Sveiki, papasakosiu ir aš... Pernai mirė teta, prieš mirtį naktį sapnavo, kad atėjo jos mirusi mama (nesenai mirusį, teta ją ilgą laiką prižiūrėjo), mirusi sesuo ir brolis. Ir pasikvietė pas save.. Atsibudusi ji nustėro, sako negi aš jau mirsiu.. ir po dienos staigiai mirė.. Vat ir netikėk..
Mama mano jaunystėj sapnavo savo mirusią seserį, kurią labai mylėjo..Mama klausia, kodėl tu neateini pas mus kavos? sako, jei neateini, aš pati ateisiu pas Jus, o sesuo sako, ne ne neik, Tau dar nereikia...
Tėvas sapnavo savo mirusią mamą, toji sako, gyvenime Tave mažiausiai mylėjau, mylėjau kitus du vaikus, o mirties patale tu manim rūpinaisi ir pergyvenai, norėjau Tave pasiimti su savim, nes labai geras man buvai, bet man neišėjo..Po tos mamos mirties tėvukui labai pablogėjo sveikata, širdis, kraujospūdis milžiniškas, aišku stresas paveikė, nes labai pergyveno..o po metinių infarktas, sunki širdies šuntavimo operacija su 50 ant 50 ar gyvens.. O dabar ji pasakė, kad vistiek aš Tave pasiimsiu, baisu man dabar, jis pats susinervinęs buvo po to sapno.. Na bet jei ji jį pasiims, tai žino, kad nepildysiu jos norų, kurių prašė prieš mirštant, pasikalbėjau aš ju ja, kažkaip tikiu, kad girdi..