių namai. Sakė, kad jie išsiųs pranešimą į Šiaulius, jog mes norime susipažinti su vaikučiu. Tai nežinau, kada mes jau galėsime skambinti į Šiaulių kūdikių namus, aš taip suprantu, kad mums praneš, ar kaip, gal galite pasakyti kaip viskas vyksta, nes labai nekantraujam, norisi greičiau pasiskambinti, kad daugiau sužinoti apie vaikutį  4u.gif

sveika smile.gif
labai labai sveikinu. nieko Jums laukti nereikia. susiraskit nete telefona tu vaiku namu ir paskambinkit direktorei. pasakykit del kokio vaiko skambinat ir kad jis Jums pasiulytas ir tarkites kada atvaziuot. Jie jau buna informuoti apie Jus. o tas pranesimas tik formalumas.
mes kai gavom pasiulyma uz 10min. skambinom i vaiku namus. Jie jau zinojo apie mus. o kita diena jau lankem savo vaikus.
Jei apsispresit ivaikinti mergite tada vaziuosit i savo vta ir rasysit prasyma...bet jau cia sekantis zingsnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 01 kovo 2011 - 01:39
QUOTE(osan @ 2011 02 25, 21:13)
sveika smile.gif
labai labai sveikinu. nieko Jums laukti nereikia. susiraskit nete telefona tu vaiku namu ir paskambinkit direktorei. pasakykit del kokio vaiko skambinat ir kad jis Jums pasiulytas ir tarkites kada atvaziuot. Jie jau buna informuoti apie Jus. o tas pranesimas tik formalumas.
mes kai gavom pasiulyma uz 10min. skambinom i vaiku namus. Jie jau zinojo apie mus. o kita diena jau lankem savo vaikus.
Jei apsispresit ivaikinti mergite tada vaziuosit i savo vta ir rasysit prasyma...bet jau cia sekantis zingsnis smile.gif

Sveika, ačiū už sveikinimus ir info smile.gif Aš galvojau, kad reikia laukti, kol man praneš, kad galiu skambinti į vaikų namus. O rytoj direktorės turbūt nebus ir teks laukti pirmadienio?
Papildyta:
QUOTE(šeimos kaklas @ 2011 02 25, 09:23)
Auklyte - sveikinimai 4u.gif  aš nelabai sekiau anksčiau temą, kiek Jums truko nuo įrašymo į eilę iki šio pasiūlymo?

Ačiū už sveikinimus smile.gif Nuo įrašymo į eilę praėjo 10 mėnesių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 01 kovo 2011 - 01:41

Kažkaip aš jau gyvenu mokymų tęsimu, nes rinkimai buvo išmušę iš grafiko. Per mokymus gauname nemažai ir naudingos info, nors kai kur jaučiamas ryškus amerikonizmas. Keista, bet kažkaip galvoje vis labiau sukasi mintis apie du vaikus, o ir tokių raginimų iš mokytojų mūsų adresu sulaukiame biggrin.gif bet čia gal paliksime šitą reikalą aukštesnėm jėgom nuspręsti, nes sąlygas kaip ir turime, o stabdo nebent šioks toks egoizmas biggrin.gif Beje, buvome nurodę amžių iki 1,5 metų, bet jau įpusėjus mokymams tiksliai žinome, jog amžių koreaguosime iki 3 metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 01 kovo 2011 - 01:45
Šeimos kaklas, sėkmės belaukiant:) tikrai linkiu sulaukti dviejų iš karto:)

mes važiuojame atostogauti... mažiukui pirma ilga kelionė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 01 kovo 2011 - 01:45
Kursai man tai labai patiko gal ir su amerikonizmu na bet man tai nekliuvo priemiau tai kaip man tinka kaip musu seima tai supranta ir sugebes pritaikyti gyvenime. Apie du vaikelius taip pat tyliai susimastau tik kaskaip baiminuosi kad cia stai ne vieno ir staiga du ....todel ir laukiame vieno vaikelio iki metu. Na bet kaip jau likimas padelios taip matyt ir bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 01 kovo 2011 - 01:46
vakar peržiūrėjau Filmuka apie mamučiuka kur mamos ieskojo, ir pagalvojau kad vaikystėje niekada nesureikšminau jo, o dabar kai žiuriu tai oi visai kitaip jis pasirodė ir tikrai gaila kad lietuviskos versijos jo neturime. man kursuose labai patiko ideja apie pasakos sukūrimą apie tai kaip vaikelis atsirado musu seimoje, tai tas filmukas super tinka toje vietoje kaip palyginimas, o va dar viena prisiminiau tik niekaip nerandu kaip varliukas ieskojo tėtės su labai gražiu lietuvišku garsinimu. Tai jei kuri aptiktumėt ši filmuka tai butu begalo saunu 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 01 kovo 2011 - 01:55

QUOTE(Marlyn @ 2011 02 28, 14:42)
  vakar peržiūrėjau Filmuka apie mamučiuka kur mamos ieskojo, ir pagalvojau kad vaikystėje niekada nesureikšminau jo, o dabar kai žiuriu tai oi visai kitaip jis pasirodė ir tikrai gaila kad lietuviskos versijos jo neturime. man kursuose labai patiko ideja apie pasakos sukūrimą apie tai kaip vaikelis atsirado musu seimoje, tai tas filmukas super tinka toje vietoje kaip palyginimas, o va dar viena prisiminiau tik niekaip nerandu kaip varliukas ieskojo tėtės su labai gražiu lietuvišku garsinimu. Tai jei kuri aptiktumėt ši filmuka tai butu begalo saunu  4u.gif  4u.gif .

Labai šiltas filmukas, nuostabios lėlės: gražiausias begemotas smile.gif Tik va, kas būtų, jei begemotas įsivaikintų varliuką? Kaip jis rūpintųsi, eitų pasivaikščioti...ten laabai atsakingi gyvūnėliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 01 kovo 2011 - 01:54
QUOTE(Marlyn @ 2011 02 28, 15:42)
man kursuose labai patiko ideja apie pasakos sukūrimą apie tai kaip vaikelis atsirado musu seimoje

mes jau kūrėme tas pasakas...kai uždavė šią užduotį, tai pagalvojau, kad nemenka užduotis, kaip aš susidorosiu su ja per savaitę, bet kitą dieną kai užplaukė mintys, tai parašiau. Per kitą užsiėmimą visi skaitėm, nerealus dalykas, kokie žmonės, kokios jų mintys, su ašarom akyse sėdėjom, visų tokios jautrios, išjaustos tos pasakos buvo. O Jums neuždavė dar tokios užduoties, ar tik mintį tokią davė? Apsidžiaugiau, kad mūsų kursų rengėjai planuoja išleisti knygutę su būsimų įtėvių ir globėjų kurtomis pasakomis, tai sakau vaikui netiks mūsų kurta skaitysime kitą, nes visos kažkokios stebuklingos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marlyn @ 2011 02 28, 14:42)
o va dar viena prisiminiau tik niekaip nerandu kaip varliukas ieskojo tėtės su labai gražiu lietuvišku garsinimu. Tai jei kuri aptiktumėt ši filmuka tai butu begalo saunu  4u.gif  4u.gif .

http://www.2shared.c...es_LT_by_pv.htm
Atsakyti