Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija ir visos jos paslaptys. 6 dalis

apie šitą iš Eurokos, kur be juostelių naudojas, eina kalba
QUOTE(irmulia @ 2011 02 15, 10:24)
vaško juosteles kažkada esu bandžiusi, tai beveik pilną dėžutę išmečiau lauk- visai nepatiko  schmoll.gif

tada perėjau prie skysto vaško  mirksiukas.gif  o nuo pernai rudens epiliacijai naudoju elastingą vašką ir neatsidžiaugiu šiuo atradimu  thumbup.gif  thumbup.gif  iš visų bandytų epiliacijos priemonių - šis man pats geriausias  thumbup.gif

štai kaip tas mano naudojamas epiliavimo gėris atrodo :

dėžutė:
user posted image

kas viduje:

* vaškas,
* medinė mentelė maišymui/tepimui
* servetėlės vaško likučių nuvalymui

user posted image

na ir kaip atrodo pats vaškas : tokios rausvos spalvos, maloniai kvepia:
user posted image

tokios dėžutės užtenka keliems kartams ir nekainuoja kosmoso ~28 lt

Atsakyti
O tai sita reikia sildyti mikrobangej?
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2011 03 01, 22:39)
O tai sita reikia sildyti mikrobangej?

taip, reikia šildyti.
Atsakyti
O gal galima pašildyti vandeny su indeliu? {neturiu mikrobangės}
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 03 02, 00:36)
O gal galima pašildyti vandeny su indeliu? {neturiu mikrobangės}

Manau, kad taip, tik ilgiau užtruks.
Atsakyti
bet ar gerai pacioms iseina nusidepiliuoti su vasku? ar nelieka kur kokiu plaukeliu? juk reik jegos visam procesui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 03 02, 10:10)
bet ar gerai pacioms iseina nusidepiliuoti su vasku? ar nelieka kur kokiu plaukeliu? juk reik jegos visam procesui?  g.gif

Na, konkrečiai šito vaško dar nesu bandžiusi, bet tikrai bandysiu, laukiu tik kokios akcijos, nes dabar Eurokos mačiau kainuoja 34lt, gal bus kokia akcija smile.gif Bet šiaip su vašku nusidepiluoja pakankamai švariai, bent jau pas kosmetologę tai man gerai padarydavo.
Atsakyti
QUOTE(rudaake20 @ 2011 03 02, 15:29)
Na, konkrečiai šito vaško dar nesu bandžiusi, bet tikrai bandysiu, laukiu tik kokios akcijos, nes dabar Eurokos mačiau kainuoja 34lt, gal bus kokia akcija smile.gif Bet šiaip su vašku nusidepiluoja pakankamai švariai, bent jau pas kosmetologę tai man gerai padarydavo.

o dabar kitas merginos klausimelis blush2.gif sakykit ten buna tik vaskas? o tu juosteliu prilipinamu kur gauti jeigu nera prideta? blush2.gif

o seip pimadieni pasidariau pilna koju ir bikini zonos ( pas kosmetologe pirma karta) depiliacija mirksiukas.gif likau labai suzaveta kokybe, ir greitumu. Galvojau, kad skaudes daugiau, bet kenteti buvo galima ax.gif na tik brangokas malonumas, namie aisku butu pigiau paciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 03 02, 16:31)
o dabar kitas merginos klausimelis  blush2.gif sakykit ten buna tik vaskas? o tu juosteliu prilipinamu kur gauti jeigu nera prideta?  blush2.gif

Na, šis vaškas, apie kurį čia diskutuojama, naudojamas be tų juostelių. Su medine mentele užtepi vaško, jis susitingsta, tada jį nulupi ir taip kartu išraunami plaukeliai. Kosmetologės kartais taip daro bikini zonoje irgi, bent jau man darė  ax.gif  g.gif

o seip pimadieni pasidariau pilna koju ir bikini zonos ( pas kosmetologe pirma karta)  depiliacija  mirksiukas.gif likau labai suzaveta kokybe, ir greitumu. Galvojau, kad skaudes daugiau, bet kenteti buvo galima  ax.gif na tik brangokas malonumas, namie aisku butu pigiau paciai  ax.gif

O tu bikini dareisi pilną ar tik dalinį? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Tai jeigu sildom kokiam inde,karstam vandeny,tai visa ta inda deti,ar tik kazkoki kieki,kuri manai,kad uzteks tam kartui sunaudoti?
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2011 03 02, 16:42)
Tai jeigu sildom kokiam inde,karstam vandeny,tai visa ta inda deti,ar tik kazkoki kieki,kuri manai,kad uzteks tam kartui sunaudoti?

Manau, kad reikia visą indą šildyti, nes šaltas jis kietas, tai sunku bus atgnybti smile.gif g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2011 03 02, 16:42)

statykit indeli i puoda su vandeniu.. puod aant dujines .. pakaitinkit , biski vaskas pasils .. paskui ir laikykit tam vandenyje kad neatvestu greitai .. kiek liks uzdarot vaska ir naudosit kita karta wink.gif

kazkas apie juosteles klause .. tai šitam vaškui juosteliu nereik mirksiukas.gif jis elastinis toks 4u.gif
Atsakyti